Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο για τους cheaters? Πως βρεθηκαν με χαρακτηρες με 99 σε ολα τα stats?

Δεν ξερω πως, και αν ισχυει 100%.

Θα ειναι ξενερα παντως αν ειναι αληθεια.

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω πως, και αν ισχυει 100%.

Θα ειναι ξενερα παντως αν ειναι αληθεια.

γιατί ξενέρα? οποιος έχει παίξει το παιχνίδι στις κονσόλες ξέρει πως όσοι το είχαν κάνει τότε ψόφαγαν σαν τις μύγες. Εμένα τουλάχιστον μου έκαναν invasion κάτι τύποι που είχαν κάνει χρήση του glitch για να maxάρουν τα stats και τους άλλαζα τα φώτα κανονικά , ενώ ήμουν ακομα στην αρχη.

σε αυτό το game (τουλάχιστον στην έκδοση για κονσόλες γιατι δεν πρόλαβα να δοκιμάσω στα pc)δεν έχει μεγάλη σημασία το level στο pvp

Δημοσ.

Μάλιστα.

Απ'ότι βλέπω, το παιχνίδι δεν κυκλοφορεί Κύπρο. Είναι κλειδωμένο.

Για το Steam και το GFWL θεωρούμαστε διαφορετικό region από την Ελλάδα. Πολύ ωραία.......

Aπ'ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι με το GFWL.

Αν κάποιος ξέρει κάτι τις παραπάνω θα του είμαι ευγνώμων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως σε πολλές χώρες το παιχνίδι είναι κλειδωμένο. Στα φόρουμς του Steam υπάρχουν θέματα από Ρουμάνους,Ισραηλήτες,Άραβες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που αγόρασαν το παιχνίδι,το έκαναν install,και τώρα δεν μπορούν να παίξουν. Μόνο σε όσες είναι ενεργό το Games for Windows Live/Xbox Live μπορούν να το παίξουν,που σημαίνει πως πολλές χώρες έχουν μείνει απ' έξω,ακόμα και αν το Steam τις υποστηρίζει.

Η λίστα με τις χώρες που υποστηρίζουν GFWL/XBOXLIVE είναι οι εξής:

• Australia: International English
  • Austria: German
  • Belgium: Dutch, French
  • Brazil: Brazilian Portuguese
  • Canada: English, French
  • Chile: Spanish
  • Colombia: Spanish
  • Czech Republic: Czech
  • Denmark: Danish
  • Finland: Finnish
  • France: French
  • Germany: German
  • Greece: Greek
  • Hong Kong: Traditional Chinese, English
  • Hungary: Hungarian
  • India: English
  • Ireland: International English
  • Italy: Italian
  • Japan: Japanese
  • Korea: Korean
  • Mexico: Spanish
  • Netherlands: Dutch
  • New Zealand: International English
  • Norway: Norwegian
  • Poland: Polish
  • Portugal: Portuguese
  • Russian Federation: Russian
  • Singapore: International English
  • South Africa: International English
  • Spain: Spanish
  • Sweden: Swedish
  • Switzerland: German, French
  • Taiwan: Traditional Chinese
  • United Kingdom: International English
  • United States: English

Λυπάμαι. :(

Υπάρχει τουλάχιστον ο θείος έχε υπ' όψιν σου,και δεν θα φτες καθόλου σε αυτή τη περίπτωση.

Επεξ/σία από Alithinos
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα.

Απ'ότι βλέπω, το παιχνίδι δεν κυκλοφορεί Κύπρο. Είναι κλειδωμένο.

Για το Steam και το GFWL θεωρούμαστε διαφορετικό region από την Ελλάδα. Πολύ ωραία.......

Aπ'ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι με το GFWL.

Αν κάποιος ξέρει κάτι τις παραπάνω θα του είμαι ευγνώμων.

Το ιδιο προβλημα και εγω :mad:. Πολυ θα ηθελα να το κατεβασω απο τον θειο αλλα δυστυχως δεν ειναι η ιδια εμπειρια. Καμια σχεση δηλαδη. Κυριολεκτικα το μισο παιχνιδι. Βεβαια το εβαλα να κατεβαζει για να δω πως τρεχει, πως φενεται μεχρι να υπαρξει κανονικο ξεκλειδωμα και για εμας εδω στο Cyprus.

Δημοσ.

Nα πάνε να κάνουν καμιά κολοτούμπα με το χαζο-GFWL.

Μόνοι τους χάνουν πωλήσεις.

Τεράστια βλακεία.

To θέμα είναι όμως ότι άλλα παιχνίδια που έχω στο Steam με GFWL παίζουν κανονικά, όπως το Dawn of War για παράδειγμα, που απαιτεί GFWL account.

Πάντως με το Dark Souls τεράστια η βλακεία τους πραγματικά. Τόσο καιρό το περιμέναμε το ριμάδι.

Δημοσ.

Πραγματι, εφαγα και εγω ξενερωμα. Τωρα ομως θελω να ρωτησω. Αν το παρω απο το θειο και μετα το ξεκλειδωσω και κανονικα το save μου θα μπορεσω να το μεταφερω? Αν μπορω τοτε δεν εχω προβλημα να φτιαξω λιγο το χαρακτηρα μου.

Δημοσ.

αυτό τα λέει όλα νομίζω

But that's the wrong lesson: the lesson is that PC gamers won't buy poor-quality products.

σιγά μην δώσουμε τα λεφτά μας να πάρουμε ένα άθλιο port. H θα το φτιάξουν πράγμα απίθανο η στην καλύτερη περιμένουμε κανα χρόνο για αγορά όταν θα έχει κυκλοφορήσει σίγουρα κανα comunnity patch που θα το βελτιώνει αρκετά το game και θα το βρούμε και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

Το θέμα έχει ώς εξής με το GFWL και την απορία που είχα όσον αφορά το πώς είναι δυνατόν το παιχνίδι να μήν είναι διαθέσιμο στη Κύπρο.

Όπως και στη περίπτωση του Batman Arkham City, τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα μόνο στις περιοχές που υποστηρίζεται το XBOX LIVE.

Ένα μεγάλο "ΖΗΤΩ" για την καταπληκτική αυτή υπηρεσία.

Το παιχνίδι δεν θα το παίξω ούτε πειρατικό. Ο χρόνος μου είναι ελάχιστος για να υποστηρίζω τέτοιες κακής ποιότητας και κακής υπηρεσίας προσπάθειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...