Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως το πιο ατμοσφαιρικό παιχνίδι του είδους του. Αυστηρά για old school gamers... (ανεξαρτήτως ηλικίας, για να μην παρεξηγούμαι).

Δημοσ.

Ίσως το πιο ατμοσφαιρικό παιχνίδι του είδους του. Αυστηρά για old school gamers... (ανεξαρτήτως ηλικίας, για να μην παρεξηγούμαι).

Συμφωνώ.Με το Dark Souls,μετα απο πολλα χρονια,μπηκα ξανα στο τριπακι του "ψαξε εναν καλυτερο τροπο να βρεις λυση".Δεν ειναι θεμα ηλικιας σαφως.Αν και ειμαι 30 και εχω περασει απο ολα τα σταδια σαν gamer,το συγκεκριμενο ξυπναει αισθηματα σε ολους τους hardcore παιχτες.Τα τελευταια χρονια,λογω εργασιας,λογω μεταπτυχιακων,μπλα μπλα,μπορω να πω οτι ειμαι πλεον casual gamer.Ε,με το συγκεκριμενο "βρισκω" χρονο.Ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.

Δημοσ.

Να μαντέψω ότι το "You died" θα εμφανίζεται πολύ συχνά; :P

Δεν έχω παίξει ούτε το Dark Souls ούτε το Demon Souls.

θα ψοφάς ξανά και ξανά και θα πορώνεσαι ακόμη πιο πολύ να παίξεις καλύτερα next time, σιγά σιγά μπαίνεις στο τριπάκι όπως κάποτε που παίρναμε σβάρνα τα ουφάδικα και κοντραριζόμασταν πόσο μακριά μπορούσαμε να φτάσουμε ένα game χωρίς continue..

έχω παίξει τα κέρατά μου από rpg απ'τα 80s μέχρι τώρα, πραγματικά τα souls παίζουν σε άλλη κατηγορία απ'τα άλλα arpg, δεν μου έρχεται κάτι σύγχρονο στο μυαλό που να μπορεί να τα κοντράρει συνολικά, η μοναδική περίπτωση να μην αρέσουν σε κάποιον είναι να έχει θέμα με την δυσκολία.

Σε μια δόση δεν κρατήθηκα και έριξα μια ματιά σε έναν οδηγό για το 1, μιας και είχα πήξει στα ερωτηματικά για πολλά σημεία. Ε αυτά που διάβασα ούτε να τα φανταστώ δεν θα μπορούσα, οι τύποι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά, με αποκορύφωμα την ιδέα των world και character tendency, και τον τρόπο που ρυθμίζουν-αλλάζουν το gameplay.

Με τα souls αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα άλλα arpg, ουσιαστικά τα ξεγυμνώνουν και αποκαλύπτουν πόσο ρηχό gameplay έχουν, και πόσο στηρίζονται στα γραφικά και στο καρότο των loot για να κρατήσουν το ενδιαφέρον.

• Moderators
Δημοσ.

όπως κάποτε που παίρναμε σβάρνα τα ουφάδικα και κοντραριζόμασταν πόσο μακριά μπορούσαμε να φτάσουμε ένα game χωρίς continue..

"Μικρέ, πάρε το πεντοχίλιαρο και καν'το ψιλά στο ταμείο"

Εποχές... :D

Δημοσ.

που το διαβάσατε οτι θα βγει για pc? με ενα σύντομο googlάρισμα δεν έβγαλε κάτι.

επίσης στο VGReleases.com λέει n/a

Δημοσ.

που το διαβάσατε οτι θα βγει για pc? με ενα σύντομο googlάρισμα δεν έβγαλε κάτι.

επίσης στο VGReleases.com λέει n/a

http://www.dsogaming.com/news/incoming-dark-souls-announcement

Συνοπτικά:

α) Petition για Dark Souls PC

β) Namco εντυπωσιασμένη από την απαίτηση του κόσμου

γ) Namco ψάχνει τον δημιουργό του petition (εικασία: για να τον βάλει στα credits της PC έκδοσης)

δ) FromSoftware δηλώνει ότι είναι στο χέρι της Namco η PC έκδοση

ε) Γερμανικό περιοδικό PC Action δηλώνει ότι στο επόμενο τεύχος θα ανακοινώσει ένα 'μεγάλο console exlcusive' RPG που θα έρθει στο PC

στ) Νέα ανακοίνωση για το Dark Souls εντός ημερών

ζ) PC PowerPlay με εικόνα από το Dark Souls (όσοι το έχουν παίξει, την έχουν δει πολλές φορές φαντάζομαι :P)

Το μόνο που μένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση

Δημοσ.

Αν μου ζητούταν να περιγράψω με μία φράση το παιχνίδι, αυτή θα ήταν, "Εκεί όπου ο απόλυτος εκνευρισμός συναντά την απόλυτη ηδονή". Ανεξαρτήτως αν σας αρέσει ή όχι, ήταν πολύ "κοχονάτη" κίνηση από τη From και τη Namco. Κατάφεραν να ενσωματώσουν τον θάνατο στο gameplay, χωρίς να του στερήσουν τη μαυρίλα που τον συνοδεύει.

Δημοσ.

πολύ καλό τότε!

καλώς να έρθει και στα pc μας αν και δεν θα το τιμήσω γιατι περιμένω να αγοράσω το diablo αλλα και το έχω ήδη στο xbox 360 και το είχα λιώσει απο την πρώτη ώρα κυκλοφορίας του (το είχα προμηθευτεί πριν την επίσημη release date :lol: )

παιχνιδάρα και χαίρομαι που θα έρθει στα pc ,μακάρι να μπορούσαν όλοι να παίξουν όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως system.

πιστεύω και ελπίζω στα pc να είναι καλύτερο στο θέμα pvp/co-op γιατι στις κονσόλες μας τα χάλασε λίγο , έπρεπε να έχει κρατήσει την συνταγή του demon souls σε αυτόν τον τομέα κατα την γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...