Salvation81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ΛΟΛ! Ντρέπεσαι για το πώς είσαι και το τί κάνεις? Μακάρι να ήμασταν υποχρεωμένοι να φοράμε "πινακίδες" με το ονοματεπώνυμο. Ωραία η ανωνυμία αλλά έχει και τα αρνητικά της. Για όποιον δε γουστάρει πάντως, προσπερνάει τη "προσφορά". Όλα τα υπόλοιπα είναι κλαψουρίσματα. Αν αυτο καταλαβες καλως...Παντως δεν σου απαφορευει κανεις να φορεσεις μια μπλουζα με το ονοματεπωνυμο και τα στοιχεια σου, αφου σαρεσει τοσο σαν ιδεα γιαυτο το λεω. @iguana Η Εφαρμογη μπαινει σε κινητα με GPS αρα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να στελνει στο background. Αποψεις βεβαια ειναι αυτες.
teodor_ch Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αν αυτο καταλαβες καλως...Παντως δεν σου απαφορευει κανεις να φορεσεις μια μπλουζα με το ονοματεπωνυμο και τα στοιχεια σου, αφου σαρεσει τοσο σαν ιδεα γιαυτο το λεω. @iguana Η Εφαρμογη μπαινει σε κινητα με GPS αρα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να στελνει στο background. Αποψεις βεβαια ειναι αυτες. Απαντάω στη πρόταση που γράφεις... Και ναί, δε θα είχα πρόβλημα ΟΛΟΙ να φοράγαμε μία τέτοια μπλούζα, σίγουρα όχι μόνος μου. Τώρα να μάθει η τράπεζα πού πηγαίνω, το ξέρει ήδη με τις αγορές που κάνω. Το ξέρει και η εταιρία κινητής. Το ξέρει και η google όπως και το insomnia όπως και ένα σωρό sites. Απο εκεί και πέρα, η εφαρμογή ΔΕΝ έχει δικαίωμα να διαβάσει τις πληροφορίες του GPS αλλά μόνο κατα προσέγγιση. Αυτό δικαιολογείται γιατί υπάρχει δυνατότητα να σου βρεί συνεργαζόμενα καταστήματα κοντά σου. Όχι ότι μπορεί να στέλνει και άλλες πληροφορίες βέβαια. Και είπαμε, όποιος φοβάται δε τη βάζει και τελείωσε το θέμα.
durutti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 δεν βλεπω εγω καπου να λεει για τα 10ευρω.. τι στοιχεια ζηταει? και μολις μας μπουν τα ευρω επιστροφης και τα καταναλωσουμε μπορουμε να σουταρουμε την εφαρμογη?
paylidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 και αμα το βάλω στο android tablet μου που δεν εχει gps ή 3g??
Orfeus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σε οποιον μπουν τα ευρωπουλα ας ποσταρει! Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
oldermania Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Τίποτα ακόμη στής 10 Απριλίου μου είπαν εμένα Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αν μας διαβαζουν και ειδαν οτι πουλησες 420 το S2 πρεπει να σε χρεωσουν κι ολας, οχι να σου "δωσουν" 10 ευρω.
oldermania Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 το τι τόκους έχω δώσει σε αυτούς τόσα χρόνια δεν λέγεται Sent from my iPhone using Insomnia
fou Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μπηκανε σημερα τα 10€ δωρο στην επιστροφη. Φαινεται στο app...
Orfeus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Κ σε μενα μπηκαν!Μακαρι να τα εβαζαν νωριτερα,πηρα ενα δωρο απο Αττικα,δε θα με χαλαγαν 10-. Να ρωτησω.Ο Κωτσοβολος,Μουλτιραμα ειναι μεσα στην επιστροφη? Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
oldermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και μένα μπήκανε πως τα εξαργυρωνω; Ο βεροπουλος ειναι μέσα; Sent from my iPhone using Insomnia Με πια κάρτα ; Με αυτη που δήλωσα στην εφαρμογή; Sent from my iPhone using Insomnia
Orfeus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ο βεροπουλος ειναι μεσα νομιζω.Τσεκαρε στο ταμειο πριν πληρωσεις.Για να χρησιμοποιησεις τα €της επιστροφης πρεπει να ειναι απο 10 κ πανω.Το λες στο ταμειο κ στα αφαιρουν.Επισης σε ρωτανε απο ποια καρτα θα τους παρουν. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
oldermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τι ωραία παίρνω τζάμπα τα μαχαίρια που έχει με κουπόνια Sent from my iPhone using Insomnia Η κάρτα που δηλώσες στο προγραμμα δεν ειναι; Γιατι έχω 3 κάρτες eurobank:D Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις