ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Να το παρεις στο PC οταν βγει. Οχι οτι δεν αξιζει στις κονσολες αλλα πραγματικα μπορεις να περιμενεις 1 μηνα ετσι δεν ειναι?
mchls Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Dark Souls price jumps by $30 Having arrived on the Australian Steam storefront at $39.95, the PC port of From Software’s brutal RPG Dark Souls had leapt to $69.95. It’s not clear whether the original listing was in error, as our international staff report the $69.95 price tage is visible on the US side as well – although international price comparison scripts disagree.
telarin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 το steam το'χει 40 οπότε κομπλέ, όσον αφορά λοιπούς, στα balls μας..
Bigi444444 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.pcgamer.c...ve-summer-deal/ 20% έπτωση στο greenman για darksiders 2, dark souls ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.Το έβαλα εδώ μιας και αναφέρθηκε ενδεχόμενη αύξηση τιμής του dark souls. Βάζουμε τον κωδικό GMG20-PCGAM-R4EVA κατά την αγορά μας στο πεδίο voucher για να τύχουμε της έκπτωσης.8 ευρώ έκπτωση βγαίνει στο dark souls. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Bigi444444
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ενδιαφερον, σκεφτομαι να την κανω την κινηση.
Bigi444444 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι θα ενεργοποιείται μέσω steam, όχι στην greenman gaming capsule.Εγώ κατάφερα και το πήρα με 27,5 ευρώ!Είχα 28 και κάτι στην webuy και είχα ξενερώσει τη ζωή μου που ήθελε 32.Και ενώ είχα βάλει το εκπτωτικό κουπόνι μου έκοψε να κάνω trade in 2 από τα 4 παιχνίδια που είχαν δώσει στο παρελθόν δωρεάν για 4,5 ευρώ. Νομίζω ότι αξίζει.Με 27,5 ευρώ από steam χωρίς να κάνουμε τίποτα... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από Bigi444444
JohnVani18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cc5vhC30L0o 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Υπαρχουν και αλλα πολυ καλυτερα βιντεακια απο αυτο αλλα δεν τα βαλω γιατι ειναι major spoilers.
Alithinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 και επισης μιλαμε για παιχνιδι με μινιμμουμ 80 ωρες διαρκεια ζωης, με μεγαλη αξια replayability Το πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι,ή πόσο διασκεδαστικό είναι όταν το παίζεις,δεν έχει καμία σημασία άμα από τεχνικής απόψεως είναι τόσο κακοφτιαγμένο που δεν μπορείς καν να το παίξεις. Το μεγαλύτερο κατά ωστόσο από αυτά που ακούγονται δεν είναι το περιθώριο του frame rate,αλλά το ότι το παιχνίδι θα κάνει render μόνο σε ανάλυση 720p,που σημαίνει πως άμα κάποιος έχει οθόνη 1920x1080 (πάνω από το 90% των pc gamers) η εικόνα θα φαίνεται θολή. Για το πόσο θολή,δεν έχει κάποιος παρά να πάει στο trailer του παιχνιδιού στο youtube και να πατήσει play σε 720p,και να το βάλει σε full screen,για να δει πόσο θολό θα φαίνεται το παιχνίδι στον υπολογιστή του. Συγνώμη αλλά η εικόνα φαίνεται τόσο άσχημη,που για να γίνει ανεκτή θα πρέπει να απομακρυνθώ τουλάχιστον 2 μέτρα από την οθόνη του pc μου. Και το κακό είναι πως δεν έχω το pc στο σαλόνι,αλλά στο δωμάτιο μου,και η διαρύθμιση του χώρου δε μου επιτρέπει να παίζω άνετα σε τέτοια απόσταση. Ήλπιζα πως θα μπόρεσα να το έπαιζα αυτό το παιχνίδι (και το Mortal Kombat) στο pc μου γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό,αλλά δυστυχώς αυτά που ακούω για τη τεχνική μεριά του παιχνιδιού της pc έκδοσης με αποτρέπουν από να το αγοράσω,τουλάχιστον προς το παρόν,μιας και κρατώ μια ελπίδα πως ίσως στο μέλλον βγει κάποιο patch ή τουλάχιστον τα "γατόνια" της pc κοινότητας θα βρουν τρόπο να λύσουν τα προβλήματα επεμβαίνοντας στα ini ή στο κώδικα του παιχνιδιού..
>-Nosakos<- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Απο ότι βλέπω το παιχνίδι είναι 3.7 gb Επίσης είναι κλειδωμένο στα 30fps ,το οποίο έστω οτι το ανεχόμαστε αλλά οτι η μέγιστη αναλυση είναι η 1280x720 είναι απαράδεκτο!!
fearwhatnow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Απο ότι βλέπω το παιχνίδι είναι 3.7 gb Επίσης είναι κλειδωμένο στα 30fps ,το οποίο έστω οτι το ανεχόμαστε αλλά οτι η μέγιστη αναλυση είναι η 1280x720 είναι απαράδεκτο!! Tοσα gb ηταν και στις κονσολες.Αφου ειναι straight port της κακιας ωρας, πιστευω θα τους πηρε κανα 5ωρο να κανουν το port..Τωρα θα δουν τις πωλησεις (ποιες??) και θα μαθουν να μην κοροιδευουν τους χρηστες pc.
Alithinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Tοσα gb ηταν και στις κονσολες.Αφου ειναι straight port της κακιας ωρας, πιστευω θα τους πηρε κανα 5ωρο να κανουν το port..Τωρα θα δουν τις πωλησεις (ποιες??) και θα μαθουν να μην κοροιδευουν τους χρηστες pc. Όπως τα λες μάλλον θα είναι και θα γίνουν,αλλά εγώ αναμένω ήδη τις επικές δηλώσεις που θα ακούσουμε μετά... "Το pc είναι γεμμάτο πειρατές και για αυτό δεν πουλάνε τα παιχνίδια μας,και για αυτό δεν θα ξαναφτιάξουμε παιχνίδι για αυτό"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Όπως τα λες μάλλον θα είναι και θα γίνουν,αλλά εγώ αναμένω ήδη τις επικές δηλώσεις που θα ακούσουμε μετά... "Το pc είναι γεμμάτο πειρατές και για αυτό δεν πουλάνε τα παιχνίδια μας,και για αυτό δεν θα ξαναφτιάξουμε παιχνίδι για αυτό" http://www.gamespot.com/news/ubisoft-ceo-claims-93-95-percent-piracy-rate-on-its-pc-games-6392939 93-95 %
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Tοσα gb ηταν και στις κονσολες.Αφου ειναι straight port της κακιας ωρας, πιστευω θα τους πηρε κανα 5ωρο να κανουν το port..Τωρα θα δουν τις πωλησεις (ποιες??) και θα μαθουν να μην κοροιδευουν τους χρηστες pc. Ετσι ειναι δυστυχως. Αν η pc εκδοση του darksouls ειχε την ιδια ποιητα του Sleeping dogs η του Alan wake τοτε θα πουλουσε καλα αν και θα εχαναν καποιες πωλησεις απο την πειρατεια.
fearwhatnow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 http://www.gamespot....c-games-6392939 93-95 % Aχαχαχαχα!Μιλανε ολοι, μιλανε και οι Ubisoftkoloi τωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα