P.Billys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλημέρα θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι έκανα ένα Virtual Pc και έχω περάσει τα Win 7 Home Premium αυτό που αντιμετωπίζω είναι πως κατά διαστήματα και κυρίως στα Games κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα ενώ τρέχει γενικότερα καλά και ξεκολλάει με ένα fast forward.. (για να καταλάβετε τι εννοώ με το fast forward παθαίνει αυτό όπως στο PRO που αν κάνεις minimize και επαναφέρεις βλέπεις τους χαρακτήρες να πηγαίνουν τρελά.) Το σύστημα είναι το εξής: Ιntel Core 2 Quad Q6600 4GB RAM GeForce 8600GT 512MB Απλά θα ήθελα να μου πείτε αν είναι κάποια ασυμβατότητα με το Virtual Pc ή "αδυναμία" του hardware μου. Ευχαριστώ.
L-Griever Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καμία φορά φταίει και απο το πόσο φορτωμενοζ είναι ο υπολογιστής σου με προγράμματα η παχνιδια. Ένα άλλο αίτιο μπορει να είναι το σύστημα σου όπου περειχει εσφαλιμενα κλειδιά. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ccleaner. Ανασυγρότηση αρχείων σκληρού δίσκου έχεις κάνει καθόλου; Αν όχι μπορείς να δοκιμασεις το defraggler κάπως έτσι ονομάζεται απο την piriform και υπάρχει και σε portable edition. Αυτά τώρα δε νομίζω να φταίει αυτά που φοράει ο υπολογιστής σου όπως κάρτα γραφικών. Αναβάθμιση των drivers έχεις κάνει; Sent from my iPod touch using Insomnia Καμία φορά φταίει και απο το πόσο φορτωμενοσ είναι ο υπολογιστής σου με προγράμματα η παχνιδια. Ένα άλλο αίτιο μπορει να είναι το σύστημα σου όπου περειχει εσφαλιμενα κλειδιά. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ccleaner. Ανασυγρότηση αρχείων σκληρού δίσκου έχεις κάνει καθόλου; Αν όχι μπορείς να δοκιμασεις το defraggler κάπως έτσι ονομάζεται απο την piriform και υπάρχει και σε portable edition. Αυτά τώρα δε νομίζω να φταίει αυτά που φοράει ο υπολογιστής σου όπως κάρτα γραφικών. Αναβάθμιση των drivers έχεις κάνει; Sent from my iPod touch using Insomnia
P.Billys Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την απάντηση έκανα όσα μου είπες και το πρόβλημα συνεχίζεται, απλά παρατήρησα ότι όσο είμαι σε ένα συγκεκριμένο σημείο και γυρνάω σε αυτό δεν κολλάει καθόλου όμως όταν πάω να προχωρήσω την πίστα κάνει αυτό το κόλλημα, στο Host Pc φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Games. Είναι κάτι στις ρυθμίσεις του Virtual Pc (VMware Workstation);; Σημείωση και τα δύο τρέχουν Win7 64bit. Παιδιά εντάξει λύθηκε το πρόβλημα με το να ξετικάρω τα "connect at power on" για floppy,εκτυπωτές κλπ. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2012 από P.Billys
L-Griever Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Οκ χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου και ευχαριστούμε που μοιραστηκες το πρόβλημά σου σε εμάς.. Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα