klinika nekros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε παιδες μολις σημερα ειδα κατι στην μολις 8 μηνων τηλεοραση που αγορασα καινουρια , Philips της σειρας PFL , 26'',που μου προκαλεσε τεραστια απορια.ειναι δυνατον τηλεοραση που χει πανω της παναγιας τα ματια να μην εχει το απλουστερο?υποδοχη για ακουστικα?τοσο καιρο δεν το'χα παρατηρησει αφ'ενος για το θεωρησα αυτονοητο και αφετερου επειδη δεν το χρειαστηκα ποτε.σημερα ομως που χρειαστηκε να δω τηλεοραση χωρις φωνη επειδη στο διπλανο δωματιο κοιμουνταν , ψαχνω να βρω την τρυπα για να συνδεσω τ'ακουστικα αλλα τιποτα...παιζει αυτο?τι μπορω να κανω για να βαζω ακουστικα?μπορω να κανω καμια πατεντα?ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis0000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 κουφο!!!!!!!!!!!!! υπαρχει τηλεοραση τετοια? συλλεκτικη αξια θα εχει φιλε!@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Για πες μας ακριβώς το s/n της μηπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάπως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klinika nekros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 το s/n ειναι philips 26pfl3404/12 (26'').ευχαριστω ρε φιλε για το ενδιαφερον.ανυπομονω να βρεθει μια λυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumper_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 το s/n ειναι philips 26pfl3404/12 (26'').ευχαριστω ρε φιλε για το ενδιαφερον.ανυπομονω να βρεθει μια λυση! Για δες εδω τριτη σελιδα.. κατω απο την κεραια δεν ειναι αυτο που ψαχνεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Τίποτα φίλε μου σιγά.. Κοιταζα την τηλεόραση και το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό τώρα, είναι να πάρεις ήχο απο την spdif έξοδο. Χωρις να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι αν βάλεις ενα καλώδιο σαν κ αυτό Link στην spdif και συνδέσεις τα ακουστικά σου, πιστεύω πως θα έχεις ήχο. Το καλώδιο θα το βρείς σε οποιοδήποτε μαγαζί με ανάλογα είδη. Δεν ξερω επίσης αν θα έχεις καλύτερο αποτελεσμα χρησιμοποιώντας και κάτι τέτοιο Link, μαζί φυσικά με το πρώτο που σου έδειξα.. Πιστεύω πως καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου και ελπίζω να βοήθησα φίλε μου Υ.Γ: Φυσικα αν βρεις καλώδιο 1χRCA MALE σε 3.5 FEMALE JACK( συνδυασμός των δύο που σου έδειξα, απλα δεν το βρήκα σαν εικόνα για να σου το δείξω) θα είναι καλύτερα Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2012 από jordan4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι λετε ρε παιδιά....!! To SPDIF ειναι ψηφιακή εξοδος ηχου. To χρησιμοποιούμε για σύνδεση σε ενισχυτές καθώς απο εκει περνάνε πληροφορίες PCΜ και Dolby Digital - DTS ψηφιακά. Ειναι οτι ακριβώς και η οπτική ίνα toslink, απλως δεν χρησιμοποιεί φως αλλά ρευμα. Δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ τα ακουστικά από εκεί. Στο αλλο θεμα τωρα φιλε μου μην σου κανει εντύπωση. Πολλές εταιρίες δεν βαζουν σε κάποια μοντέλα τους έξοδο ακουστικών. Ανοητο, απαράδεκτο..μαζι σου αλλα συμβαίνει. Απο οτι βλεπω δεν εχει ουτε line out οπου θα μπορούσες να παρεις εστω ατοφιο σημα ηχου και απο να παει σε καποιο προενισχυτακι ακουστικων η σε καποιο hi-fi το οποιο θα εχει εξοδο ακουστικων. To Μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις σημα ηχου απο το scart με χρηση καποιου ανταπτορα οπως εδω και μετα με χρηση καλωδιου οπως αυτο οπου και θα παρεις 100% ηχο απο εκει. Απλα θα ειναι χαμηλός καθως ειναι χωρις προενισχυση. Θα χρειαστείς η κάποιο προενισχυτακι φθηνο η εαν εχεις καποιο hi-fi με aux και έξοδο ακουστικών. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2012 από graphist83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ουτε εμενα δεν εχει εξοδο ακουστικών (32lg2000) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τι λετε ρε παιδιά....!! To SPDIF ειναι ψηφιακή εξοδος ηχου. To χρησιμοποιούμε για σύνδεση σε ενισχυτές καθώς απο εκει περνάνε πληροφορίες PCΜ και Dolby Digital - DTS ψηφιακά. Ειναι οτι ακριβώς και η οπτική ίνα toslink, απλως δεν χρησιμοποιεί φως αλλά ρευμα. Δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ τα ακουστικά από εκεί. Στο αλλο θεμα τωρα φιλε μου μην σου κανει εντύπωση. Πολλές εταιρίες δεν βαζουν σε κάποια μοντέλα τους έξοδο ακουστικών. Ανοητο, απαράδεκτο..μαζι σου αλλα συμβαίνει. Απο οτι βλεπω δεν εχει ουτε line out οπου θα μπορούσες να παρεις εστω ατοφιο σημα ηχου και απο να παει σε καποιο προενισχυτακι ακουστικων η σε καποιο hi-fi το οποιο θα εχει εξοδο ακουστικων. To Μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις σημα ηχου απο το scart με χρηση καποιου ανταπτορα οπως εδω και μετα με χρηση καλωδιου οπως αυτο οπου και θα παρεις 100% ηχο απο εκει. Απλα θα ειναι χαμηλός καθως ειναι χωρις προενισχυση. Θα χρειαστείς η κάποιο προενισχυτακι φθηνο η εαν εχεις καποιο hi-fi με aux και έξοδο ακουστικών. Δηλαδή αν βλέπει κάποιο κανάλι η από μια συσκευή hdmi θα παίρνει ήχο από το scart ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Απο τα καναλια περναει κανονικα. Τα scart ειναι two way και στον ηχο ακι στη εικονα. Σε περιπτωση hdmi συσκευης-συνδεσης μπορει να βαλει τα adaptor στο scart της εκαστοτε συσκευης. Σχεδον ολες εχουν. Φανταζομαι μιλας για καποιο dvb-t η η dvd player. Αν και μερικες tv περνανε τον ηχο του hdmi κανονικα και απο το scart. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2012 από graphist83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpag Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 εγω πηρα TV LG 22MT49VF-PZ πριν μια εβδομαδα και απο πισω δεν εχει τιποτα απο βησματα μονο εισοδο HDMI πως μπωρο να βαλω ακουστικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klokw Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 εχω και εγω θεμα και δεν μπορω να βρω λυση.....help..... εχω lg 49" led http://www.lg.com/gr/televisions/lg-49LH541V ουτε εμενα εχει εξοδο ηχου, τι να κανω????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Η τηλεόραση σας ΔΕΝ εχει έξοδο ήχου, οποτε αν ειναι αναγκαία τα ακουστικά υπάρχουν μονο δυο λύσεις (που δεν θα σας αρεσουν) Αγοράζετε εξωτερικό αποκωδικοποιητή τηλεοπτικού σήματος, τον συνδέετε στην τηλεοραση με hdmi/sart/ΟΤΙΕΧΕΙ και βάζετε ακουστικα στον αποκωδικοποιητή. Προσοχη να αγορασετε αποκτη ΜΕ εξοδο ήχου jack Αλλαζετε τηλεοραση Στις 2/2/2018 στις 9:00 ΜΜ, tpag είπε εγω πηρα TV LG 22MT49VF-PZ πριν μια εβδομαδα και απο πισω δεν εχει τιποτα απο βησματα μονο εισοδο HDMI πως μπωρο να βαλω ακουστικα? 4 ώρες πριν, klokw είπε εχω και εγω θεμα και δεν μπορω να βρω λυση.....help..... εχω lg 49" led http://www.lg.com/gr/televisions/lg-49LH541V ουτε εμενα εχει εξοδο ηχου, τι να κανω????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Πήρα μια SAMSUNG SMART TV 32'' η οποία έχει το ίδιο πρόβλημα χωρίς θύρα για ακουστικά (jack) και η μόνη θύρα για ήχο είναι οπτικής ίνας. Ρωτώντας διάφορους και ψάχνοντας στο διαδίκτυο παρήγγειλα έναν μετατροπέα ψηφιακού ήχου σε αναλογικό με τροφοδοτικό USB και μια οπτική ίνα CR-817. https://www.skroutz.gr/products/show/33588593. Για να μην κάνω λάθος πήρα τηλέφωνο το κατάστημα και παρήγγειλα τηλεφωνικά . Μου έστειλαν λοιπόν οτι ήταν απαραίτητο για τη σύνδεση με σύνολο 20,50 ευρώ. Πριν από λίγο παρέλαβα το δεματάκι . Κλείνοντας τη φωνή της τηλεόρασης ακούω μέσα από τα ακουστικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίος που εδωσες λειτουργική λύση feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα