john2gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μάλιστα...και τότε τι το βγάζουν?!? Η θα δίνουν δώρο 680 μαζί με το game?!? Wtf?!? Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν fps drops με την 680 ? Τα PC της Ε3 είναι εξοπλισμένα με Nvidia 6xx και το έτρεχαν σε window mode (720p) με πολλά προβλήματα στο framerate.
mchls Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Dark Souls PC – 1080p support, 30fps lock option, major fps issues even with Nvidia GTX 6xx cards
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν fps drops με την 680 ? Τα PC της Ε3 είναι εξοπλισμένα με Nvidia 6xx και το έτρεχαν σε window mode (720p) με πολλά προβλήματα στο framerate. Ήμουν. Δεν είμαι πια..
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Aν κατάλαβα καλά, το παιχνίδι έτρεχε σε high-end υπολογιστή με 6ΧΧ κάρτα γραφικών, το παιχνίδι είχε "κόφτη" στα 30 FPS, αλλά και πάλι είχε framerate προβλήματα? Nice...... Εφόσον όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, υπάρχει πρόβλημα τεχνογνωσίας για το PC, για ποιό λόγο δεν προσλάβαν ένα-δύο άτομα με την απαραίτητη τεχνογνωσία? Πρέπει να έγινε κακός προγραμματισμός του project (PC -porting ) εξ αρχής.
outlaw star Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ε, βλέπω να τρώει κανά εξάμηνο delay και αυτό για να στρώσει...
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παντως παιδια ας ειμαστε ρεαλιστικοι. Κυριολεκτικα πεσαμε στα ποδια τους για να κανουν μεταφορα το παιχνιδι στο PC και μαλιστα γρηγορα. Το παιχνιδι εξ αρχης δεν ειχε σκοπο να βγει στο PC και το στουντιο που το φτιαχνει δεν ειναι κανενας τιτανας για να μπορει να πεταει δεξια και αριστερα resources για να κανει optimise το παιχνιδι. Ακομα και αυτουσιο να ειναι το παιχνιδι με πολυ λιγες βελτιωσεις θα μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ever. Αυτο που πραγματικα ελπιζουμε ειναι να πεσει το source code στα χερια ορισμενων modders και απο εκει και μετα θα δουμε ωραια πραγματα. Παντως το θεμα με τα 30 frames το καταλαβαινω αποκλειστικα για το PvP κομματι του παιχνιδιου. Αν εγω παραδειγμα τρεχω το παιχνιδι με 60 frames και καποιος κακομοιρης με καμια καρτουλα της πλακας το τρεχει με 25-30 θα τον κανω σκονη με σχετικη ανεση. Θα πρεπει να υπαρχει χάσμα τεραστιο σε skill για να μπορεσει να μου αντισταθει.
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεκτό οτι βιάστηκαν, όμως αν είναι να μας πλασάρουν τέτοιο παιχνίδι μην τολμήσουν να το τιμολογήσουν κανονική τιμή γιατί θα φάνε πανωλεθρία(αν δεν την έχουν φάει ήδη). Πάντως θα προτιμούσα να φάει delay 2-3 μήνες ώστε να γίνει κάποιο optimization. Υ.Γ Και το καλό που τους θέλω, να παίζει στην κάρτα μου !
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 αφου οπως παραδεχτηκαν και οι ιδιοι δεν ξερουν να φτιαχνουν παιχνιδια στο pc γιατι δεν ανεθεταν σε καποια αλλη εταιρια την pc εκδοση ? Το ιδιο κανει η cacpcom που επειδη δεν εχει εμπειρια στο pc αναθετει τις περισσοτερες pc εκδσοεις στην QLOC
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Γιατι μαλλον της βγαινει αρκετα φθηνοτερα να το αναπτυξουν οι ιδιοι απο το να προσλαβουν αλλους. Ειπαμε δεν ειναι τιτανες σαν την Capcom.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 άμα δηλαδή είχε τόσο επιτυχία στις κονσόλες μια χαρά λεφτά έχουν για να γίνει...στην τελική ας δίνανε ποσοστό σε οποιον έκανε το porting..σωστά....
xavier Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 άμα δηλαδή είχε τόσο επιτυχία στις κονσόλες μια χαρά λεφτά έχουν για να γίνει...στην τελική ας δίνανε ποσοστό σε οποιον έκανε το porting..σωστά.... ειχε καλες πωλησεις, αλλα δεν μιλαμε για τρομερα νουμερα...μιλαμε για παιχνιδι που απευθυνεται σε hardcore gamers... Ειναι μοναδικη εμπειρια rpg/adventure
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δε πάει να είναι και το καλύτερο game όλων των εποχών, αν η μόνη επιλογή γραφικών είναι η ανάλυση και κολλάει στα 720p στη περσινή κάρτα γραφικών μου, γιατί να το αγοράσω?Καλά θα κάνουν να το καθυστερήσουν κάποιους μήνες και να κάνουν καλό optimization γιατί αλλιώς θα κατηγορούν πάλι τη πειρατία.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δε πάει να είναι και το καλύτερο game όλων των εποχών, αν η μόνη επιλογή γραφικών είναι η ανάλυση και κολλάει στα 720p στη περσινή κάρτα γραφικών μου, γιατί να το αγοράσω?Καλά θα κάνουν να το καθυστερήσουν κάποιους μήνες και να κάνουν καλό optimization γιατί αλλιώς θα κατηγορούν πάλι τη πειρατία. Και ξαναλεω οτι εμεις πεσαμε στα ποδια τους (κυριολεκτικα) για φερουν ενα παιχνιδι το οποιο ετσι και αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγει στο PC γρηγορα. Εμεις το θελουμε αυτο. Απο την αλλη οσοι θελουν να το πειρατευσουν το παιχνιδι ειναι καλοδεχουμενοι και τουτοι γιατι ετσι θα εχουν προσβαση μονο στο 50% του παιχνιδιου. Win-Win κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα