Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια εγώ το Dark Souls περισσότερο θα το ονόμασα "Action Adventure / Hack and Slash" παρά RPG,αλλά τέσπα.

john2gr: Υπάρχουν όντως scripted events που τουλάχιστον τη πρώτη φορά θα σε σκοτώσουν σίγουρα.

Για παράδειγμα ένα ήταν όταν πήγαινα να ανέβω μια σκάλα στο Undead Burg,και εκεί που ανέβαινα εμφανίζεται ένα βαρέλι να κυλάει από το πουθενά και με σκοτώνει πριν καν προλάβω να κάνω ένα βήμα. Trial and Error ακριβώς. Κλασσικό Γιαπωνέζικο trial & error όπως το θυμόμαστε από τα Super Mario: The lost Levels και από κάτι παλιά Castlevania. Θα χάσεις 1-3 ζωές μέχρι να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις,θα χάσεις 1-5 ακόμα δοκιμάζοντας μέχρι να το πετύχεις.

Ρε alithine με κοροιδευεις? Το τυπο με το βαρελι φουλ στις φλογες να περιμενει πανω στις σκαλες τον οποιο μπορεις να τον εντοπισεις απο χιλιομετρα (και μεσα απο το σπιτι, και πανω απο τον πυργο παρατηρητηριο χωρια απλα πριν καν ανεβεις τη σκαλα). Στο ειπα οτι η προσοχη και η παρατηρητικοτητα ειναι βασικα στοιχεια για το παιχνιδι. Δεν υπαρχουν scripted events που δεν βλεπεις και δεν αντιλαμβανεσαι οτι πας για φουντο. Δεν ειναι diablo που απλα clickάρεις δεξια και αριστερα και ψεκαστε, σκουπηστε, τελειωσατε.

Δηλαδη τωρα πως να σε παρει καποιος στα σοβαρα οταν με καθε φραση σου απλα δειχνεις οτι παιζεις το παιχνιδι λες και εισαι ο John Rambo και πιστευοντας οτι τετοια λαθη συγχωρουνται. Δηλαδη πραγματικα ελεος. Δεν εισαι καν στην ψυχολογια του παιχνιδιου για να καταλαβεις τι παιζει. Πριν κανεις μερικα βηματα ΠΡΟΣΕΧΕ λιγο το περιβαλλον σου. Αν κατι μοιαζει να ειναι παγιδα προφανως και ειναι, αν κατι μοιαζει επικυνδυνο τοτε σιγουρα ειναι, αν κατι μοιαζει σαν να μην εισαι προετοιμασμενος για να αντιμετωπισεις τοτε μαλλον δεν εισαι.

• Like 1
  • Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και γνωριζω οτι οι περισσοτεροι δεν ειστε καν ουτε στο 1/3 απο αυτο το επιπεδο παρα αυτα πρεπει να το ποσταρω. Ο φιλος εχει πολυ καλα skills αν και οχι τα καλυτερα που εχω δει αλλα μπορει να παιξει σε διαφορες καταστασεις guerilla τρολλαροντας τρελα τους αντιπαλους του.

http://www.youtube.com/watch?v=1WhM5ndBF5A&feature=g-vrec

• Like 1
Δημοσ.

Από το firelink shrine πρέπει να πάω σε συγκεκριμένη περιοχή;Επειδή ξεκίνησα και πήγα προς undead burg, προχώρησα προχώρησα, έριξα τον taurus demon και τώρα έχω θέμα με το δράκο στη γέφυρα που δε με αφήνει να περάσω απέναντι αλλά και αν κατέβω από κάτω ακόμα δε μπορώ να βγάλω εκείνο το σιδερένιο γουρούνι!Δεν το πολέμησα μπας και υπάρχει κάποιο πέρασμα να φύγω χωρίς να παλέψω βέβαια.Απλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποια σειρά στις περιοχές που πας ή ανάλογα με το πως σου βγαίνει.Γιατί αυτή η έλλειψη οποιασδήποτε καθοδήγησης μπερδεύει όσο είσαι νουμπάς.

Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει μέχρι εδώ που βρίσκομαι θα αναγκαστείς να περάσεις τα κύρια Bosses με την σειρά αλλά καθώς το game είναι open world υπάρχουν "bosses" που μπορείς να τα πολεμήσεις σε οποιαδήποτε στιγμή(πχ για farm) και δεν είναι απαραίτητα για να συνεχίσεις.

Το γουρούνι νομίζω οτι πρέπει να το νικήσεις καθώς φυλάει τα σκαλιά που είναι πίσω του και τα οποία είναι ο δρόμος προς το επόμενο Boss της "ιστορίας". Ίσως αμα το προσπεράσεις και φύγεις κατευθείαν απο τα σκαλιά να μην χρειαστεί να το πολεμήσεις απλα εγώ το είχα νικήσει εύκολα οπότε δεν ξέρω αν γίνεται, δοκίμασε.

Btw αυτό το review με καλύπτει πλήρως : http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/30/wot-i-think-dark-souls-prepare-to-die-edition/

Δημοσ.

Από το firelink shrine πρέπει να πάω σε συγκεκριμένη περιοχή;Επειδή ξεκίνησα και πήγα προς undead burg, προχώρησα προχώρησα, έριξα τον taurus demon και τώρα έχω θέμα με το δράκο στη γέφυρα που δε με αφήνει να περάσω απέναντι αλλά και αν κατέβω από κάτω ακόμα δε μπορώ να βγάλω εκείνο το σιδερένιο γουρούνι!Δεν το πολέμησα μπας και υπάρχει κάποιο πέρασμα να φύγω χωρίς να παλέψω βέβαια.Απλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποια σειρά στις περιοχές που πας ή ανάλογα με το πως σου βγαίνει.Γιατί αυτή η έλλειψη οποιασδήποτε καθοδήγησης μπερδεύει όσο είσαι νουμπάς.

Πρωτα πες με τι class ξεκινησες. Επειτα η σειρα των περιοχων στο πρωτο σου playthrough ειναι καλο να ειναι συγκεκριμενες αν και υπαρχουν αρκετες περιοχες που μπορεις να τις προσπερασεις και χαμπαρι να μην παρεις. Το σιδερενιο γουρουνι ειναι πανευκολο, αν παρατηρησες θα ειδες οτι σε εκεινο το σημειο παιρνεις κατι σκελετοκεφαλα. Αν διαβασεις τι κανουν θα κανεις το 1+1 = 2 και απλα θα πεταξεις ενα τετοιο κεφαλι μεσα σε καποια φωτια οπου και το γουρουνακι θα παει και θα καει μοναχο του. Επισης το συγκεκριμενο γουρουνι μπορεις να του κανεις και backstab. Αν σε περπτωση σου δεν σου φτασουν τα νεκροκεφαλα μπορεις και μονος σου να το ψαρεψεις για να περναει μεσα απο τις φλογες μεχρι να δει τα ραδικια αναποδα.

Δημοσ.

Πραγματικά αυτό το παιχνίδι ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις , δεν γίνεται ας πούμε να το "συμπαθήσεις" !

Πρώτα ξεκίνησα με bandit αλλά επειδή έπεφτε ownage , άλλαξα τελικά σε sorcerer και μπορώ να πω ότι μέχρι undead parish που είχα φτάσει με bandit , με τον δεύτερο έφτασα απείρως πιο "χαλαρά". Πάντως δεν ρισκάρω ποτέ souls , γυρνάω όλη την πίστα πίσω μόνο και μονο για level up στο bonfire. Έλα όμως που o noobas νόμιζα ότι spell slots ανοιγει το dexterity και του έχωσα κάργα πόντους... :mad: Τουλάχιστον απο ότι λένε επιταχύνει τα spells...Τώρα δεν θυμάμαι τι level είμαι αλλά έχω περίπου 15vit , 30dex και 42int.

Πλέον στο anor londo τα πράγματα σφίξανε αλλα το πρόβλημα μου εδώ είναι κυρίως τα 2 bosses Ενώ στα προηγούμενα bosses έσκαγα πλάκα με ranged attack , αυτοί οι 2 με έχουν rulaρει ανεπανόρθωτα...μιλάμε για πάνω απο 40 προσπάθειες και κάθε φόρα φέυγω σαν αερικό...Παω να grindαρω μπας και ανεβάσω vit αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με σώσει αυτό...Armor φοράω το gold hemmed set -->

Εννοείται πως με rulαρε o δαίμονας που το φύλαγε... :lol:

Επίσης και κάτι για να γελάσουν οι πιο έμπειροι...

Κάποια στιγμή στο anor londo μου δίνει σήμα ένα orb που έιχα πάνω μου ,αλλά δεν θυμόμουν τι είναι... Τέσπα , το εντοπίζω και μου λέει κάτι για invade κλπ , λέω δεν μαμιέται και πατάω ok... Περιττό να σας πω ότι νόμιζα πως οι 3 που φαίνονταν στο βάθος είναι friendly npc και πηγα με χαρά να τους μιλήσω... Δεν χρειάζεται να γράψω την συνέχεια. Firelink shrine τέρμα για μένα...χαχαχαχ

Δημοσ.

Αυτή τη φορά είπα να κάνω τη διαφορά και να παίξω ως thief έχοντας βέβαια επίγνωση πως μάλλον δεν είναι και η καλύτερη δυνατή επιλογή για πρώτο παιχνίδισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Μέχρι στιγμής δεν ξέρω αν έχω θέμα αναφορικά με το πως έχω κατανείμει τους πόντους μου, πάντως μόνο σαν thief δεν κάνω lvl up. :P

Γενικά έχω ένα θέμα με το πώς να συνεχίσω να ανεβαίνω γιατί δε βρίσκω, για την ώρα έστω, και αντίστοιχα αντικείμενα.Ότι πέφτει είναι για warrior φάση οπότε βάζω κι εγώ και str για να μπορώ να έχω κανα όπλο της προκοπής.Γενικά τρολοbuild με βλέπω να κάνω, αλλά δεν έχω τα κουράγια να ξεκινάω άλλη κλάση τώρα κι ας έχω παίξει κάπου 5 ώρες μόνο.Αυτό που με κουράζει πιο πολύ είναι που για να καταλάβεις τι παίζει με μερικά πράγματα πρέπει να διαβάσεις στο net και δεν είμαι τέτοιου στυλ.Και σε πετάει εντελώς χύμα σε όλα, αλλά και κάποια πράγματα με τον τρόπο που τα δουλεύεις δεν ξέρεις αν θα σου βγαίνουν μετά, πόσο εύκολα και εάν θα έχεις τη δυνατότητα να τα αναστρέψεις μεταγενέστερα ή δε θα αξίζει τον κόπο.Αυτό βέβαια μπορεί να πει κάποιος είναι και μέρος της μαγείας της ανακάλυψης.Μπορεί βέβαια να αποτελέσει και μέρος rage mode. :P

Πραγματικά αυτό το παιχνίδι ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις , δεν γίνεται ας πούμε να το "συμπαθήσεις" !

Κι εγώ αυτό πιστεύω.Δύσκολα θα βρεις μέση λύση.Εμένα μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά πάντως.Δε θα έλεγα ότι έχω κολλήσει ή τρελαθεί, αλλά αν το έπαιζα σε φάση 3-4 χρόνια πριν νομίζω πως θα είχα.Πλέον δε μπορώ να αφοσιωθώ σε παιχνίδι και δε μπορώ να τα απολαύσω όλα δυστυχώς.

Δημοσ.

Πρώτα ξεκίνησα με bandit αλλά επειδή έπεφτε ownage , άλλαξα τελικά σε sorcerer και μπορώ να πω ότι μέχρι undead parish που είχα φτάσει με bandit , με τον δεύτερο έφτασα απείρως πιο "χαλαρά". Πάντως δεν ρισκάρω ποτέ souls , γυρνάω όλη την πίστα πίσω μόνο και μονο για level up στο bonfire. Έλα όμως που o noobas νόμιζα ότι spell slots ανοιγει το dexterity και του έχωσα κάργα πόντους... :mad: Τουλάχιστον απο ότι λένε επιταχύνει τα spells...Τώρα δεν θυμάμαι τι level είμαι αλλά έχω περίπου 15vit , 30dex και 42int.

Πλέον στο anor londo τα πράγματα σφίξανε αλλα το πρόβλημα μου εδώ είναι κυρίως τα 2 bosses Ενώ στα προηγούμενα bosses έσκαγα πλάκα με ranged attack , αυτοί οι 2 με έχουν rulaρει ανεπανόρθωτα...μιλάμε για πάνω απο 40 προσπάθειες και κάθε φόρα φέυγω σαν αερικό...Παω να grindαρω μπας και ανεβάσω vit αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με σώσει αυτό...Armor φοράω το gold hemmed set -->

Εννοείται πως με rulαρε o δαίμονας που το φύλαγε... :lol:

Επίσης και κάτι για να γελάσουν οι πιο έμπειροι...

Κάποια στιγμή στο anor londo μου δίνει σήμα ένα orb που έιχα πάνω μου ,αλλά δεν θυμόμουν τι είναι... Τέσπα , το εντοπίζω και μου λέει κάτι για invade κλπ , λέω δεν μαμιέται και πατάω ok... Περιττό να σας πω ότι νόμιζα πως οι 3 που φαίνονταν στο βάθος είναι friendly npc και πηγα με χαρά να τους μιλήσω... Δεν χρειάζεται να γράψω την συνέχεια. Firelink shrine τέρμα για μένα...χαχαχαχ

Λοιπον φιλτατε εχω για εσενα χαρμοσινα νεα. Πρωτον ορθα επραξες που ανεβασες dexterity. Απο το 30 μεχρι και το 45 dexterity θα μειωθει ο χρονος cast time για ολα σου τα αμεσα επιθετικα spells. Δευτερον χρειαζεσαι υψηλο dexterity για να χρησιμοποιεις μερικα οπλα normal +10 και πανω ωστε να μπορεις να τα κανεις και enchant με το greater magic weapon που βρηκες στο Anor Londo. Ειδικα κατι κορυφαια οπλα οπως το Richards Rapier οπως ειδες εχουν scaling με dexterity. Οταν θα εισαι στους 45 ποντους dexterity αυτο το οπλο θα κανει περι τα 400 damage στο +14, αν βαλεις και το greater magic weapon θα ξεπερασεις τους 550 ποντους damage...ναι καλα ακουσες 550 (εγω εχω περισσοτερο) με 45 dex και 50 intellect.

ΔΕΝ σε συμφερει οτι οπλο παιρνεις να του βαζεις magic enchant μονο και μονο επειδη εχει υψηλο intellect. Χρειαζεσαι κατεξοχην ελαφρια οπλα και εναν καλο συνδιασμο armor για να μπορεις να εχεις μεταξυ 20-30 Poise για να μην τρως Interupt και απο φτυσιμο. Απο δαχτυλιδακια δεν το συζητω, belowing και lingering dragoncrest ring εναλλαξ (ποτε και τα 2 μαζι) ειναι must ενω σαν δευτερο δαχτυλιδι ενα hornet ring (αν εισαι καλος με τα parry και backstab) ή ενα Cloranthy ring θα σου ειναι χρησιμοτατο. Ασπιδες μπορεις να χρησιμοποιεις αυτες με μεγιστο τα 3 κιλα που εχουν και καποια ειδικα εφε πανω τους (οπως η bloodshield που αυξανει ολα τα status resistances κατα 50%). Γενικα το πας καλα παντως. Δωσε ποντους μεγιστο 30 για Endurance, 45 για dexterity, 45 - 50 magic και 14 για strength (για τα 2 katana) ενω οτι μπορεις να δινεις για vitality δωσε πραμα. Τα HP ειναι πολυ ποιο εμπιστα και χρησιμα απο το armor.

Εσυ παλι mister που παιζεις με thief δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι εχεις ηδη το -καλυτερο- οπλο για thief εξ' αρχης στα χερια σου οπως επισης και πολυ νωρις προσβαση στο μεγαλο σου οπλο (Uchigatana) απλα σκοτωνοντας τον undead merchant στο undead parish. Συμβουλη μου ειναι απλα να δινεις βαση ΠΡΩΤΑ στην εξελιξη του gear σου πανω απο το level σου. Το level σου δεν θα σε βοηθησει πουθενα. Ενα απλο longsword +5 ομως θα σου κανει θαυματα στην αρχη οπως επισης και 1 magic winged spear.

Δημοσ.

Το uchigatana το έχω από την αρχή.Γενικά δεν έχω θέμα με το dmg που κάνω πιστεύω.Να σου πω την αλήθεια έχω κάνει το εξής.Χθες αποφάσισα να γυρίσω πίσω και να κατέβω από firelink shrine προς londo.Βρήκα εκεί έναν τύπο που έκανε αναβάθμιση στα όπλα.Είχα λοιπόν ένα battle axe το οποίο το έκανα +3.Θα μου πεις γιατί έκανες αυτό ρε φίλε;Ε γιατί με βόλευε πολύ στους σκελετούς με τις ασπίδες γιατί τους βγάζει μονόχιτους και ήθελα ένα όπλο να κόβει αρκετά.Για τα υπόλοιπα έχω το uchigatana που μου αρέσει γιατί είναι και μακρύ και γρήγορο ( :P) και ένα άλλο που βρήκα σε κάτι σπηλιές κοντά στο londo.Δε θυμάμαι πως λεγόταν πάντως ήταν κι αυτό αρκετά γρήγορο και ταίριαζε στην κλάση μου.Λέω να μαζέψω υλικά και να ανεβάσω ένα από τα δύο όσο μπορώ το δυνατόν γρηγορότερα.Αυτό που με δυσκολεύει πιο πολύ είναι να αποφασίσω για το τι τελικά θα κάνω αναφορικά με την ανάπτυξή μου αλλά και την πορεία που θα ακολουθήσω χωρίς να φοβάμαι ότι τελικά θα μου βγει μπούμερανγκ αργότερα.Γενικά έχω πολλές απορίες ακόμα στον τρόπο που λειτουργούν πολλά μέσα στο παιχνίδι, αλλά σιγά σιγά. :P

Μου πήρε και αρκετή ώρα κιόλας να εξοικειωθώ και με το χειρισμό γιατί δεν βολευόμουν στην αρχή καθόλου με το pad. ^^

Δημοσ.

Ελευθερες συμβουλες incoming. Το γεγονος οτι εισαι μια Χ κλασση δεν σε αποκλειει απο το να χρησιμοποιεις οτι οπλο ή armor γουσταρεις για να κανεις τη δουλεια σου. Μπορεις να εισαι thief Και να φορας με ανεση heavy armor. Ξερω ξερω δεν ακουγεται και πολυ RP αυτο το πραγμα αλλα μπορεις, δεν σε δεσμευει το παιχνιδι. Δευτερον εχε παντα στο μυαλο σου οτι το Pyromancy ειναι "δωρεαν" spells καθως δεν εχει καμια απαιτηση σε stats για να το χρησιμοποιησεις και να το εξελιξεις στην τελεια μορφη του. Επισης καποια Low level sorcery spells (μεγιστο 15 intellect) τα οποια μπορουν να σου δωσουν τρομερα προσθετα μπονους αν το θελησεις αξιζει να ασχοληθεις.

Για το ποια πορεια θες να ακολουθησεις παντως σε οτι αφορα τα stats την απαντηση την εδωσες μονος σου. Δοκιμαζεις οπλα και αυτα που νομιζεις οτι το skill set τους σε καλυπτει (οπως η uchigatana οπως ειπες) και μετα βλεπεις με τι κανουν scaling για να επενδυσεις αναλογα. Εχε στο μυαλο σου ομως οτι μπορεις να το παιξεις και διαφορετικα. Ολα τα elemental enchant (fire, lighting) αφαιρουν πληρως το scaling απο τα stats του εκαστοτε οπλου κατι που ειναι και καλο και κακο. Καλο γιατι αποκτας ΠΑΡΑ πολυ δυναμη νωρις με το κακο ομως την μετεπειτα χαμηλοτερη επιθετικη δυναμη (το αλλαζεις στην πορεια αυτο καθως ολα τα οπλα μπορουν να επιστρεψουν στην αρχικη τους κατασταση) και το enchanting απο items και spells.

Κανονας του παιχνιδιου για εμενα, αν δεν ξερεις τι να ανεβασεις σε level καθε φορα τοτε το Vitality ειναι ενα σιγουρο stat για ολα τα classes και builts. ΟΛΟΙ το χρειαζονται. Για την ακριβεια σκεφτηκα να φτιαξω το δικο μου class βασιμενο πανω στο vitality χρησιμοποιωντας οπλα που εχουν μικρα stats σε απαιτησεις και να τα κανω elemental. Παραδειγμα η Uchigatana σαν lighting +5 κανει νομιζω περιπου 430 damage. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορα απο τα 770 που κανει ενω την εχω +15 normal + crystal magic weapon αλλα αλλο να εχεις 1400 HP και αλλο κοντα 3000.

Δημοσ.

1)Τα pyromancy spells που τα βρίσκω και πώς τα κάνω equip;Γενικά δεν έχω ιδέα από μαγεία ακόμα.

2)Το κάθε όπλο για να δω με τι στατιστικό σκαλάρει υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το διαπιστώσω πέρα από το να δω τι παραπάνω κόβει ανεβάζοντας κάποιο attribute μου;

3)Στο bonfire πώς θα καταφέρω να μπορώ να αναβαθμίζω όπλα;Πρέπει να βρω κάποιο αντικείμενο έτσι;

4)Μέχρι στιγμής όποιον npc βρίσκω τον σφάζω.Να συνεχίσω έτσι ή μήπως αργότερα παίξει πρόβλημα με την πρόοδο μου;

Αν δε βαριέστε απαντάτε όποιο ξέρετε. :P

Γαμώτο τόσες μέρες τώρα δεν έχω παίξει κάτι άλλο και έχω καταφέρει να ασχοληθώ μόνο 8 ώρες. ^_^

Δημοσ.

Αν και είμαι σχετικά νέος στο game αυτά που ρωτάς είναι πολύ βασικά οπότε

1)Αν δεν ξεκινήσεις σαν pyromancer πρέπει να σώσεις έναν τυπά στα depths για να σου δώσει το γάντι, όπου μετά πρέπει να αγοράσεις pyromancy spell απο αυτόν ή απο αλλού-> να τα κάνεις attune το spell σε ένα slot (χρειάζεσαι τουλάχιστον 10 atunnement για ένα slot) σε κάποια bonfire -> φόρα το γάντι σαν σπαθί ή ασπίδα και enjoy. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά δεν τους ξέρω.

2)Άμα αλλάξεις καρτέλα στο όπλο μες inventory (με το κουμπί που αλλάζεις σε two handed το όπλο) σου έχει κάτω κατι B, C, D η - σε τέσσερα κουτάκια(str, dex, int, faith αντίστοιχα). Ανάλογα το γράμμα στο αντίστοιχο κουτάκι επηρεάζεται διαφορετικά απο το συγκεκριμένο attribute.

3)Βρες blacksmith, σου πουλάει κάτι εργαλεία.

4)Δεν θα το λεγα καλή ιδέα καθώς κάποιοι έχουν σχέση με την ιστορία αλλά άμα ευχαριστιέσαι να ψοφάς αθώα npc που δεν σου φταίγανε σε τίποτα συνέχισε, μπορεί να ξεκλειδώσεις κανα achievement τύπου serial killer αλλά μην περιμένεις να καταλάβεις και πολλά απο τον κόσμο του dark souls. :P

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να ανεβάζεις endurance για να έχεις ευχέρεια κινήσεων και κάνε upgrade την armor σου, όταν βρείς blacksmith.

btw έχω το uchigatana στο +8 και τα σπάει! Ξέρει κανείς αν αξίζει να το κάνω divine ή να το πάω ξερά σε lighting/ fire ( lvl 38 / vit 20 end 30 str 16 dex 19) ?

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα μόλις τον πρώτο blacksmith.Πήρα το toolbox και πλέον κάνω κι εγώ αναβαθμίσεις.Πήγα τη uchiga +3 και πάω να φαρμάρω να ανεβάσω vitality και endurance γιατί με 3 επιθέσεις τελειώνει.Είναι πορωτικό παιχνίδι, πάντως δε λέω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...