Προς το περιεχόμενο

A Tex Murphy Adventure: Tesla Effect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το pandora directive ήταν εκπληκτικό. Το overseer οχι

Οτι πρέπει να το παίξω με την γυναίκα που μου λέει τώρα δίπλα τι γαμάτο ήταν το under a killing moon και το martian memorandum (!!!) 

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια το Overseer δεν μου άρεσε κι εμένα, τα άλλα δύο Under a killing moon και ειδικά Pandora Directive ήταν σούπερ.

Τα παλιότερα δεν τα έχω παίξει, αξίζει να τα τσεκάρω έστω από youtube;

Πάντως το Tesla Effect το τσίμπησα.

Δημοσ.

τα παλιότερα είναι αρχαία, δεν είναι full motion video.. οπότε πρέπει να είσα προετοιμασμένος. Είναι τελείως άλλη κατάσταση. Και εγώ το αγόρασα το tesla effect. 

Mean%20Streets_5.png

Mean%20Streets_7.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι ρε γμτ, 2 Μαΐου, κι έτρεχα σαν τρελλός να τελειώσω το Serpent's Curse στις γιορτές για να μπορώ να ξεκινήσω το Tesla Effect την Τρίτη...

Πάρτα βλάκα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μένα μου ήρθε σήμερα λόγο ότι ήμουν και backer στο kickstarter. Γινετε εγκατάσταση ηδη :)

hardcopy ή απλα digital download? Ξερεις αν μπορούμε να αγοράσουμε τη CE ?

Δημοσ.

To digital είχα πάρει. Από τι μου ήρθε το email έλεγε και ότι αυτοί που είχαν παραγγείλει την κουτάτι έκδοση τους έχει αποσταλεί ήδη. Τώρα μακάρι να έβγαινε και σε retail μορφή για τους υπόλοιπους αλλά χλωμό το βλέπω. Μόνο σε κανα ebay να το βρούμε.

Δημοσ.

Με λίγο που έπαιξα μπορώ να πω ότι το game είναι η αποθέωση του retro fmv game. Αυτή η εικόνα μιλάει από μόνη της :D

tex.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...