Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε:

GA-Z68XP-UD3

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68xp-ud3rev_10/

ASROCK EXTREME3 GEN3

Z68 Motherboard Series Manufacturing - ASRock Inc.

Επεξεργαστής είναι ο 2600κ (Τον έχω ήδη στα χέρια μου)

Ποιά να προτιμήσω, φυσικά έχω σκοπό να προχωρήσω σε Overclock....

έχει κανείς σας κάποια από τις 2 να πει εντυπώσεις? Κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το πλαίσιο τιμών?

Η asrock αναφέρει 8+4 phase και η Gigabyte 7 phase , μπορεί να επιρεάσουν το o/c?

Για την maximus gene-z μεταχειρισμένη στα 120 τι λέτε; το κακό είναι ότι με ενδιαφέρουν το cf/sli και οι κάρτες θα είναι κολλημένες .....

Να σκεφτώ για πιο φτηνή p67 ή δεν αξίζει?

(Με ενδιαφέρουν μόνο μητρικές 8χ/8χ)

Δημοσ.

Εγώ πάντως, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και το σωστό, σε αυτό το εύρος τιμών ψαχνόμουνα και κατέληξα στην asrock gen3. Αλλά λογικά το Σάββατο θα την έχω, δεν μπορώ να πω στην πράξη ακόμα. Αλλά μου φαινόταν η πιο πλήρης λύση και όλα τα σχόλια που είχα δει, εγχώρια και μη, ήταν θετικά...

Δημοσ.

Μες την Asrock ξενέρωσα όταν πήγα να συνδέσω το USB3 του frond panel του κουτιού. Απλά έχει μόνο δύο USB3 στο back panel της μητρικής σε αντίθεση με την Gigabyte που έχει δύο πίσω και άλλα δύο μέσω εσωτερικής επαφής USB3 στην μητρική.

Οπότε για μένα Gigabyte.

Δημοσ.

Η extreme 3, 'οντως δεν έχει headers μέσα για επιπλέον usb3. λλά το λένε, δεν είναι κρυφό. Μπορείς να πας στην extreme4 αν θέλειςεπιπλέον usb3, αλλά δεν νομίζω να χρειάζονται παραπάνω. Από την άλλη, η extreme3, έχει dvi out, vga και hdmi, σε αντίθεση με την gigabyte που έχει μόνο hdmi....

Δημοσ.

Μες την Asrock ξενέρωσα όταν πήγα να συνδέσω το USB3 του frond panel του κουτιού. Απλά έχει μόνο δύο USB3 στο back panel της μητρικής σε αντίθεση με την Gigabyte που έχει δύο πίσω και άλλα δύο μέσω εσωτερικής επαφής USB3 στην μητρική.

Οπότε για μένα Gigabyte.

Αν είχες διαβάσει τα χαρακτηριστικά δεν θα την πάταγες. Δεν κάνει καλή μια μητρική αν εχει μια usb 3.0 front panel

Δημοσ.

Οπότε για μένα Gigabyte.

έχεις ένα δίκαιο είναι ένα " - " σε σχέση με την gigabyte αλλά κλειν μειν (υπάρχει και η gen4 για παραπάνω usb3(αν δεν κάνω λάθος)) .

θα έλεγα ότι είναι αχρείαστο σχεδόν. και 2 που έχει δεν τις χρησιμοποιώ καν . αν και έχει προχωρήσει αρκετά το usb3 δεν έχει γίνει το "στανταρ" ακόμα

Δημοσ.

Λοιπόν, η μητρική ήρθε, το pc στήθηκε με τον 2500k και έχω να πω καλά λόγια. Το bios με γραφικό περιβάλλον είναι μια χαρά, άσχετα που πολλά δεν ξέρω τι κάνουν, είναι πάντως εύχρηστο... Έχει δυνατότητες να παίξεις με συχνότητες σε cpu, ram και igpu, να τα σώσεις σε μέχρι 3 profiles και μετά να τα διαχειριστείς και μέσα από τα windows!!

Κάτι σε usb3, δεν έχω για να κάνω δοκιμές, αλλά ο m4 σε sata3, έδειξε τα δόντια του... Το xram, καλό, χρήσιμο και δουλεύει... Έβαλα εκεί το page file και τα caches των ie & ff. Το insant boot, δουλεύει, στο extreme mode από σβηστός είσαι στα win σε 2 δευτερόλεπτα... Δεν ξέρω πώς το κάνει, δεν είναι hybernation, είναι κάτι άλλο. Το σπαστικό όμως με αυτό, είναι ότι αν το έχεις ενεργοποιημένο, μόλις τον σβήσεις, κάνει ένα σβήσιμο- άναμμα- ξανασβησιμο. Μικρό το κακό, αλλά λέμε τώρα.

Το xLan το έβαλα και το ξαναέβγαλα. Λίγο περίπλοκο και δεν πιστεύω ότι ένα πρόγραμμα μπορεί να μειώσει το latency ή να αυξήσει τις επιδόσεις του net. Μπορεί να κάνω και λάθος. Από μένα πάντως, έφαγε Χ.

Επίσης, έχει ένα utility που τσεκάρεις τα πάντα για τις ρυθμίσεις του pc -αυτό που σας είπα προηγουμένως ότι μπορείς να αλλάξεις και μεταξύ των profiles που φτιάχνεις- και ταυτόχρονα έχει μια επιλογή για energy saver. Ακόμα δεν το τσέκαρα στην πράξη για να σας πω τι κάνει, αλλά δίχνει να δουλεύει. Το κακό με αυτά, (αυτό το utility και το Instant boot) είναι ότι όταν ξεκινά το pc, χρειάζονται λίγο χρόνο για να φορτώσουν και τα βλέπω στην οθόνη, δεν είναι κατευθείαν ελαχιστοποιημένα. Όχι τίποτα σημαντικό, αλλά λέμε τώρα...

Το virtu, δεν είμαι σίγουρος πώς δουλεύει και ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι...

Γενικά, για τα χρήματα που ζητάει, τη θεωρώ λοιπόν μια τίμια μητρική...

Δημοσ.

Γιατί δεν μας λές εσύ σε ένα post, γιατί να μην την προτιμήσουμε??

Διοτι δεν γνωριζω επι του θεματος και δεν εχω καποια προτιμηση αναμεσα στις 2? Και διοτι διαβαζοντας το θρεντ προσπαθησα να παρω μια γνωμη οπως και ο t.s., ει δυνατον που να εξηγει ΓΙΑΤΙ προτιμουμε/προτιματε την μια η την αλλη.

Eλπιζω να καταλαβες οτι δεν ηταν υπο μορφη εξυπναδας το σχολιο που εκανα ή οτι δεν πηρα θεση υπερ μιας μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...