Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ας μου λύσει κάποιος την απορία, εκτός από το Σέρλοκ Χολμς, τον Τεξ Μέρφι και τον άλλον τον τραγικό το Τζακ Ορλάντο, γιατί τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχουν βγει περισσότερα noir adventures (ή έστω με ντετέκτιβ)? Ποτέ δε μπόρεσα να το καταλάβω...
vizolover Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Επίσης μη ξεχνάς Black Dahlia που εαν σ' αρεσει γενικά το FMV (και είσαι και λίγο μαζοχιστής γιατί είναι δύσκολο) είναι κορυφή, Still Life, L.A Noire, Blade Runner. Και τα Nancy Drew. Επίσης και το Ace Ventura the game (τι; και αυτός ντεντέκτιβ είναι!)
Millennium Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ίσως γιατί να το θεωρούν παλιομοδίτικο κάποιοι.
DimAslan Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εγώ πάντως τώρα που το παίζω είναι πάρα πολύ καλό... just like good ol' times ... 1
Tobajara Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πέρα από κλασσικό Tex Murphy είναι και πάρα πολύ καλό adventure. Είχα καιρό να δω τόσο απλούς, λογικούς μηχανικούς γρίφους που όμως μπορούν να σε τρελάνουν και να σε κάνουν να στριφογυρνάς για μέρες. Παραμένει FMV βέβαια, με όλες τις ιδιοτροπίες του σε σχέση με ένα κλασσικό point and click, αλλά σαν τέτοιο ίσως να το έβαζα και σε τοπ 5 του είδους. 1
DimAslan Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ μέχρι τώρα... Έχω φτάσει στο Day 5 στο Cult building (ας πούμε) και δεν μπορώ να φτιάξω το τελευταίο σύμβολο για να προχωρήσω. Το έχει περάσει κανείς το σημείο αυτό; Βοήθειαααααααα!!!!!!
Tobajara Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το έχω περάσει, αν εννοείς το σύμβολο που είναι 9 κομμάτια, είναι όλα στο ίδιο δωμάτιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα