Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Μολις εχτες εβαλα την καρτα που λεει ο τιτλος στο pc μου και το πρωτο παιχνιδι που εβαλα για να τη δοκιμασω ηταν το battlefield 3.Σημερα μπηκα στις ρυθμισεις του παιχνιδιου και τα πηγα ολα στο high.Δυστυχως διαπιστωσα καποια μικροκληηματακια.Γι αυτο ηθελα να σας ρωτησω ,αν η συγκεκριμενη καρτα μπορει να τρεξει το συγκεκριμενο παιχνιδι με τις ρυθμισεις στο high η ειναι αδυναμη για κατι τετοιο;

Δημοσ.

Βρήκες κ εσυ παιχνίδι να παίξεις. Το single player είναι μια χαρά, το multi ομως είναι για κλάματα. Και να μην το παίζει στο high η κάρτα σου μην στεναχωριέσαι, για το καλό σου το κάνει.

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις και το υπόλοιπο HW που έχεις. Φαντάζομαι θα έχεις πάνω κάνα παλιό C2D (e6600-e8600). Αν όντως έχεις κάτι τέτοιο, τρως bottleneck και από εκεί. Το BF3 θέλει quad-core.

Δημοσ.

Βλακεια το Battlefield 3...Στο παιχνιδι που εδειξε στο CoD πως θα επρεπε να φτιαχνονται τα πολεμικα Fps παιχνιδια.Ναι οκ,εζησα να το ακουσω και αυτο...

Δημοσ.

Μπραβο μαζευε εμπειριες.... και δεν διαφερει πολυ απο το cod ξερεις, γραμμικο ειναι στο single και το ενα και το αλλο. multiplayer το BF2 ειναι μακραν καλυτερο ισως μεχρι το BF4.

Δημοσ.

Μα κανενας δεν το παιρνει για το single του αλλα anyway,δεν θα διαφωνησω οτι το bf2 τα ευχαριστιομουν παραπανω,αλλα μην μου λες οτι το 3 ειναι σκουπιδι -.-

Δημοσ.

Τα λεφτα του δεν τα αξιζε και δεν τα αξιζει και φαντασου οτι το πηραμε μαζικα ολη η παρεα μου και το εχουμε σκυλομετανιωσει... στο ραφι ειναι και καθεται. Προς το παρον ζητω BF2 - COD2. Τα διαρια rulez !!!

Και ολα αυτα γιατι εχουν κοψει τα demos αντε μην αρχισω ... :mad:

Δημοσ.

Asus P8H61-M LX

Intel Sandy Bridge

Intel Core i5 @ 2900MHz

4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM )

NVIDIA GeForce 9800 GX2

Western Digital WD2500JS-63MHB5 ATA Device (250GB)

Optiarc DVD RW AD-5260S

DTSOFT Virtual CdRom Device

Samsung SAMSUNG - 40 ßíôóåò

Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)

DirectX : 11.00

Windows Performance Index : 4.4 óôï 7.9

Αυτο ειναι το συστημα μου γενικα.Και ξαναλεω με τις επιλογες στο medium παιζει μια χαρα.Στο high δειχνει να δυσκολευεται αρκετα.Λογικο ειναι ε;

Δημοσ.

οχι ρε παιδια και αχρηστο το bf3

για να παιξεις high settings θελεις gtx560ti ή 6950

Η καρτα γραφικων σου σε κοβει. τα αλλα ειναι μια χαρα

Δημοσ.

Πάλι δεν είπες το σημαντικότερο: Ποιά είναι η οθόνη σου! Κατά τα άλλα η κάρτα σου θα σου χρησιμεύσει και τις κρύες νύχτες του χειμώνα για θέρμανση. Στις top 3 ψησταριές άνετα! :P

Πέρα από την πλάκα, μιλάμε για μια παλιά μεν, high end στην εποχή της δε κάρτα.

οχι ρε παιδια και αχρηστο το bf3

για να παιξεις high settings θελεις gtx560ti ή 6950

Η καρτα γραφικων σου σε κοβει. τα αλλα ειναι μια χαρα

Όλα ultra με 6870 και 2XAA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...