Προς το περιεχόμενο

καινουρια τηλεοραση χωρις υποδοχη για ακουστικα!!!!

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το SCART είσοδος είναι.🙃

Δεν ρώτησα καν για ARC, όπως και για bluetooth, από τα συμφραζόμενα εξυπακούεται πως δεν έχει. Ούτε ζεύγος RCA (audio out)  έχει, ούτε οπτική, θα το έγραφε.

Επεξ/σία από Doubt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το scart φίλε μου μου είναι και τα δύο. Είσοδος και έξοδος. Η εικόνα που παρέθεσα αυτό επιβεβαιώνει(in-out) . Εξάλλου παλιά που γράφαμε από την tv στο βίντεο που γράφαμε μέσω scart (εικόνα & ήχο). Η πρώτη λύση δείχνει φώτο ένα scart με έξοδο ήχου με θηλυκό 3.5 jack

3 λεπτά πριν, actorgr είπε

Το scart φίλε μου μου είναι και τα δύο. Είσοδος και έξοδος. Η εικόνα που παρέθεσα αυτό επιβεβαιώνει(in-out) . Εξάλλου παλιά που γράφαμε από την tv στο βίντεο που γράφαμε μέσω scart (εικόνα & ήχο). Η πρώτη λύση δείχνει φώτο ένα scart με έξοδο ήχου με θηλυκό 3.5 jack

Έχεις δίκιο, δεν ξέρω αν ισχύει για όλα, αλλά όντως υπήρχαν αμφίδρομα. Είναι αυτό που υποδεικνύει το διπλό βέλος εδώ.

Scart-Output.jpg

Οπότε θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει (αν υπήρχε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, actorgr είπε

Λαθος.Υπαρχει hdmi που επιστρεφει και ηχο (ARC ή "Audio Return Channel),αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι η  TV σου διαθετει τετοια υποδοχη.Πρεπει να το γραφει hdmi ARC.Δεν ανεφερες αν εχει scart.Αν εχει τοτε αυτο κανει δουλεια με 10 € η πιο φθηνα, πολυπλοκα και  Ελληνικα με scart σε rca 1,5€ περιπου και μετα 3.5mm Female σε 2x RCA Male 2€ περιπουimage.png.a2ce34532ff0d2cd4b5ef97ca8aad3d2.png .Ολα αυτα αν εχει scart.Αν τιποτε απο τα παραπανω δεν ισχυει τοτε δεν ξερω αλλη λυση. 

image.png

-

Δεν εχει σκαρτ. Μόνο hdmi. Τελικά μπορώ να κάνω κάτι μέσω hdmi κι αν ναι, με τι προϊόντα;

Επεξ/σία από 1comment

Στις 23/1/2021 στις 9:28 ΜΜ, xsterg είπε

Ποιος συνδέει ακουστικά σε τηλεόραση? Προσωπικά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την έξοδο των ακουστικών. 

Αυτός που θέλει να δει κάτι, την ώρα που κάποιος κοντά του, κοιμάται, ή δουλεύει και τον ενοχλεί ο ήχος, π.χ. ; Αυτός που θέλει να ακούει σε μεγάλη ένταση, ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας; Αυτός που - Ω! Τι παράξενο!... - δε ζει κάτω από τις ίδιες συνθήκες που ζεις ...εσύ προσωπικά;

• Like 2

• 3 χρόνια αργότερα...

Το ξεθαβω λίγο, θέλει ο πεθερός μου μια 32 smart αλλά θέλει να καταστεί και jack 3.5 για ακουστικά , τόσο καιρό έτσι είχε και την παλιά πριν χαλάσει , με ένα γρήγορο search δεν βρήκα τιβι με έξοδο jackτι κάνουμε? Κάνα μετατροπέα από ψηφιακή έξοδο ίσως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Το ξεθαβω λίγο, θέλει ο πεθερός μου μια 32 smart αλλά θέλει να καταστεί και jack 3.5 για ακουστικά , τόσο καιρό έτσι είχε και την παλιά πριν χαλάσει , με ένα γρήγορο search δεν βρήκα τιβι με έξοδο jackτι κάνουμε? Κάνα μετατροπέα από ψηφιακή έξοδο ίσως?

2024 έχουμε φίλε, ασύρματα ακουστικά με σύνδεση Bluetooth 

Επεξ/σία από CaptainChris

53 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ναι οκ ευχαριστω αλλα ο πεθερος 85+ δεν νομιζω οτι θα βγαζει ακρη με bluetooth και φορτισμα κλπ :)

Ένα δίκιο το έχεις αλλά αν είναι σε θέση να καταλαβαίνει πότε π.χ. το κινητό του θέλει φόρτιση και να το συνδέει τότε το ίδιο ακριβώς θα συμβαίνει και με τα ακουστικά τα οποία δεν θέλουν και πολλά πολλά.
Μόλις τα συνδέσεις την πρώτη φορά μετά λειτουργούν χωρίς θέματα.

Μιλάμε βέβαια για σχετικά καλά ακουστικά και όχι της πλάκας και αν έχουν και βάση φόρτισης τότε θα είναι ποιό εύκολα στη χρήση.

Συνηθως θυρα ακουστικων εχουν οι τουρκικες ,σε μαρκα π.χ lg samsung δεν θα βρεις.Με μια προχειρη αναζητηση https://www.skroutz.gr/s/40886241/United-Smart-Tileorasi-32-HD-Ready-LED-UN32322S-HDR-2020.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...