Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα εννοει έτσι...

Ειχα μια 5850 η οποιά καηκε και επιδή είχα έρθει ήδη Στοκχόλμη το RMA εγινε απευθείας στην Saphire.. με κανενα μήνα αναμονή και χωρις σιγουριά ότι θα μου την αλλαζαν... κατα την διάρκεια της αναμονης (νοεμβριος 2010) βρηκα σε πολυ καλή προσφορα.. 240Ε την 5870 καινουργια... οποτε λεω δεν γαμιέται ... βιαζομουν να ασχοληθώ και με το starcraft 2.. εεε μετά απο λίγο ήρθε και η νέα 5850 και κάπως έτσι προέκυψε το cf!!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι πολυ βαρυ παιχνιδι με ολα max βασικα.δεν το εχω παιξει,λιγο το ειχα γραψει και το εσβησα για να τερματισω το πρωτο αλλα τελικα εσβησα και το πρωτο.

Δημοσ.

Υιοθετείς και συ τέκνον Θάνο την αυθαίρετη εικασία του stm για το Witcher 2?

Απο που και ως που αυθαίρετη βρε ενεκδιηγητε ... λες να μην το έχω δοκιμάσει το παιχνίδι και να μην ξερω τι σου λέω??

Δημοσ.

Εντάξει, σε πείραζα. Μέχρι να το δοκιμάσω δεν ξέρω. Αν πάντως ισχύει αυτό που λες, θα είναι το μοναδικό παιχνίδι. Κατά τα άλλα αν το δοκίμασες με την 5850 τη σάπια λογικό να καταλήξεις σε αυτό το συμπερασμα. :P

Δημοσ.

Εντάξει, σε πείραζα. Μέχρι να το δοκιμάσω δεν ξέρω. Αν πάντως ισχύει αυτό που λες, θα είναι το μοναδικό παιχνίδι. Κατά τα άλλα αν το δοκίμασες με την 5850 τη σάπια λογικό να καταλήξεις σε αυτό το συμπερασμα. :P

Εξυπνάδες!!!

Δημοσ.

Εμενα παλι αυτες τις μερες με επιασε το μικροβιο και σκεφτομαι να δωσω την 6870 να παρω 5870.. ελεος ε?

Η μικρή της υπεροχή γενικά αντισταθμίζεται από αυτήν της 6870 στο tesselation. Τουλάχιστον αυτό εχω διαβάσει.

Δημοσ.

Ναι αυτο το γνωριζω αλλα οπως ειπα μικροβιο ειναι.... αφου δεν παιζω να φανταστεις :blink:

απλα αν ειναι refernce σε cf ειναι ολα τα λεφτα απο εμφανιση.

Δημοσ.

Η μικρή της υπεροχή γενικά αντισταθμίζεται από αυτήν της 6870 στο tesselation. Τουλάχιστον αυτό εχω διαβάσει.

Ναι απο εμένα στο benchmark θεμα!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...