Doubt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και το SCART είσοδος είναι.🙃 Δεν ρώτησα καν για ARC, όπως και για bluetooth, από τα συμφραζόμενα εξυπακούεται πως δεν έχει. Ούτε ζεύγος RCA (audio out) έχει, ούτε οπτική, θα το έγραφε. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Το scart φίλε μου μου είναι και τα δύο. Είσοδος και έξοδος. Η εικόνα που παρέθεσα αυτό επιβεβαιώνει(in-out) . Εξάλλου παλιά που γράφαμε από την tv στο βίντεο που γράφαμε μέσω scart (εικόνα & ήχο). Η πρώτη λύση δείχνει φώτο ένα scart με έξοδο ήχου με θηλυκό 3.5 jack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, actorgr είπε Το scart φίλε μου μου είναι και τα δύο. Είσοδος και έξοδος. Η εικόνα που παρέθεσα αυτό επιβεβαιώνει(in-out) . Εξάλλου παλιά που γράφαμε από την tv στο βίντεο που γράφαμε μέσω scart (εικόνα & ήχο). Η πρώτη λύση δείχνει φώτο ένα scart με έξοδο ήχου με θηλυκό 3.5 jack Έχεις δίκιο, δεν ξέρω αν ισχύει για όλα, αλλά όντως υπήρχαν αμφίδρομα. Είναι αυτό που υποδεικνύει το διπλό βέλος εδώ. Οπότε θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει (αν υπήρχε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, actorgr είπε Λαθος.Υπαρχει hdmi που επιστρεφει και ηχο (ARC ή "Audio Return Channel),αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι η TV σου διαθετει τετοια υποδοχη.Πρεπει να το γραφει hdmi ARC.Δεν ανεφερες αν εχει scart.Αν εχει τοτε αυτο κανει δουλεια με 10 € η πιο φθηνα, πολυπλοκα και Ελληνικα με scart σε rca 1,5€ περιπου και μετα 3.5mm Female σε 2x RCA Male 2€ περιπου .Ολα αυτα αν εχει scart.Αν τιποτε απο τα παραπανω δεν ισχυει τοτε δεν ξερω αλλη λυση. - Δεν εχει σκαρτ. Μόνο hdmi. Τελικά μπορώ να κάνω κάτι μέσω hdmi κι αν ναι, με τι προϊόντα; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Στις 23/1/2021 στις 9:28 ΜΜ, xsterg είπε Ποιος συνδέει ακουστικά σε τηλεόραση? Προσωπικά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την έξοδο των ακουστικών. Αυτός που θέλει να δει κάτι, την ώρα που κάποιος κοντά του, κοιμάται, ή δουλεύει και τον ενοχλεί ο ήχος, π.χ. ; Αυτός που θέλει να ακούει σε μεγάλη ένταση, ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας; Αυτός που - Ω! Τι παράξενο!... - δε ζει κάτω από τις ίδιες συνθήκες που ζεις ...εσύ προσωπικά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Το ξεθαβω λίγο, θέλει ο πεθερός μου μια 32 smart αλλά θέλει να καταστεί και jack 3.5 για ακουστικά , τόσο καιρό έτσι είχε και την παλιά πριν χαλάσει , με ένα γρήγορο search δεν βρήκα τιβι με έξοδο jackτι κάνουμε? Κάνα μετατροπέα από ψηφιακή έξοδο ίσως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Amaretos είπε Το ξεθαβω λίγο, θέλει ο πεθερός μου μια 32 smart αλλά θέλει να καταστεί και jack 3.5 για ακουστικά , τόσο καιρό έτσι είχε και την παλιά πριν χαλάσει , με ένα γρήγορο search δεν βρήκα τιβι με έξοδο jackτι κάνουμε? Κάνα μετατροπέα από ψηφιακή έξοδο ίσως? 2024 έχουμε φίλε, ασύρματα ακουστικά με σύνδεση Bluetooth Επεξ/σία 19 Αυγούστου από CaptainChris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Ναι οκ ευχαριστω αλλα ο πεθερος 85+ δεν νομιζω οτι θα βγαζει ακρη με bluetooth και φορτισμα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 53 λεπτά πριν, Amaretos είπε Ναι οκ ευχαριστω αλλα ο πεθερος 85+ δεν νομιζω οτι θα βγαζει ακρη με bluetooth και φορτισμα κλπ Ένα δίκιο το έχεις αλλά αν είναι σε θέση να καταλαβαίνει πότε π.χ. το κινητό του θέλει φόρτιση και να το συνδέει τότε το ίδιο ακριβώς θα συμβαίνει και με τα ακουστικά τα οποία δεν θέλουν και πολλά πολλά. Μόλις τα συνδέσεις την πρώτη φορά μετά λειτουργούν χωρίς θέματα. Μιλάμε βέβαια για σχετικά καλά ακουστικά και όχι της πλάκας και αν έχουν και βάση φόρτισης τότε θα είναι ποιό εύκολα στη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkou77 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Συνηθως θυρα ακουστικων εχουν οι τουρκικες ,σε μαρκα π.χ lg samsung δεν θα βρεις.Με μια προχειρη αναζητηση https://www.skroutz.gr/s/40886241/United-Smart-Tileorasi-32-HD-Ready-LED-UN32322S-HDR-2020.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) απο hdmi ARC χρειαζεσαι και μετα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από actorgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα