chrimyri Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους!Πσρακάλω ρίξτε μια ματιά στο κομμάτι απτο νέο συγρότημα Reaction!Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου λέγαται τη γνώμη σας!Ευχαριστώ!! Το κομμάτι είναι το παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=FmsizrklPrk
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 το κομμάτι ακούγεται, είναι καλό! μπράβο! όμως η παραγωγή σας είναι μάπα μπορείς αν μας γράψεις και τους στίχους σε παρακαλώ;
chrimyri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 το κομμάτι ακούγεται, είναι καλό! μπράβο! όμως η παραγωγή σας είναι μάπα μπορείς αν μας γράψεις και τους στίχους σε παρακαλώ; thanks! αν πας στο youtube είναι στο description!
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το κομματι μου αρεσε ! Ενταξει οι nickelback θα το ελεγαν καλυτερα αλλα ..καλη συνεχεια ευχομαι
chrimyri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το κομματι μου αρεσε ! Ενταξει οι nickelback θα το ελεγαν καλυτερα αλλα ..καλη συνεχεια ευχομαι φίλε ευχαριστώ! αν το έλεγαν οι nickelback τώρα μπορεί και να ήταν νούμερο ένα!χαχα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 thanks! αν πας στο youtube είναι στο description! δεν είναι
chrimyri Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ωραίο ρυθμό το κομματάκι ! Ευχαριστώ φιλαράκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα