ChRis6 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το DSFix είχα την εντύπωση πως διορθώνει κυρίως προβλήματα που έχουν να κάνουν με γραφικά και χειρισμό - κάνει αλλαγές και στο online κομμάτι του παιχνιδιού; Αν είναι έτσι, ίσως αξίζει ένα τρίτο playthrough.... To DSFix ναι ειναι για τα γραφικα.Το DSCFix ειναι για το online κομματι.Με ενα απλο google search θα το βρεις edit: Βγάλε το heavy shield που έχεις και βάλε καμια απλή να γεμίσει ο τόπος parry/riposte ! edit2: αααα.... Αν αποφασισεις να παιξεις και pvp,με load > 25% θα τα βρεις σκουρα με αυτούς που κανουν fast roll & backstab.It's all about the tactics
Greygore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 To DSFix ναι ειναι για τα γραφικα.Το DSCFix ειναι για το online κομματι.Με ενα απλο google search θα το βρεις edit: Βγάλε το heavy shield που έχεις και βάλε καμια απλή να γεμίσει ο τόπος parry/riposte ! Thanks για το help, θα το δοκιμάσω αύριο μόλις έχω καμιά ώρα ελεύθερο . Πρέπει επίσης να έχω φυλάξει μια Black Knight Shield κάπου (για το Fire DEF της κυρίως), θα κάνω μια δοκιμή αργότερα - στο σημείο που βρίσκομαι τώρα με αυτόν κυρίως κάνω χρήση της Crystal Shield πάντως (για το κάτιτις επιπλέον Magic DEF, εν όψει της επιστροφής στο Undead Asylum για το Crest Shield). Edit: Πρέπει να κάνει δραματικές αλλαγές στο online το DSCfix για να ασχοληθώ με PvP
ikaruga24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ΕΕΕΕΕ κλεβεις, εκτος του οτι κερδιζεις πολυ load απο τη μασκα δεν κουβαλας και την ασπιδα + dragons tooth του havel (που δινουν αλλο ενα τιτανιο βαρος στον χαρακτηρα). Προσωπικα ΠΑΝΤΑ ημουν Light χαρακτηρας. Δοκιμασα heavy και ναι ειναι εξαιρετικος για PvE και ειδικα σε σημεια που δεν εχεις μερος να κανεις χρηση της κινητικοτητας σου ως light. Αποφασισα να κανω χρηση της Black Armor (εννοειται +5 σε ολα τα κομματια) οπου ξεπερναει την Havel σε ολα τα στατιστικα εκτος του Poise και Curse resist. Εχω την εντυπωση οτι εχει γινει καποιο καλιμπραρισμα στο Prepare to die edition με διαφοροποιημενα στατιστικα για πολλες armor και οπλα. Παραδειγμα παρατηρησα οτι η Elite Knight armor ειναι κυριολεκτικα για το πεος πλεον. Γιατι να την φορεσει καποιος σε σχεση με την απλη που ειναι και ποιο ελαφρια και με περισσοτερο Poise? Γενικα ομως κυκλοφορω σαν Light χαρακτηρας με ενα μιξ απο nija/painting gurdian armor και για χερια Kirks armor για το poise και το damage απο roll για disrupt. Βασικα οπλα μου ειναι η uchigatana και το Velkas rapier. Βασικο attacking στατιστικο μου ειναι το Dexterity και το magic μου. Εχω παραμελησει πολυ το life Ομως. 1
zeniath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 30hours in. Το άφησα στον Ornstein + Smough. Τα νεύρα μου με έπιασαν. Αύριο θα τους σκίσω. Τώρα τσιγάρο. Δεν είμαι καλά. Το gamepad ακόμα επιβιώνει πάντως. Τσιγάρο. Τώρα. 1
Allokotos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 30hours in. Το άφησα στον Ornstein + Smough. Τα νεύρα μου με έπιασαν. Αύριο θα τους σκίσω. Τώρα τσιγάρο. Δεν είμαι καλά. Το gamepad ακόμα επιβιώνει πάντως. Τσιγάρο. Τώρα. Σε solo σπάνε λίγο νεύρα.Αλλά αν κάνεις summon κάποιον να σε help είναι αρκετά ποιο εύκολο το fight.Να έχεις υπόψιν ότι παίζει ρόλο και με ποια σειρά θα τους φας τόσο στο πόσο ποιο δύσκολο θα είναι το fight όταν πεθάνει ο ένας όσο και τι reward θα πάρεις στο τέλος.
zeniath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το ξέρω για την σειρά που θα τους φάω και τα rewards (θέλω να αφήσω τον Ornstein στο τέλος για να μπορώ να αγοράσω το armor του). Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να κάνω summon γιατί (για την ώρα) είναι πειρατική version. Από αύριο-μεθαύριο που θα βγει σε sale θα το τσιμπήσω και αν μέχρι τότε δεν τους έχω περάσει θα κάνω αναγκαστικά summon. ήταν στα 6 ευρώ νομίζω πριν λίγο καιρό αλλά δε το πήρα.
Allokotos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μπορείς τότε να κάνεις summon τον Solaire αφού το έχεις από τον θείο.Δεν είναι και το καλύτερο help αλλά κάτι κάνει.Αν θυμάμαι καλά το summon sign είναι σε μία από τις δύο σκάλες πού έχει όταν μπαίνεις στο δωμάτιο πριν από το boss.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μπορείς τότε να κάνεις summon τον Solaire αφού το έχεις από τον θείο.Δεν είναι και το καλύτερο help αλλά κάτι κάνει.Αν θυμάμαι καλά το summon sign είναι σε μία από τις δύο σκάλες πού έχει όταν μπαίνεις στο δωμάτιο πριν από το boss. Αν ειναι να φερει τον Solaile καλυτερα να τους αντιμετωπισει μοναχος του. Αν φερει τον Solaile θα αυξησει τα HP των εχθρων και το μονο που θα καταφερει ειναι να φαει ψοφο ο Solaile και να εχει να αντιμετωπισει μονος του 2 buffed up tough mother buzzers. Σχετικο/ασχετο. Οσο διαβαζεις και μαθαινεις για την ιστορια του παιχνιδιου τοσο ποιο πολυ βγαζεις το συμπερασμα οτι το μεγαλυτερο αποβρασμα, κατακαθι, τσογλανος του παιχνιδιου....εισαι εσυ....ο chosen undead. Μεγαλυτερο καθικι απο την παρτυ σου απλα δεν υπαρχει.
Allokotos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Αν ειναι να φερει τον Solaile καλυτερα να τους αντιμετωπισει μοναχος του. Αν φερει τον Solaile θα αυξησει τα HP των εχθρων και το μονο που θα καταφερει ειναι να φαει ψοφο ο Solaile και να εχει να αντιμετωπισει μονος του 2 buffed up tough mother buzzers. Όταν έκανα το fight εγώ με τον Solaire πέθανε όταν είχε μείνει το boss sto 1/3 της ζωής του (στο 2ρο phase).Απλά τα bosses είχαν πάει πάνω του και έβαλα το sword σε 2-hand mode και τα πετσόκοβα πράγμα που solo δεν μπορούσα να κάνω γιατί έπρεπε να κάνω όλη την ώρα dodge και block.
zeniath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ξέχασα, ένα από τα προβλήματά μου είναι ότι για κάποιο λόγο έχουν εξαφανιστεί τα signs στο πάτωμα. Είτε είναι help signs είτε είναι summoning signs οπότε να κάνω summon npc είναι στην ουσία αδύνατον. Θέλω να ψάξω να δω τι φταίει και δεν υπάρχουν (από μετά το Undead Burg) αλλά πάντα ξεχνιέμαι Ποστάρετε κάνα Screenshot με τα mods... Έτσι είμαι at the moment. Λιγότερο από 50% equip load. 1
zeniath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Τον έφαγα τον πούστη τον έφαγα!!! Πρώτα τον χοντρό και μετά τον Ornstein. Πάω να φτιάξω και το Boss Weapon τώρα. 2
zeniath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Βλακεία το boss weapon συνεχίζω με το Demon Spear +3 για την ώρα.
ChRis6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Βλακεία το boss weapon συνεχίζω με το Demon Spear +3 για την ώρα. Το armor του Ornstein ειναι πολυ καλο.Πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη για medium armor.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Σχετικο/ασχετο. Οσο διαβαζεις και μαθαινεις για την ιστορια του παιχνιδιου τοσο ποιο πολυ βγαζεις το συμπερασμα οτι το μεγαλυτερο αποβρασμα, κατακαθι, τσογλανος του παιχνιδιου....εισαι εσυ....ο chosen undead. Μεγαλυτερο καθικι απο την παρτυ σου απλα δεν υπαρχει. Interesting, αν μπορείς δώσε κανένα link να ενημερωθώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα