Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, εχω εγκαταστημενα τα windows 7 Ultimate 64x bit και χθες καθος επαιζα στο πσ μου εβγαλε μπλε οθονη και εκανε επανακινηση. Μολις παει να κανει Loading operation system βγενει το ακολουθο μηνυμα "SJNKX is compressed press ctrl alt delete to restart" το εκανα αλλα μοθ εκανε παλι τα ιδια. Ξερει κανεις τι διαολο ειναι το SJKNX (το google παντος δεν ξερει) και τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Πολύ περίεργο. Κατέβασες τίποτα περίεργα προγράμματα τελευταία;

Πρέπει να δούμε αν είναι πρόβλημα hardware ή software. Ελπίζω να είναι software.

Βρες στο google και κατέβασε το "windows 7 recovery cd" να το έχεις έτοιμο για να κάνουμε κανένα startup repair. Πρώτα όμως απο αυτό κατέβασε το Kaspersky Rescue Disk και αν θέλεις να το κάνεις σε usb δες εδώ.

Πρέπει να εκκινήσει κανονικά, και κάνε ένα σκανάρισμα.

Σε ασφαλη λειτουργία δοκίμασες μήπως μπαίνει;

Δημοσ.

προσπαθησα να τρεξω το Kaspersky Rescue Disk αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο μνμ. το safe mode πως μπενει?

(το τελευτεο που κατεβασα ειναι το Kaspersky Rescue Disk που ηταν πριν 2 εβδομαδες και που το ετρεξα

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις στο bios setup για να ξεκινήσει απο το cd. Εκεί μπαίνεις με F2, ή F10 ή με το κουμπί DEL καμιά φορά.

Το βγάζει πολύ νωρίς, press τάδε to enter setup σου λέει. Μέσα στο bios ψάχνεις για boot order, κάτι τέτοιο. Και με τα κουμπιά που θα σου βγάζει οτι αλλάζουν οι τιμές, θέτεις το cd πρώτο, ή το usb αναλόγως.

Για το safe mode, πριν να βγάλει το logo των windows, πατάς F8. Αυτό είναι στάνταρ. Μπορείς με το που ανοίγει ο υπολογιστής να πατάς αρκετές φορές το F8 για να πιάσει σίγουρα. Και εκεί διαλέγεις ασφαλή λειτουργία.

Δημοσ.

Καλησπερα σας, εχω εγκαταστημενα τα windows 7 Ultimate 64x bit και χθες καθος επαιζα στο πσ μου εβγαλε μπλε οθονη και εκανε επανακινηση. Μολις παει να κανει Loading operation system βγενει το ακολουθο μηνυμα "SJNKX is compressed press ctrl alt delete to restart" το εκανα αλλα μοθ εκανε παλι τα ιδια. Ξερει κανεις τι διαολο ειναι το SJKNX (το google παντος δεν ξερει) και τι πρεπει να κανω?

Escada μήπως πρόσφατα έκανες συμπίεση (compress) δίσκου για να κερδίσεις χώρο;

Επισης το μήνυμα σου ειναι παρόμοιο με το μήνυμα στο παρακάτω βίντεο;

http://www.youtube.com/watch?v=_JcLu_1pJrI

Αν ΝΑΙ και στα δυο, τότε η μόνη λύση που μπορεί να σε γλυτώσει απο την επανεγκατασταση των windows, την εχει δώσει ο gregrocker σε ΑΥΤΗ τη σελίδα.

Δημοσ.

Σωστά, αυτό θα είναι...

Δε σκέφτηκα να ψάξω μόνο για "is compressed, press....to restart"

Αλλά δε φαίνεται να χρειάζεται επανεγκατάσταση, το post λέει πως θα γίνει απλά αποεπιλέγοντας το compressing.

Δημοσ.

isay εχεις δικιο, ειχα κανει συμπιεση στν σκληρο μερικες ωρες πριν. μπορω να εγκαταστησω τα Windows χορις φορματ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...