>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ..Οπότε το fix αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο απο κακοτούμπανα pc για να έχει επιθυμητά αποτελέσματα. Αρα είναι για τους λίγους που τα έχουν, οι υπόλοιποι δεν θα τα πιάνουν σταθερά οπότε δεν θα αξίζει Πάντως απο ένα βιντεάκι που ανέβασε ενα παιδί με το game να τρέχει σε 60fps τρέχει απίστευτα smooth (link - έχει βγεί και στο youtube αλλά δεν φαίνεται εκεί η διαφορά όπως στο βιντεάκι)
Bigi444444 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εμ παραπονιόμαστε που τόσο καιρό ήταν καρφωμένο στα 30 εμ θα παραπονιόμαστε τώρα που δε θα τρέχει συνεχώς με 60;Θα είναι πάνω από 30, οπότε θα είναι καλύτερα.Ας δούμε μια φορά και το μπουκάλι μισογεμάτο...
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το παιχνίδι μια χαρά τρέχει στα 30fps..;όποιοι παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν νομίζω να παραπονεθούν για τα 30fps. Όσο για το 60fps fix άμα τα fps δεν είναι σταθερά θα το παρατηρείς συνεχώς και θα σου χαλάει την όλη αίσθηση, πχ σε μένα πιάνει σε πολλά σημεία 60 αλλά σε κάποιες φάσεις πέφτει στα 40, το οποίο είναι πολύ άσχημο οπότε το έβαλα πάλι στα 30fps όπου είμαι ευτυχισμένος.
john2gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι για λίγους, είναι οτι το παιχνίδι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το υλικό. Δεν το έχω δοκιμάσει το fix (μιας και το έχω κάνει uninstall) αλλά ΔΕΝ νομίζω να μην μπορούν τα PCs να το τρέξουν στα 60fps. Μια GTX275 (αφού δεν υπάρχει SLI profile) τρέχει το παιχνίδι με 30fps σε 2560x1440 internal resolution με 70-80% usage χωρίς framedrops. Η λογική λοιπόν λέει ότι αν βγάλεις το lock, θα φτάσεις στο 90-95% usage με ότι framerate πιάνεις. Άσε δε που το Dark Souls PC δεν στρεσάρει καν τους dual-cores. Οπότε εικάζω ότι το fix κάτι κάνει 'λάθος' για να λένε ότι δεν τρέχει καλά χωρίς το lock σε τουμπανιασμένα PCs. Εκτός κι αν ο κώδικας είναι ένα μάτσο χάλια (πράγμα που δείχνει ανικανότητα από μεριάς From Software σε θέματα προγραμματισμού). @>-Nosakos<-: Με triple-buffering δεν θα παρατηρήσεις τα framedrops
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Συγνωμη για να καταλαβω, το παιχνιδι εχει συνεχομενο online. Τι εννοει οτι με 60 frames τρεχει μονο οταν παιζει offline? Δηλαδη θα πρεπει να λειτουργησει οπως το offline mode της κονσολας για να τρεξει με τα 60? Εγω φυσικα δεν θα εχω θεμα καθως το εχω απο το θειο (δεν μπορω και διαφορετικα) αλλα πραγματικα μου κανει εντυπωση γιατι θα δημιουργηθει τρελο unbalance στο gameplay απαξ και "μαθεις" να παιζεις με 60 vs 30.
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) The issue is that the 60 FPS fix makes direct modifications to the address space of the DS executable. This would be detected by the GFWL cheat protection system (which promptly causes the game to crash), which is why a live dll from a crack is included that turns off live. This also turns off online (which is completely unacceptable to me in this game) and makes saves incompatible with those stored using your live account. Αλλά απο ότι φαίνεται με ένα καινούργιο κόλπο που βρήκαν γίνεται να παίξεις και online με το fix απλά κινδυνεύεις να φας ban απο το gfwl. Με triple-buffering δεν θα παρατηρήσεις τα framedrops Ευχαριστώ για το tip αλλά και πάλι σε blighttown/ anor londo τα 60 δεν τα πιάνω σταθερά , πρόβλημα που πριν δεν είχα , καθώς και ότι πρέπει να απενεργοποιώ downsampling/ ssao / smaa / AF... Τα 30fps τα έχω συνηθίσει και μου φαίνονται μια χαρά οπότε δεν έχω πρόβλημα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2012 από >-Nosakos<-
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλιστα. Αρα δεν συμφερει για τους legit gamers. Εμενα ομως παλι...
Bigi444444 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Παίζει δηλαδή να δημιουργηθεί θέμα με τα παλιά saves;Για να μην το βάλω για δοκιμή δηλαδή και τρέχω.Μιας και δε χαλιέμαι και με τα 30 σταθερά, αν είναι να μην το βάλω καθόλου.
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλάζει το save locatiion με το fix , οπότε απλά βάστα backup πριν κάνεις τις αντιγραφές άμα θες να επιστρέψεις στα παλιά σου save. 1
mellodos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως με το fix ανακάλυψα game breaking πρόβλημα. Όταν πας να επιστρέψεις undead asylum απο firelink shrine, είναι αδύνατο να "ρολάρεις" στην κολόνα που σε οδηγεί στην φωλιά του πουλιού. Αφαίρεσα το fix και ο char μου ρόλαρε μια χαρά στην κολόνα. Αυτό σημαίνει πως το fix επηεάζει το αποτέλεσμα των κινήσεων του παίκτη και δεν το συνιστώ με τίποτα.
dapos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΩ!!! Ημουν στο ιδιο ακριβως σημειο χτες, με dsfix 1.4 και 60fps (smooth και stable: απολαυση) και μια χαρα ρολλαρα. Γενικα παντως ειναι δυσκολα εκει στη κολωνα, το θυμαμαι κι απ την εκδοση στο xbox. Ηθελε προσοχη μεχρι να καταφερεις να ανεβεις, ενδεχομενα να ειναι και buggy.
dapos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Dark souls Nexus!!!!!!!!!!!! http://darksouls.nexusmods.com/ :-) :-) :-) :-) 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα εκνευριζομαι ακομα περισσοτερο με το GFWL και την μη διαθεση του παιχνιδιου στην Κυπρο
RedPanda Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά για όποιον έχει παίξει το Astorias DLC αξίζει τα 13 ευρώ που το βλέπω στο PSN ? Από πλευράς content δηλαδή.
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Είναι αρκετά μεγάλο, έχει ωραία Bosses και εμβαθύνει το lore του παιχνιδιού δίνοντας σου εξηγήσεις για διάφορα πράγματα. Συν του οτι έχει την καλύτερη στιγμή στο game η οποία είναι hidden όμως και πρέπει να την βρεις. Σίγουρα αξίζει να το παίξεις αλλά και τα 13ε δεν είναι λίγα. Η απόφαση είναι δικιά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα