Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί, διαφωνείς κάπου?

Τώρα που μου το θύμησες ξέρεις τι χαρά είχα νιώσει όταν πήγα τον p3 866 στα 950? 150 το FSB και παρτον κάτω :-D

Εγώ; Ναι διαφωνώ στο ότι έκανες o/c πριν την 6870

Δημοσ.

Το παραπάνω που σου λέω και δούλεψε για 3-4 χρόνια. Σε δικό μου μηχάνημα πάντα.

Ασε μας βρε τρεξ, που θα έρθει να βάλει το cooler ο thanos και μου λες ότι έκανες και o/c :P

Δημοσ.

Πωωω εχω βγαλει ενα σπυρακι στο κεφαλι επανω και ποναει....τι overclcok και τετοια λετε.δεν κανουμε τετοια πραγματα ειπαμε.δεινοσαυρε,ξερεις και απο ηχεια βλεπω ε?

Δημοσ.

Ασε μας βρε τρεξ, που θα έρθει να βάλει το cooler ο thanos και μου λες ότι έκανες και o/c :P

Γιατί, τόσο δύσκολο είναι? Ο Θάνος προσφέρθηκε για το κουλερ.

δεινοσαυρε,ξερεις και απο ηχεια βλεπω ε?

Όχι, τα πολύ βασικά. Μερικές φορες γράφω αλα home studio φάση αλλά μη φανταστείς. Για προσωπική ευχαρίστηση. Με μια m-audio εξωτερική των 100 ευρώ και τα av-40

Δημοσ.

Γιατί, τόσο δύσκολο είναι? Ο Θάνος προσφέρθηκε για το κουλερ.

E άμα προσφέρθηκε πάω πάσο ολοταχώς

Δημοσ.

Δεινοσαυρε ξέρεις πολύ καλα ότι εκτιμαω το γεγονος οτι προσπαθεις και οτι βοηθας πολυ κοσμο εδω μεσα αλλα θα το πω αλλη μια φορα και αυτη τη φορα δεν θα ειμαι ευγενικός...

Γενικοτερα απο τα ποστ σου, απο το γεγονος οτι δεν εχεις ιδέα πως να αλλάξεις ενα cooler, απο το θεμα με το oc στην 6870 και απο το γεγονος ότι φοβασε να δοκιμάσεις oc στο main rig σου επιδή μπορει και να παθει κάτι... φένεται ότι δεν έχεις ιδέα τι είναι το oc, πως ακριβώς γίνεται, αν επιφυλάσει κινδύνους και γενικα τι προσφέρει.

Και όχι το γεγονος ότι εκανες μία φορά oc πριν απο 10χρονια δεν σε κάνει έμπειρο...

Βαση όλων των παραπανω απλα δεν έχεις το δικαίωμα ουτε την γνωσιακή βάση για να φέρεις άποψη επί του θέματος και να αποτρέπεις τον οποιοδήποτε απο το να το δοκιμάσει...

Οταν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις και εσύ και όντως επιβεβαιώσεις ότι δεν σου προσφέρει κάτι τότε το ξανασυζητάμε!!

Δημοσ.

Δεινοσαυρε ξέρεις πολύ καλα ότι εκτιμαω το γεγονος οτι προσπαθεις και οτι βοηθας πολυ κοσμο εδω μεσα αλλα θα το πω αλλη μια φορα και αυτη τη φορα δεν θα ειμαι ευγενικός...

Γενικοτερα απο τα ποστ σου, απο το γεγονος οτι δεν εχεις ιδέα πως να αλλάξεις ενα cooler, απο το θεμα με το oc στην 6870 και απο το γεγονος ότι φοβασε να δοκιμάσεις oc στο main rig σου επιδή μπορει και να παθει κάτι... φένεται ότι δεν έχεις ιδέα τι είναι το oc, πως ακριβώς γίνεται, αν επιφυλάσει κινδύνους και γενικα τι προσφέρει.

Και όχι το γεγονος ότι εκανες μία φορά oc πριν απο 10χρονια δεν σε κάνει έμπειρο...

Βαση όλων των παραπανω απλα δεν έχεις το δικαίωμα ουτε την γνωσιακή βάση για να φέρεις άποψη επί του θέματος και να αποτρέπεις τον οποιοδήποτε απο το να το δοκιμάσει...

Οταν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις και εσύ και όντως επιβεβαιώσεις ότι δεν σου προσφέρει κάτι τότε το ξανασυζητάμε!!

Πέρα από το υπογραμμισμένο που είναι ανακριβές, δεν έχεις γενικά άδικο. Αν και το πώς το κάνεις με το τι προσφέρει είναι δυο διαφορετικά πράγματα καθώς υπάρχουν δημοσειευμένες πολλές μετρήσεις στο νετ. Για το συγκεκριμένο θέμα και με δεδομένο ότι ο ts έψαχνε κάρτα (έδωσα και λινκ) έκανα μια παρατήρηση νομίζω εύστοχη. Αν θελεις σχολιάσε αυτήν.

Δημοσ.

Το γεγονος οτι οι γνώσεις του παιδιου δεν είναι και οτι πιο ενθαρυντικο δεν έχει καμία σχεση με το τι θα κερδισει απο το oc αν θελήσει να το ψάξει λίγο και να το προσπαθήσει, ούτε σημαίνει ότι θα προξενήσει καπια βλαβη στο συστημα του...

Δλδ εσύ ένα κέρδος στα παιχνίδια γύρω στο 15-20% λόγω συνδιασμένου oc cpu-gpu το θεωρείς ασήμαντο... εγώ σου λέω ότι δεν είναι ειδικά για λιγο παλιοτερα μηχανιματα που μπορεί να κάνει την διαφορα μεταξύ playable και non-playable κατά περίπτωση....

Τωρα αν έχει προσδοκίες του τύπου ότι τα windows θα γίνουν πιο τσαχπινικα .. εδω είμαστε να του πούμε ότι δεν ισχύει .... αλλα να του λέμε οτι το oc δεν προσφέρει τπτ παραπανω απο νουμερα σε benches είναι το λιγοτερο παραπληροφόρηση....

Οσο για το θέμα με την ψηκτρα.. οποιοσδηποτε εβλεπε σε τουλάχιστος 2 - 3 θεματα ότι περιμένεις από τον Θανο να στην αλλάξει για να μην πω και για το γεγονος οτι δεν εχεις τοποθετησει ποτε aftermarket εσυ τι συμπέρασμα νομίζεις ότι θα έβγαζε??

Δημοσ.

Δλδ εσύ ένα κέρδος στα παιχνίδια γύρω στο 15-20% λόγω συνδιασμένου oc cpu-gpu το θεωρείς ασήμαντο... εγώ σου λέω ότι δεν είναι ειδικά για λιγο παλιοτερα μηχανιματα που μπορεί να κάνει την διαφορα μεταξύ playable και non-playable κατά περίπτωση....

Δεν διαφωνώ πουθενά.

Τωρα αν έχει προσδοκίες του τύπου ότι τα windows θα γίνουν πιο τσαχπινικα .. εδω είμαστε να του πούμε ότι δεν ισχύει .... αλλα να του λέμε οτι το oc δεν προσφέρει τπτ παραπανω απο νουμερα σε benches είναι το λιγοτερο παραπληροφόρηση....

Δεν είπα αυτό. Είπα ότι δεν θα μεταμορφωθεί το pc. Τα νούμερα στα benches είχαν να κάνουν με την ερώτηση ενός φίλου για το δικό μου μηχάνημα σε σχέση με έναν ανεβασμένο i5. Όχι για το μηχάνημα του TS. Μη δημιουργείς εντυπώσεις. Και στο δικό μου μηχάνημα τίποτα δεν θα γίνει πιο playable.

Οσο για το θέμα με την ψηκτρα.. οποιοσδηποτε εβλεπε σε τουλάχιστος 2 - 3 θεματα ότι περιμένεις από τον Θανο να στην αλλάξει για να μην πω και για το γεγονος οτι δεν εχεις τοποθετησει ποτε aftermarket εσυ τι συμπέρασμα νομίζεις ότι θα έβγαζε??

Aν και δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου σ αυτό. Δεν την έχω την ψύκτρα οπότε δεν περιμένω. Την παρήγγειλα και ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει. Και unfair και άσχετο με τη συζήτηση. Μάστορας δεν το έπαιξα ποτέ ούτε συμμετείχα σε αντίστοιχα θέματα με συμβουλές του τύπου "βίδωσε εκεί καλύτερα"

Δημοσ.

Rexako απο οτι καταλαβα Θσ/νικη εισαι.... αστους να λενε ρε φιλε που να καταλαβουν οτι για την παρεα τον θελεις τον Θανο.

Αλλωστε αυτος δεν ειναι πανω κατω ο σκοπος του forum?

Να ειμαστε σαν μια παρεα?

Δημοσ.

Εγω παντως οτι και να λενε τα post σου τα διαβαζω με ευχαριστηση.

Το να ρωτας για κατι που δεν εχεις κανει δεν ειναι κακο.Εγω ασχολουμαι με υπολογιστες απο τοτε που θυμαμε πρωτος ο Spectrum και παλι ρωταω.

Μιας και το ειπα τωρα κανενας απο Θεσ/νικη να βοηθησει με το "ντυσιμο" σε PSU?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...