Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες εδώ. Θα ζεσταίνεται (λίγο) παραπάνω, θα καταναλώνει (λίγο) παραπάνω ρεύμα και αντί να ζήσει πχ 20 χρόνια ίσως πεθάνει στα 15. Αναλόγως πάντα, πώς και πόσο o/c θα κάνεις.

Δημοσ.

Δε φαντάζομαι να θες να τον κρατήσεις καν 2 δεκαετίες. Ο δικός μου (ίδιος) δουλεύει o/ced απ την πρώτη μέρα σχεδόν, εδώ και 5,5 χρόνια. Επειδή ήταν πατάτα κομμάτι και το παλιό μου κουτί ήταν λίγο άθλιο τα καλοκαίρια έπιανε 80+C. Παρόλα αυτά δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν το κάνεις για το γούστο, οκ. Αν το κάνεις για να δεις διαφορά, δεν θα δεις. Όταν το μηχάνημα θέλει άλλαγμα, θέλει άλλαγμα. Καλά είναι τα κόλπα αλλά δεν αλλάζουν την πραγματικότητα.

Δημοσ.

Αν το κάνεις για το γούστο, οκ. Αν το κάνεις για να δεις διαφορά, δεν θα δεις. Όταν το μηχάνημα θέλει άλλαγμα, θέλει άλλαγμα. Καλά είναι τα κόλπα αλλά δεν αλλάζουν την πραγματικότητα.

Πραγματικά είσαι για πολλες σφαλιαρες!! :P

Δημοσ.

Άντε μία τελευταία. Ίσως πολλές φορές όταν γράφετε κρίνετε εξ ιδιών. Μπορεί -ούτε εγώ ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο φίλος- να νομίζει ότι κάνοντας o/c παίρνει ένα μαγικό ραβδι και το μηχάνημα ξαφινκά αναζωογονείται και πετάει. Αν, ξαναλέω ΑΝ, περιμένει αυτό, ναι θα απογοητευτεί. Αν θέλει να παίξει, οκ. Όλοι έχουμε τα χόμπι μας.

Δημοσ.

Αν περιμένει να μεταμορφωθεί ο C2D σε i7, όχι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο. Αν κάποιες εφαρμογές τρώνε bottleneck απ τον επεξεργαστή, ναι θα δει μια μικρή, κι ίσως αρκετή για τις ανάγκες του, διαφορά.

Δημοσ.

Άντε μία τελευταία. Ίσως πολλές φορές όταν γράφετε κρίνετε εξ ιδιών. Μπορεί -ούτε εγώ ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο φίλος- να νομίζει ότι κάνοντας o/c παίρνει ένα μαγικό ραβδι και το μηχάνημα ξαφινκά αναζωογονείται και πετάει. Αν, ξαναλέω ΑΝ, περιμένει αυτό, ναι θα απογοητευτεί. Αν θέλει να παίξει, οκ. Όλοι έχουμε τα χόμπι μας.

γτ ενώ φαίνεται ότι έχεις γνώσεις με το αντικείμενο ,στο θέμα του oc είσαι τόσο κολλημένος ? Δηλαδή ο δικός σου cpu με έναν 2500κ στα 4,5 δεν έχουν διαφορές ?

Στην περίπτωση του παιδιού ναι το pc του δεν θα πετάξει αλλά ένα 4-5% μπορεί να το πάρει, εξαρτάται κ που στοχεύει ο κάθε χρήστης.

φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Αν περιμένει να μεταμορφωθεί ο C2D σε i7, όχι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο. Αν κάποιες εφαρμογές τρώνε bottleneck απ τον επεξεργαστή, ναι θα δει μια μικρή, κι ίσως αρκετή για τις ανάγκες του, διαφορά.

+1. Eννοείται και πολλές φορές το προτείνω και γω. Απλά πήρα υπόψη μου ότι ο φίλος άνοιξε πρόσφατα και θαέμα για νέα κάρτα γραφικών.

γτ ενώ φαίνεται ότι έχεις γνώσεις με το αντικείμενο ,στο θέμα του oc είσαι τόσο κολλημένος ? Δηλαδή ο δικός σου cpu με έναν 2500κ στα 4,5 δεν έχουν διαφορές ?

Στην περίπτωση του παιδιού ναι το pc του δεν θα πετάξει αλλά ένα 4-5% μπορεί να το πάρει, εξαρτάται κ που στοχεύει ο κάθε χρήστης.

φιλικά πάντα.

Μόνο στα benchamrks. Πουθενά αλλού. Για τον δικό μου μιλάω και τον 4.5. Νομίζω ξεκαθάρισα πιο πάνω. Είναι τι περιμένει ο καθένας. Επειδή εσείς έχετε ξεκαθαρισμένο στο μυαλό σας τι κάνει το o/c δεν σημαίνει ότι το έχουν όλοι. Για τους περισσότερους είναι ένας μύθος και στο λέω από την εμπερία μου αυτό - μέχρι και οι φάκελοι πιο γρήγορα περιμένουν να ανοίγουν ή τα tabs στον browser. Σε τέτοια pc το o/c είναι χρήσιμο είτε για να εξαλείψει πιθανό bottleneck είτε για να σώσει ότι σώζεται για μικρό διάστημα. Για i5 κτλ είναι απλά χόμπι. Το ότι μερικοί αυθυποβάλλονται σε τόσο τρελό σημείο που να βλέπουν (να νομίζουν ότι βλέπουν) διαφορές στο μπουταρισμα δείχνει τα όρια και το μέγεθος του μύθου.

ΕΝΤΙΤ: http://www.insomnia.gr/topic/440544-6870-1gb-ddr5/

Δημοσ.

+1. Eννοείται και πολλές φορές το προτείνω και γω. Απλά πήρα υπόψη μου ότι ο φίλος άνοιξε πρόσφατα και θαέμα για νέα κάρτα γραφικών.

Μόνο στα benchamrks. Πουθενά αλλού. Για τον δικό μου μιλάω και τον 4.5. Νομίζω ξεκαθάρισα πιο πάνω. Είναι τι περιμένει ο καθένας. Επειδή εσείς έχετε ξεκαθαρισμένο στο μυαλό σας τι κάνει το o/c δεν σημαίνει ότι το έχουν όλοι. Για τους περισσότερους είναι ένας μύθος και στο λέω από την εμπερία μου αυτό - μέχρι και οι φάκελοι πιο γρήγορα περιμένουν να ανοίγουν ή τα tabs στον browser. Σε τέτοια pc το o/c είναι χρήσιμο είτε για να εξαλείψει πιθανό bottleneck είτε για να σώσει ότι σώζεται για μικρό διάστημα. Για i5 κτλ είναι απλά χόμπι. Το ότι μερικοί αυθυποβάλλονται σε τόσο τρελό σημείο που να βλέπουν (να νομίζουν ότι βλέπουν) διαφορές στο μπουταρισμα δείχνει τα όρια και το μέγεθος του μύθου.

η ταχύτητα είτε είναι αυτοκίνητο, μηχανή , pc είναι θέμα κ@@@@ς.

πχ ο άλλος παίρνει ένα busa 1300 κ δεν του φτάνει κ του βάζει ένα πρόγραμμα κ το ανεβάζει κ άλλο ή κ άλλα extra.

στο pc απλά παίρνει μια καλή ψύκτρα κ το κάνει. ναι είναι υπερβολή σε έναν 2500, αλλά από τη στιγμή που μπορείς με λίγα χρήματα να πάρεις μια ψύκτρα κ να τον κάνει ακόμα μεγαλύτερο κτήνος ,αν έχεις την τρέλα το κάνεις.(γούστα :mrgreen: )

σε συστήματα όμως του στυλ core2duo k core2quad για χρήση gaming βάζει κάποιος μια 6850 ή μια 6950 ,κάνει το oc του κ κρατάει το σύστημα του παραπάνω..

Δημοσ.

Την 6950 δεν θα την σηκώσει λογικά. Την 6850 ναι. Κατά τα άλλα δεν διαφωνούμε πουθενά με αυτά που έγραψες στο τελευταίο ποστ σου.

δεν είπα ότι διαφωνούμε..

που θα πάει ,θα αρρωστήσεις(oc) κ συ κάποια στιγμή εδώ μέσα...θα σε καταφέρουμε...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...