ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Απο οτι ειπαν τα παιδια δεν χρειαζεται να αγορασεις νεο χειριστηριο. Υπαρχει emulator X360 controller το οποιο δεχεται τα παντα συμπεριλαμβανομενου και PS3. Παντως οχι δεν το δοκιμασα αλλα δεν χρειαζεται να το δοκιμασω, παιχνιδια τυπου Devil May Cry δεν λειτουργουν με πληκτρολογιο και ειδικα στην περιπτωση του Dark Souls ειναι ενας λογος παραπανω για να το αποφυγεις το πληκτρολογιο. Εδω περα καλα καλα το Witcher 2 δεν λειτουργει τοσο καλα με πληκτρολογιο οσο με χειριστηριο το Dark Souls θα λειτουργησει?
JohnVani18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Κι εγώ το ίδιο παράδειγμα με τον ikaruga θα ανέφερα, το Witcher2 το παίζεις πολύ καλύτερα με Χ360 controller παρά kb/m, κι ας έχει φτιαχτεί για pc. Γενικά καλό είναι τα console ports να τα παίζεις με controller (με εξαίρεση τα FPS φυσικά).
Bigi444444 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Από steam στις 24/8 3πμ ώρα Ελλάδος ξεκλειδώνει ή μου φαίνεται;
Alithinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν κάποια νέα που θα αφήσουν γλυκόπικρη γεύση,μιας και από τη μια θα μας κάνουν να χαρούμε και από την άλλη ίσως να νευριάσουμε... Το νέο είναι πως το πρόβλημα με την "εσωτερική" render ανάλυση του παιχνιδιού να είναι κολλημένη στα 720p λύθηκε. Πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε να τρέξουμε το παιχνίδι σε οποιαδήποτε ανάλυση,και να έχουμε καθαρή και όμορφη εικόνα! Το κακό είναι πως η όλη λύση είναι απλά μια χειροκίνητη αλλαγή τιμών σε αρχείο του παιχνιδιού που ανοίγει με το Wordpad. Αν και αυτό σημαίνει πως το να λύσει κάποιος από μας το πρόβλημα είναι πανεύκολο,μιας και είναι υπόθεση 3 λεπτών,είναι κακό νέο γιατί αποδεικνύει πως ο παράλογος και ανήκουστος περιορισμός δεν ήταν τελικά λόγο απειρίας της From Software,αλλά λόγο νοοτροπίας, για να μην ζηλέψουν οι χρήστες κονσολών βλέποντας το παιχνίδι να τρέχει σε μεγαλύτερη ανάλυση,πράγμα που σημαίνει πως η From Software αποφάσισε να σαμποτάρει η ίδια την PC version του παιχνιδιού της,για να ικανοποιήσει καπρίτσια...
Bigi444444 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καλά, τα 'χουμε περάσει με το rage αυτά, δε μασάμε πλέον.Και ήταν και ολόκληρος κολοσσός από πίσω. Αυτό το ψιλοπεριμέναμε κιόλας.Είτε από κάποιο config αρχείο είτε έστω από mods.Εγώ μόλις γύρισα και το έβαλα να φορτώνει.Δε με βλέπω να το προλαβαίνω όμως να το δοκιμάζω απόψε. Πάντως είμαι περίεργος να δω πως θα δείχνει στα 2560x1440. Αν και νομίζω είδα στο φόρουμ ότι δε θα σηκώνει τέτοια ανάλυση, οπότε μπορεί να θέλει κι εκεί πείραγμα.
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δεν λύθηκε 100% καθώς είναι ακόμα κάπως θολό αλλά το δουλεύει. Μακάρι να βγάλουν και το 30fps cap και θα έχουμε την καλύτερη έκδοση. Δυστυχώς πάλι οι Modders κάνουν την δουλειά των developers, τραγικότατη η from... link
Massiv0r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καλα αν βαλεις στην ακρη οτι ειναι απο τα χειροτερα port το παιχνιδι γαμαει ασχημα, οτι καλυτερο εχω παιξει τον τελευταιο καιρο, πολυ πλακα. 2 πραγματα που βρηκα στην αρχη δεν το χω ξαναπαιξει, ενα μετα το πρωτο boss μπορεις να ριξεις τον π@π@ρα στο πρωτο checkpoint στον γκρεμο για 1000 souls, εκλεγα οταν τον ειδα να πεφτει λεω τι κανει ο μ@λ@κας, δευτερο ειναι λιγο πιο μπροστα οταν βρεις εναν merchant και τον σκοτωσεις εχει ενα τρελο katana αιμοβορο...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δεν λύθηκε 100% καθώς είναι ακόμα κάπως θολό αλλά το δουλεύει. Μακάρι να βγάλουν και το 30fps cap και θα έχουμε την καλύτερη έκδοση. Δυστυχώς πάλι οι Modders κάνουν την δουλειά των developers, τραγικότατη η from... link Τα 30 frames ειναι εκει για ισσοτητα στο pvp και co-op κομματι του παιχνιδιου που ειναι τεραστιο.
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ελπιζω να αγορασες το Bottomless Box πριν σκοτωσεις τον εμπορα
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Το εχει και αλλος ενας εμπορας οποτε μην φοβου. Φυσικα αν τον φας και αυτον θα περιμενεις ως το new game+ για να το αποκτησεις.
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Απ'οτι λενε σε ενα stream που παρακολουθω, εχει ηδη γεμισει ο τοπος με cheaters. Ατομα lvl1 με 99 ολα τα stats. Ελπιζω να κανουν κατι γι'αυτο. Το Steam δεν υποτιθεται οτι σε προστατευει απο αυτα?
Alithinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δεν λύθηκε 100% καθώς είναι ακόμα κάπως θολό αλλά το δουλεύει. Μακάρι να βγάλουν και το 30fps cap και θα έχουμε την καλύτερη έκδοση. Δυστυχώς πάλι οι Modders κάνουν την δουλειά των developers, τραγικότατη η from... link Μπορεί να μη λύθηκε 100% αλλά ένα screenshot comparison μας δείχνει ότι ακόμα και έτσι,η διαφορά είναι τεράστια. (κάντε κλικ για να δείτε σε μεγένθυνση τις εικόνες,ώστε να δείτε τη διαφορά)
john2gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ο Durante θα κοιτάξει και για το framerate, αν και δεν είναι σίγουρο αν το φτιάξει (νομίζω κάποιοι βρήκαν τον limiter στον κώδικα αλλά όταν τον έβγαλαν το παιχνίδι 'τρελάθηκε' και πήγαινε πολύ γρήγορα )
Alithinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ο Durante θα κοιτάξει και για το framerate, αν και δεν είναι σίγουρο αν το φτιάξει (νομίζω κάποιοι βρήκαν τον limiter στον κώδικα αλλά όταν τον έβγαλαν το παιχνίδι 'τρελάθηκε' και πήγαινε πολύ γρήγορα ) Χμ,το ίδιο που παθαίνουν κάτι roms όταν παίζονται με emulator. Απόδειξη της καταγωγής του port. Αυτό μάλλον θα είναι πιο δύσκολο να φτιαχτεί...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τι ειναι αυτο για τους cheaters? Πως βρεθηκαν με χαρακτηρες με 99 σε ολα τα stats?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα