JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Όσο υπάρχουν κονσόλες, οι απαιτήσεις θα είναι οι ίδιες. Όχι και το 2006-07, 2008 και άνω είναι. Μόλις σου είπα πως έπαιξα με το PC μου το BF3 1080p, το οποίο συνεπάγεται πως και το Witcher2 το τρέχω 1080p medium (το Max Payne 3 δεν πρόλαβα αλλά σίγουρα 1080p high θα τρέχει). Δεν υπάρχει λόγος να χρειάζεται κάποιος τόσο δυνατό PC για να παίζει τα σημερινά παιχνίδια, ακόμα και σε 1080p. Το οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει 4850 στα requirements (διόρθωση : τα req στην προηγούμενη σελίδα δεν είναι minimum) σημαίνει πως το παιχνίδι δεν το δούλεψαν καθόλου, απλά το έκαναν port για να το βουλώσουν οι PCακιδες και να μην ακούνε την γκρίνια τους..
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει 4850 στα requirements (διόρθωση : τα req στην προηγούμενη σελίδα δεν είναι minimum) σημαίνει πως το παιχνίδι δεν το δούλεψαν καθόλου, απλά το έκαναν port για να το βουλώσουν οι PCακιδες και να μην ακούνε την γκρίνια τους.. Βασικα το εκαναν port μετα απο χιλιαδες παρακαλια, ενω αρχικα δεν ειχαν σκοπο να κυκλοφορησει σε pc. Γιατι το εκαναν? Μαλλον για να τεσταρουν τα νερα πριν βγαλουν το 3ο παιχνιδι, το οποιο λογικα θα κυκλοφορησει για pc απο την αρχη. Προσεγμενο μπορει να μην ειναι, γραφικα απιστευτα μπορει να μην εχει, αλλα το multi και μονο στα pc θα αξιζει. Σκεφτειτε οτι οι πρωτοι που θελαν να το δουνε σε pc ειναι αυτοι που ηδη το εχουν παιξει στις κονσολες. Αυτο απο μονο του λεει πολλα.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ξέρω, παρακολουθούσα τα άρθρα και τα petitions. Όπως είπα, το έκαναν γιατί άκουσαν πολλά παράπονα, και προφανώς αφού είδαν οτι το ζητάει κόσμος (γλυκάθηκαν/ζήλεψαν και απο τις πωλήσεις του Alan Wake), και αποφάσησαν να το κάνουν port, αλλά οκ, αν δεν το δουλέψεις και λίγο το παιχνίδι (δεν ζητάω δουλειά επιπέδου Remedy), τι να το κάνει ένας mid-range PC owner αν το παιχνίδι δεν είναι optimized..?
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Βασικα το εκαναν port μετα απο χιλιαδες παρακαλια, ενω αρχικα δεν ειχαν σκοπο να κυκλοφορησει σε pc. Γιατι το εκαναν? Μαλλον για να τεσταρουν τα νερα πριν βγαλουν το 3ο παιχνιδι, το οποιο λογικα θα κυκλοφορησει για pc απο την αρχη. Προσεγμενο μπορει να μην ειναι, γραφικα απιστευτα μπορει να μην εχει, αλλα το multi και μονο στα pc θα αξιζει. Σκεφτειτε οτι οι πρωτοι που θελαν να το δουνε σε pc ειναι αυτοι που ηδη το εχουν παιξει στις κονσολες. Αυτο απο μονο του λεει πολλα. και το SSF4 AE το εκαναν port στο pc μετα απο χιλιαδες παρακαλια ηταν ομως ενα πολυ καλο port με αψογο optimization και πολλες ρυθμισεις στα γραφικα. Αυτο αποδεικνυει για αλλη μια φορα πως η namco δεν νοιαζεται για το pc
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Οπως το βλεπει κανεις. Ποτε δεν με ενοιαζαν τα γραφικα, αλλα το gameplay. Αν εχει τα ιδια γραφικα με τις κονσολες και καταφερουν να παιζεται αξιοπρεπως με πληκτρολογιο/ποντικι, τοτε για εμενα ειναι αρκετο. Χιλιες φορες το studio που το εχει αναλαβει να ριξει το βαρος στον χειρισμο, παρα στα γραφικα. Το γεγονος οτι τα pc εχουν τις δυνατοτητες για ανωτερα γραφικα απο τις κονσολες, δεν σημαινει οτι καθε παιχνιδι πρεπει να κρινεται μονο βασει αυτων. Εχουν βγει δεκαδες παιχνιδια με ωραια γραφικα και πολλες επιλογες, τα οποια δεν ηταν καλα. Γιατι να μην δοκιμασεις ενα παιχνιδι με εγγυημενα ευχαριστο gameplay, μονο και μονο επειδη δεν αναγκαζει την καρτα γραφικων σου να δουλευει υπερωριες? Τι κολλημα ειναι αυτο με τα γραφικα, ακομα και αναμεσα στις κονσολες? Ψαχνουν να βρουν διαφορες στο ιδιο παιχνιδι για να δουν ποιος εχει τη καλυτερη κονσολα. Seriously? Αυτο που θελω ειναι να δωσω 50 ευρω και να με κρατησει το παιχνιδι για δεκαδες ωρες, με οποιο τροπο και αν επιλεξει ο developer να το κανει. Νομιζω οτι αυτο ειναι το ζουμι του gaming. Αποψη μου βεβαια.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Προσωπικά ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα γραφικά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τρέχει σωστά το παιχνίδι και να μην είναι άλλο ένα GTA IV (απο θέμα επιδόσεων).
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν θα επρεπε να το βγαλουν τον Αυγουστο ομωςκ γιατι τοτε βγαινουν πολλα αλλα καινουργια παιχνιδια για pc οπως darksiders 2 sleeping dogs transforers fall of cyberdron . οποτε ετσι θα εχει να αντιμετωπισει αρκετο ανταγωνισμο. Καλυερα να το εβγαζαν τον ιουλιο που δεν βγαινει σχεδον τιποτα η ακομα και ιουνιο.
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Προσωπικά ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα γραφικά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τρέχει σωστά το παιχνίδι και να μην είναι άλλο ένα GTA IV (απο θέμα επιδόσεων). Καλα αυτο εννοειται. Πανω απ'ολα να ειναι playable. Αν αυτο θελουν να πουν οι συνφορουμητες με τον ορο optimized, παω πασο και sorry για το παραληρημα μου. Μακαρι να καταφερουν να φτιαξουν και την περιοχη Blighttown. Αυτο το σημειο του παιχνιδιου ειχε θεμα στις κονσολες με το frame rate.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ξέρω, παρακολουθούσα τα άρθρα και τα petitions. Όπως είπα, το έκαναν γιατί άκουσαν πολλά παράπονα, και προφανώς αφού είδαν οτι το ζητάει κόσμος (γλυκάθηκαν/ζήλεψαν και απο τις πωλήσεις του Alan Wake), και αποφάσησαν να το κάνουν port, αλλά οκ, αν δεν το δουλέψεις και λίγο το παιχνίδι (δεν ζητάω δουλειά επιπέδου Remedy), τι να το κάνει ένας mid-range PC owner αν το παιχνίδι δεν είναι optimized..? Συγνωμη περιμενουμε απο μια μικρη εταιριουλα καπου εκει σε ενα νησακι που βρισκεται να κανει μεσα σε 5 μηνες το τιτανιο κατορθωμα να κυκλοφορησει και μαλιστα optimised ενα παιχνιδι που εξ αρχης δεν ειχε βασεις για PC? Η μηπως περιμενουμε απο αυτην την εταιριουλα να δωσει βαση στο Dark Souls στο PC και να χασει χρονο development και χρημα για το επομενο souls παιχνιδι μονο και μονο για να κανει τη χαρη στα παιδακια που επεσαν στα ποδια της για να κυκλοφορησει το παιχνιδι και στο PC? Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες. Βαλτε το καλα στο μυαλο σας, ακομα και -αυτουσιο- (χωρις καμια απολυτως επιλογη) με ολα του τα προβληματα να το βγαλουν στο PC το παιχνιδι παλι θα ειναι αρκετα σκαλια παραπανω απο οτιδηποτε εχει να μας δειξει το PC μεχρι σημερα πανω στο genre.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Όπως είπα, δεν περιμένω δουλειά επιπέδου Remedy, αλλά το να μην είναι optimized και να έχει απλά επιλογή ανάλυσης και Vsync κατά την άποψή μου είναι απαράδεκτο. Ναί, το ξέρω πως οι Ιάπωνες δεν δίνουν βαρύτητα στα PC games, αλλά αυτό είναι τελείως ξεφτίλα.
panther_512 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Όπως είπα, δεν περιμένω δουλειά επιπέδου Remedy........ Παίζω τώρα το Alan Wake και έχω πάθει πλάκα. Η ποιότητα της δουλειάς τους είναι από άλλο πλανήτη.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θα εχει οσες επιλογες χρειαζεται για να ειναι ενα λειτουργικοτατο console port. Η μονη ξεφτιλα που βλεπω πανω στο θεμα ειναι οι απαιτησεις μας (μιλαω γενικα) απο μια εταιρια που κυριολεκτικα μας κανει τη χαρη να μας δωσει το παιχνιδι και μαλιστα μας το δινει με extra περιεχομενο σαν "συγνωμη" για την ελειψη χρονου και σωστης υποδομης για την αναπτυξη του στο PC. Τι αλλο θες δηλαδη? Και μιλαμε για περιεχομενο που οι κονσολαδες θα λαβουν επι πληρωμη καλα Χριστουγεννα ενω εμεις θα το παρουμε τζαμπε ολε με την κυκλοφορια του τον Αυγουστο.
ChRis6 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Βρε συ ikaruga24 ηρεμησε. Ακομα και το καλυτερο παιχνιδι evah να ειναι , αμα τρεχει με 25fps τι να το κανεις ; Οκ δεν λεω , η κοινοτητα τους παρακαλεσε να το βγαλουν στο pc , αλλα προσωπικα αν δεν δω αξιοπρεπεις επιδοσεις δεν προκεται να το αγορασω. Αν ξερουν οτι δεν ειναι ποιοτικη η δουλεια τους,καλυτερα να μην το βγαλουν καθολου ή να αφιερωσουν πιο πολυ χρονο για την αναπτυξη του παιχνιδιου στο pc. Απο την αλλη θα μου πεις, εχεις το "marketing" να σε πιεζει να βγαλεις το deadline ( ) ,αλλα αυτο ομως ειναι αλλη κουβεντα !
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ακομα και το καλυτερο παιχνιδι evah να ειναι , αμα τρεχει με 25fps τι να το κανεις ; Οκ δεν λεω , η κοινοτητα τους παρακαλεσε να το βγαλουν στο pc , αλλα προσωπικα αν δεν δω αξιοπρεπεις επιδοσεις δεν προκεται να το αγορασω. Ακριβώς.Πιστεύω αν το port είναι άσχημο απο άποψη επιδόσεων θα φάει άκυρο απο πολύ κόσμο και θα πατώσει στις πωλήσεις.Και άντε μετα να τους πείσεις να βγάλουν και το επόμενο dark souls στο pc.
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Βρε συ ikaruga24 ηρεμησε. Ακομα και το καλυτερο παιχνιδι evah να ειναι , αμα τρεχει με 25fps τι να το κανεις ; Οκ δεν λεω , η κοινοτητα τους παρακαλεσε να το βγαλουν στο pc , αλλα προσωπικα αν δεν δω αξιοπρεπεις επιδοσεις δεν προκεται να το αγορασω. Αν ξερουν οτι δεν ειναι ποιοτικη η δουλεια τους,καλυτερα να μην το βγαλουν καθολου ή να αφιερωσουν πιο πολυ χρονο για την αναπτυξη του παιχνιδιου στο pc. Απο την αλλη θα μου πεις, εχεις το "marketing" να σε πιεζει να βγαλεις το deadline ( ) ,αλλα αυτο ομως ειναι αλλη κουβεντα ! δεν υπαρχει περιπτωση να τρεχει στα 25 fps με τετοιο pc που εχω. Πρεπει να μην κανουν καθολου optimization για να τρεχει ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα