bikey77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πρόσφατα κάποιος φίλος μου έδειξε το www.yourse.gr και με ρώτησε αν μπορώ να φτιάξω κάτι αντίστοιχο. Η αλήθεια είναι ότι έχω μόνο μια πολύ γενική ιδέα για το πως και θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς τις ιδέες σας για το πως μπορεί κανείς να υλοποιήσει κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι κάνει parse κάποιο feed που δίνουν τα site όπου βρίσκονται αρχικά οι αγγελίες και τις εισάγει και στη δική του βάση... Άλλοι τρόποι υλοποίησης; Κάθε ιδέα/πρόταση ευπρόσδεκτη.
NoD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Προφανώς χρειάζεσαι εναν web scraper για αυτή τη δουλειά. Ένα απλό οδηγό για τον scrapy που είναι σε python, θα βρεις εδώ. Υπάρχουν πολλές επιλογές web scraper, αλλά δε γνωρίζω και δε νομίζω να γίνεται με άλλο τρόπο.
bikey77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ναι, μέχρι εκεί έφτασα κι εγώ... στο ότι χρειάζομαι κάποιο scraper/aggregator. Αλλά θέλω λίγα περισσότερα στοιχεία, ιδέες και ιδανικά, κάποια tips από όσους έχουν ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο. Γράφω κώδικα PHP αν αυτό βοηθά λίγο τις απαντήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα