ThanosWF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Σου είπα βάλε χειροκίνητα εργοστασιακά και κάνε Memtest Βάλε και 2Τ και κάνε memtest Το κατάστημα δεν παίζει να μην δεχτεί αλλαγή αν τους πας το Memtest. Φυσικά και θα τρέξουν και αυτοί το δικό τους αλλά η αλλαγή θα γίνει Θελω να δω σε ποιο καταστημα θα κανουν memtest 17 ωρες...
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Θέλω να δω τι άλλο θα ακούσω... Πάτε καλά βρε παίδες; Κάνει το Memtest και έχει θέμα. Λέει έβγαλε error απο 5-10 ώρες. Οπότε τι θα πει στο κατάστημα; Και τι θες να μου πεις δε θα κάτσει το κατάστημα να κάνει Memtest? Λες να το κάνουν εν ώρα εργασίας που θα στήνουν 10 pc για να τα παραδόσουν; Βράδυ στις 9 θα το βάλουν και θα το δουν την επομένη το πρωί στις 9 όταν ανοίξουν.
xreokopia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ξαναεκανα το τεστ, αυτη τη φoρα προσθετοντας 2 fans(μου ειπαν οτι κατα τη διαρκεια αναπτυσσεται μεγαλη θερμοκρασια κι εγω λογω χειμωνα εχω μονο εναν) και με 2Τ. Μετα απο 6,5 ωρες που ξυπνησα ειδα να μου λεει οτι δεν βρεθηκαν λαθη και μπορω να κανω exit... http://imageshack.us/photo/my-images/444/243120072.jpg/
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μαλλον το 2τ βοηθησε και οχι τα ανεμιστηρια.
xreokopia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 To 2T το δινει by default η μητρικη. Δε γνωριζω τι Τ εχουν οι μνημες γιατι δεν το αναφερουν. Μπορει μια μνημη να ειναι 1Τ αλλα να μην το δινει η μητρικη?
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν παει ετσι αυτο.συνηθως ειναι ολες 1τ και απλα το βαζεις στο 2 για καλυτερο stability.
parsifal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Έχω την εντύπωση πως το command rate δεν είναι ίδιον χαρακτηριστικό των DIMMs, δεν αποθηκεύεται δηλαδή στα SPD profiles αυτών, οπότε δεν έχουν νόημα οι φράσεις: Δε γνωριζω τι Τ εχουν οι μνημες... συνηθως ειναι ολες 1τ... Ο,τι πει ο memory controller...και όσες μπορούν, ακολουθούν παίζοντας σταθερά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 στο XMP πάντως είναι αποθηκευμένο το Command Rate των μνημών...
parsifal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Χμμμ...σε ποιο byte ακριβώς; edit: Yep, έχεις δίκιο, είναι στο byte 208 σύμφωνα με τα XMP specs.
xreokopia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δεν παει ετσι αυτο.συνηθως ειναι ολες 1τ και απλα το βαζεις στο 2 για καλυτερο stability. Σε οσες μητρικες ειχα ως τωρα, μου εδινε παντα 2Τ. 1Τ σημαινει οτι εισαι γρηγοροτερος. Ο,τι πει ο memory controller...και όσες μπορούν, ακολουθούν παίζοντας σταθερά. Και που τον διαβαζω αυτον τoν memory controller?
parsifal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Και που τον διαβαζω αυτον τoν memory controller? Εννοείς πώς να δεις την τρέχουσα τιμή command rate που χρησιμοποιεί ο memory controller; Στις ρυθμίσεις του BIOS, αν αυτό διαθέτει δυνατότητα για καθορισμό του command rate. Αν όχι, τότε μπορείς με utilities όπως το CPU-Z.
xreokopia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Α απ το bios λες? Οπως ειπα, παντα μου ελεγε 2Τ. Οπου ηταν δυνατον το εκανα 1Τ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα