Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό ήταν... με αυτά που διαβάζω είναι σίγουρη αγορά πλέον...στο PS3!!!

Μη λες χαζα, η εκδοση του PC θα ειναι superior για παρα πολλους λογους σε σχεση με τις κονσολες. Και -μονο- το γεγονος οτι θα εχεις αρκετο content παραπανω αξιζει η αγορα του στο PC.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ενδιαφερον ομως του αρθρου ειναι οτι το παιχνιδι θα τρεχει με GFWL σαν DRM μεσω steamworks ομως. Οσο να 'ναι ειναι μια βελτιωση απο την 100% εξαρτηση απο GFWL.

Δημοσ.

Εχει σαλιωσει το τσουτσουνι μου λεμε. 60 frames βλεπω, νεα skillsets για οπλα, αρκετους νεους εχθρους και τοποθεσιες. Fuck yeah bring it on.

Δημοσ.

Το ενδιαφερον ομως του αρθρου ειναι οτι το παιχνιδι θα τρεχει με GFWL σαν DRM μεσω steamworks ομως. Οσο να 'ναι ειναι μια βελτιωση απο την 100% εξαρτηση απο GFWL.

Εγω κατάλαβα οτι αν παρεις boxed εκδοση θα χεις gfwl αν το κατεβασεις με steam θα ναι steamworks.

Δημοσ.

Αυτό δε μας το είχαν πει κι από νωρίτερα;Ότι θα είναι ένα απλό port;Επιλογή μόνο για ανάλυση κτλ νομίζω είχαν ανακοινώσει και από παλαιότερα...

Δημοσ.

Παιδια ακομα και ετσι να ειναι το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο. Εκτος αυτου το ζητημα του Dark Souls στο PC δεν ειναι το ιδιο το Dark Souls αλλα το επομενο souls παιχνιδι. Δεν την δικαιολογω αλλα ακομα και ετσι τουλαχιστον θα παρουμε ενα κορυφαιο παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...