ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια, αξιζει τα λεφτα του. Τσιμπας το παιχνιδι και εχεις αρκετο περιεχομενο προς εξερευνηση. Απο μονο του το νεο περιεχομενο μπορει να σου διαρκεσει πανω απο 20 ωρες και συνδιαστικα με το ηδη υπαρχον παιχνιδι το παιχνιδι γινεται τερατουργημα. Και αυτος ο Manus...αχ..ο πουστης ο Manus...
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 20 ώρες είναι υπερβολή...αλλά θα σου πάρει αρκετό χρόνο ανάλογα με το πόσο καλός είσαι στο game. Εμένα προσωπικά μου πήρε γύρω στις 6 ώρες για να κάνω τα πάντα...και αν δεν είχα κολλήσει στο τελικό boss θα το είχα βγάλει αρκετά πιο γρήγορα. Thanks Sif!!
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Lol ρε, δεν εχει δυσκολια το παιχνιδι. Μια universal ειναι. Νοσακος μιλαω καθαρα για να το παιξει να το ευχαριστηθει και ταυτοχρονα να παρει και ολα τα items.
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 6 ωρες.Σε ποια δυσκολια? Όπως είπε και ο απο πάνω δεν επιλέγεις δυσκολία, είναι ήδη επιλεγμένη η impossible Όμως τo dlc δεν ήταν τόσο δύσκολο(αν εξαιρέσουμε το τελικό boss και τον δράκο) γι αυτό βγαίνει τόσο γρήγορα κάνοντας και εξερεύνηση. Το θέμα είναι να έχεις μάθει πως δουλεύει το game, άμα έχεις αφιερώσει ήδη αρκετό χρόνο θα διαπιστώσεις ότι στο dlc οι απλοί εχθροί καθώς και η πίστα δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο. 1
LRoi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Με Logitech Rumblepad II το έχει παίξει κανείς? Ακούω ότι με ποντίκι, πληκτρολόγιο είναι unplayable, ισχύει?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ισχυει. Οπως και δηποτε με controller. Θα εχεις πολυ καλυτερη αισθηση κινησης και γενικα δεξιοτητων σε φυσιολογικους χρονους. Το παιχνιδι ειναι που ειναι δυσκολο μην βαζεις και φυσικο handicap στον εαυτο σου.
marios_geo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ωχ, το πήρα και εγώ το παιχνίδι. 1) Πολύ παίδεμα το πληκτρολόγιο και ποντίκι. Να το παλέψω, η να ψάξω για χειριστήριο; 2) Έβαλα το dsfix. Χρειάζεται τίποτα άλλο;
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ακομα και εγω που τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζω με πληκτρολογιο και ποντικι αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω χειρισηριο στο συγκεκριμενο γιατι δεν παιζοταν αλλιως. Προτεινω το χειρηστηριο του xbox 360. Ειναι συμβατο με ολα τα παιχνιδια που κυκλοφορησαν πο το 2005 και μετα μεχρι σημερα για pc και κοστιζει μονο 20 ευρω.
marios_geo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 κρίμα τότε. Μάλλον τζάμπα το αγόρασα. Θα το αφήσω αν ξεμείνω από παιχνίδια.
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 http://store.steampowered.com/app/211420/?snr=1_7_suggest__13 Κοιταξτε εκει που λεει ''μερικη υποστηριξη χειριστηριου! Μιλαμε ειναι για γελια οι τυποι! Το παιχνιδι δεν παιζεται χωρις χειριστηριο και αυτοι γραφουν οτι εχει μερικη υποστηριξη αντι για πληρη!!!
mellodos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Τα πάντα είναι θέμα συνήθειας! Και εμένα αρχικά με δυσκόλευε το mouse αλλά μετά από 2 μήνες που το είχα λιώσει, δοκίμασα να το παίξω με xbox360 contr και δεν μπορούσα καθόλου! Γενικά επειδή δεν έχω καμία επαφή με κονσόλες και χειριστήρια , έχω θέμα με τους μοχλούς! Πάντως φοβερό παιχνίδι , έφαγα απίστευτο κόλλημα και ακόμα δεν μπορώ να εντοπίσω τον ακριβή λόγο. Είχε αυτό το κάτι που έκανε στα μάτια μου παιχνίδια πχ σαν το darksiders 2 να μοιάζουν μπροστά του "πλαστικά" και ψεύτικα. Μοναδική ένσταση βέβαια το p2p connection του GFWL που είχε σαν αποτέλεσμα να περιμένεις 10λεπτο για invade.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις σοβαρο προβλημα εναντιον καλων παικτων ομως γιατι το πληκτρολογιο δεν μπορει να σου προσφερει κυκλικες κινησεις και ως γνωστων απο μετρια και πανω skill levels για το PvP κανεις δεν πολεμαει με Lock on. To lock on το χρησιμοποιεις αραια και που για κανενα βελος απο καμια βαλιστρα ή κανενα μαγικο τυπου arrow/spear και φυσικα αυτο για 1-2 δευτερολεπτα. Αν δεν ασχολεισαι με το PvP (πραγμα δυσκολο) τοτε ναι σαφως και ειναι θεμα συνηθειας. Αυτο που σε κραταει στο παιχνιδι να σου πω εγω τι ειναι. Δεν σε αντιμετωπιζει σαν να εισαι βλαμμενος. Ουτε σου συμπεριφερεται σαν να μην μπορεις να καταλαβεις οπτικοακουστικα δειγματα του κοσμου που παιζεις. Παιχνιδι για σοβαρους gamers με λιγα λογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα