Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και μενα με χαλαει το "mainly a port" αλλα τι να κανουμε.Και τα αλλα κυριως port δεν ειναι?Αρκει να μη το ξεφτιλισουν.Θα δουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Σαν περιγραφή porting, τα όσα λέει το άρθρο είναι πλήρως απογοητευτικά. Δεν αναφέρομαι στη minimal υποστήριξη για πληκτρολόγιο - ποντίκι (είμαι διατεθειμένος να την ξεπεράσω σε αυτή την περίπτωση) μα σε όλα τα υπόλοιπα, από το Game for Windows Live μέχρι το μηδαμινό optimization για PC. Για να δούμε... Ακουσε με προσεκτικα φιλε tobajara, το Dark Souls ειναι -unplayable- με mouse + keyboard. Ειναι τοσο unplayable οσο το street fighter 4 σε master επιπεδο. Επισης τα γραφικα και artwork του Dark Souls ειναι σε τοσο υψηλο επιπεδο που ακομα και απλη μεταφορα της φουτσας να ειναι θα ειναι κατα πολυ ομορφοτερο απο παρα πολλα παιχνιδια στο PC. Το μονο μελανο σημειο ειναι φυσικα το GFWL αλλα θα το αντεξουμε. Α ναι, και παρε κανα controller της προκοπης. Θα το χρειαστεις 100%. Edit: Διαβασα ολοκληρο το αρθρο και νομιζω πως διχνει αρκετα καλο και ο δημιουργος ειναι παρα πολυ ρεαλιστικος και ειλικρηνης. Εμενα με αρεσε αυτο το κομματι "Three or four new bosses will make an appearance, including the Dark Knight Artorias, along with some new NPCs, enemies, equipment and a new PvP matchmaking system"
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Απο οτι κατάλαβα η μόνη κύρια επιλογή που θα χουμε στον γραφικό τομέα θα είναι καμια αλλαγή ανάλυσης...ελπίζω μόνο να τρέχει καλά σε μεσαία συστήματα. Οσο για το keyboard/mouse, σε τέτοια games έτσι και αλλιώς δεν βολεύουν. Το περιμένουμε με αγωνία!
mchls Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Namco and From Software in an attempt to kill their own game; Dark Souls PC to be locked on 30fps
Bigi444444 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Από 'κει που ξεκινήσαμε ενθουσιασμένοι θα καταλήξουμε να τραβάμε τα μαλλιά μας μου φαίνεται.Είναι μακρύς ο δρόμος για τον Αύγουστο.Να δούμεακόμα τι παλαβό έχουμε να ακούμε να ανακοινώνουν...
JohnVani18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Let's face it, port σαν το Alan Wake δεν πρόκειται να ξαναδούμε. Μας καλοέμαθε η Remedy..
Bigi444444 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εντάξει, δεν τους ζήτησε κανείς κάτι αντίστοιχο, αλλά ετούτοι εδώ πια πάνε να σκοτώσουν το παιδί τους.Θα φάνε καμιά φόλα και στο τέλος θα τους φταίνε οι πειρατείες, τα pc και τα ιπτάμεν' άλογα.
Millennium Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Πανε γυρευοντας.Δε βλεπουν που πουλησε μια χαρα το Alan Wake PC επειδη ακριβως σεβαστηκε τον pc gamer (περαν της ποιοτητας σαν τιτλος).Δε μπορω να καταλαβω καποιες εταιριες που δεν βλεπουν τι γινεται στον χωρο τους.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν γουσταρω καθολου τα 30 frames lock. Ολα τα συγχωρω αλλα αυτο ειναι καρφι στο ματι μου. Δεν υπαρχει βεβαια περιπτωση να μην υπαρξει καποιο mod για να το προσπερασουμε αλλα και παλι...ελεος. Ναι οκ ειναι η πρωτη φορα της FROM που φτιαχνει παιχνιδι για PC αλλα ρε πουστη μου ελεος, ειναι κατι που δεν χρειαζεται να κατεχεις πειρα PC για να καταλαβεις οτι 60>30. Δεν εχω καταλαβει το λογο που το κανουν αυτο. Αφησε το ξεκλειδωτο και οσο πιασει το PC του καθενα.
Bigi444444 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν γουσταρω καθολου τα 30 frames lock. Ολα τα συγχωρω αλλα αυτο ειναι καρφι στο ματι μου. Δεν υπαρχει βεβαια περιπτωση να μην υπαρξει καποιο mod για να το προσπερασουμε αλλα και παλι...ελεος. Ναι οκ ειναι η πρωτη φορα της FROM που φτιαχνει παιχνιδι για PC αλλα ρε πουστη μου ελεος, ειναι κατι που δεν χρειαζεται να κατεχεις πειρα PC για να καταλαβεις οτι 60>30. Δεν εχω καταλαβει το λογο που το κανουν αυτο. Αφησε το ξεκλειδωτο και οσο πιασει το PC του καθενα. Ακριβώς αυτό.Θα βγάλουν mod, όπως έχει γίνει και με τις υπόλοιπες περιπτώσεις.Αλλά ρε φίλε, για ποιό λόγο;Πραγματικά;Το έχω ξαναπεί, αλλά θα το πω και πάλι.Ώρες ώρες δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους μανατζαραίους.Πρέπει να είναι ή εντελώς ανεγκέφαλοι ή εντελώς εκτός χώρου.
doommaster Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ακριβώς αυτό.Θα βγάλουν mod, όπως έχει γίνει και με τις υπόλοιπες περιπτώσεις.Αλλά ρε φίλε, για ποιό λόγο;Πραγματικά;Το έχω ξαναπεί, αλλά θα το πω και πάλι.Ώρες ώρες δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους μανατζαραίους.Πρέπει να είναι ή εντελώς ανεγκέφαλοι ή εντελώς εκτός χώρου. από gaymers για gamers............
Tobajara Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δεν γουσταρω καθολου τα 30 frames lock. Ολα τα συγχωρω αλλα αυτο ειναι καρφι στο ματι μου. Δεν υπαρχει βεβαια περιπτωση να μην υπαρξει καποιο mod για να το προσπερασουμε αλλα και παλι...ελεος. Ναι οκ ειναι η πρωτη φορα της FROM που φτιαχνει παιχνιδι για PC αλλα ρε πουστη μου ελεος, ειναι κατι που δεν χρειαζεται να κατεχεις πειρα PC για να καταλαβεις οτι 60>30. Δεν εχω καταλαβει το λογο που το κανουν αυτο. Αφησε το ξεκλειδωτο και οσο πιασει το PC του καθενα. Θα σου έλεγα να δεις τι λέγαμε στην προηγούμενη σελίδα αλλά δε θέλω να γίνω κακός :P :P :P Περίμενα κάποια αντίστοιχη βαρβαρότητα για να πω την αλήθεια αλλά είναι όντως πολύ δύσκολο να το καταπιείς. Πολύ κρίμα, ελπίζω τουλάχιστον να τρέχει ομαλά και να μην έχει εντελώς γελοίες απαιτήσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Για ποιο πραγμα? Για το keyboard + mouse controlls?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TFhLLLQz_zw&feature=youtu.be
labrosviz Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αυτό ήταν... με αυτά που διαβάζω είναι σίγουρη αγορά πλέον...στο PS3!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα