Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα δε σημαίνει οτι δε μπορεί να γίνει και σωστά.Σίγουρα θα τους κόστιζε παραπάνω αλλά εμένα σαν καταναλωτή δε με ενδιαφέρει.

Τώρα αν θα το πάρω απο το θείο δεν έχει καμία σημασία, απο τη στιγμή που αποφασίσω οτι η μεταφορά που έκαναν δεν αξίζει τα λεφτά μου.Αλλά αυτό μένει να το δούμε.Κράταω ακόμα μια ελπίδα.

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γινεται αυτο που λες γιατι πολυ απλα το παιχνιδι δεν ειχε καν βασεις για την εκδοση του στο PC. Εδω περα αλλα και αλλα παιχνιδια τα οποια υποτιθεται οτι μενουν πισω μερικους μηνες στο PC για καλο optimise και τρωμε παπαρες. Εγω να πω την αληθεια το Dark Souls στο PC με ενδιαφερει για 2 λογους. Πρωτον γιατι θα ειναι το ξεκινημα της σειρας souls στο PC (προφανως και θα υπαρξει και συνεχεια) και φυσικα το PvP κομματι του το οποιο στο PC θα παρει αλλες διαστασεις.

Οπως ειπα σε καθε περιπτωση, ακομα και ετσι οπως ειναι να το βγαλουν το παιχνιδι ειναι απλα αρτιοτατο σχεδον σε καθε τομεα.

Δημοσ.

Quick shots – Darks Souls: Prepare To Die E3 Screens

From Software’s released some brand screenshots for the upcoming PC edition of Dark Souls. The Prepare to Die Edition will include a 150-page art book featuring images from the new Artorias of the Abyss game content, a original soundtrack CD, a DVD containing the complete behind-the-scenes video series, a poster and postcards. It’ll release through Steam and Xbox Live on August 24. A separate retail edition will also release for Xbox 360, and PS3 this winter.
Δημοσ.

Παλικαρι παντως ο Artorias the abysswalker. Οποιος εχει ηδη παιξει Dark Souls και θελει να μπλεξει με το Online PvP κομματι του παιχνιδιου ας παραθεσει ερωτησεις, αποριες, συμβουλες εδω και αρχιζω πρωτος.

- Οταν προκειται για duels ΠΟΤΕ μην κανετε heal. Τα duels ειναι μεχρι θανατου. Κατα τα αλλα τα παντα επιτρεπονται.

- Ολα τα builts και ολο το gear ειναι καλο για να παιξετε σε PvP. Υπαρχει ενα σημειο το οποιο εχουν αβανταζ οι τυποι με το heavy armor αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τα καταφερνεις αν παιζεις διαφορετικα.

- ΔΕΝ ειναι ολα τα spells απο τα 3 διαφορετικα spell schools φτιαγμενα για PvP. Γενικα το ποιο διαδεδομενο ειναι το Pyromancy και τα Miracles και τελευταια να ερχονται τα sorceries. Εννοειται οτι μπορειτε να φτιαξετε χαρακτηρες που να κανουν χρηση απο ολα για να παρεις αυτο που χρειαζεσαι. Προσωπικα κραταω sorcery για buffs/ defense και pyromancy για επιθεση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελπιζω να ειναι μονο για τα lobby που λενε και οχι για in-game. Χαλαει ολοκληρη η ατμοσφαιρα και η εκπληξη του παιχνιδιου αν εχεις 1-2 ηλιθιους να χασκογελανε και να λενε μαλ@κιες.

Δημοσ.
Minimum System Requirements:

•Processor: 2.6 GHz Dual-Core

•Memory: 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)

•Hard Disk Space: 4 GB

•Video Card: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 or higher, NVIDIA GeForce 8800 GT or higher

•DirectX: 9.0c

•Sound: Direct Sound Compatible

Dark Souls: Prepare To Die Edition is currently planned for an August 24th release on the PC!

Δημοσ.

Να πώ την αλήθεια τα περίμενα χειρότερα..normal μου φαίνονται για ένα προχειρο-port.

Μιας και δεν θα έχει επιλογές για τα γραφικά, αυτες θα είναι οι απαιτήσεις για να το παίζεις στην μικρότερη ανάλυση?

Δημοσ.

4850 στα minimum για ένα console port του κ@λου??? :confused:

Χρειάζομαι αλλαγή... :fear:

η 4850 και 8800gt ειναι καρτες πενταετιας πλεον! τοσο παλια καρτα εχεις?

Δημοσ.

το οτι ειναι παιχνιδι του 2012 και ομως θελει pc του 2006-2007 για να τρεξει σημαινει οτι δεν θα επρεπε καποιοι να προβληματιζονται για τις απαιτησεις. κανονικα τωρα θα επρεπε να μην υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι που να παιζει σε τοσο παλιο pc. αντιθετως ομως η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων παιζουν ακομα και με ολα φουλ σε τετοιο pc, ενω θα επρεπε να απαιτουν περιπου pc σαν το δικο μου για να παιξουν οπως συμβαινει στην περιπτωση των max payne 3 battlefield 3 & witcher 2.

Orokusaki γιατί αυτή η ανάγκη να την λες στον κόσμο?!? Δεν είναι ευγενικό dude.

Γιατι ειμαι ο Shredder orokusaki αρχηγος των foot ninja γι αυτο! :mrgreen: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...