Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι εντελως ασχετος και ανηλικος(17)

θελω να κανω μια ηλεκτρονικη αγορα απο ebay

διαβασα οτι πρεπει να εχω paypal αλλα και λογαριασμο ωστε να ανεβαζω τα λεφτα.μ παν οτι λογο του οτι ειμαι ανηλικος δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο αρα τι μπορω να κανω διχως βοηθεια απο ενηλικο?αυτο με τις προπληρωμενες τι ειναι?και πως μπορω να το χρησιμοποιησω με το paypal?

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι μιας & αφορά μονάχα μία αγορά, να την κάνεις μέσω κάποιου δικού σου φίλου & να γλιτώσεις την όλη φασαρία.

Δημοσ.

μια ειναι η αρχικη απλα θελω να την μαθω την ολη την διαδικασια γιατι και οι τιμες συμφερουν αλλα και επειδη δεν υπαρχουν στην ελλαδα μερικα πραγματα

Δημοσ.

Χαχα, θες να μπλεξεις με το "σπορ" του ebay εε; Να θυμάσαι όμως, δεν υπάρχει γυρισμός μιας & μπλέξεις. Κολλάς! Εγώ πάντως σε προειδοποίησα grin.png Πλακα κάνω.

Στο θέμα μας τώρα. Ανοίγεις ενα λογαριασμό paypal με αληθινά στοιχεία & διεύθυνση.

Φτιάχνεις λογαριασμό στο ebay.

Τέλος αγοράζεις μια προπληρωμένη & τη δηλώνεις στο paypal. Διάβασε εδώ πως να το κάνεις. smile.gif

Δημοσ.

Rn εφόσον είσαι ανήλικος, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου στοιχεία για λογαριασμούς και αγορές. Σε γενικές γραμμές για αγορές κάνεις τα εξής:

1.  
  2. Αποκτάς μια προπληρωμένη ή μια χρεωστική κάρτα. Προτίμησε απο τις τράπεζες Κύπρου, eurobank, Πειραιώς. Προς το παρόν μείνε μακριά απο πιστωτική.
  3. Αφου έχεις την κάρτα, ενεργοποίησε της και φρόντισε να εχει υπολοιπο (10 ευρω).
  4. Πήγαινε στο paypal και φτιάξε ενα λογαριασμό με πραγματικά στοιχεία. Εκεί θα δώσεις τα στοιχεία της κάρτας. Το paypal θα σου χρεώσει 1-2 ευρώ τα οποια θα σου τα επιστρεψει αργότερα. Θα σου ζητήσει ενα τετραψήφιο που θα το βρεις στη λίστα χρεώσεων της κάρτας
  5. Πήγαινε στο ebay και φτιάξε λογαριασμό και εκεί δήλωσε και το λογαριασμό paypal. ΔΕΝ δίνει κάρτα, αλλα μονο paypal.
  6. Είσαι έτοιμος. Ψωνίζεις οπου υποστηρίζει paypal.

Δημοσ.

Rn εφόσον είσαι ανήλικος, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου στοιχεία για λογαριασμούς και αγορές. Σε γενικές γραμμές για αγορές κάνεις τα εξής:

1.  
  2. Αποκτάς μια προπληρωμένη ή μια χρεωστική κάρτα. Προτίμησε απο τις τράπεζες Κύπρου, eurobank, Πειραιώς. Προς το παρόν μείνε μακριά απο πιστωτική.
  3. Αφου έχεις την κάρτα, ενεργοποίησε της και φρόντισε να εχει υπολοιπο (10 ευρω).
  4. Πήγαινε στο paypal και φτιάξε ενα λογαριασμό με πραγματικά στοιχεία. Εκεί θα δώσεις τα στοιχεία της κάρτας. Το paypal θα σου χρεώσει 1-2 ευρώ τα οποια θα σου τα επιστρεψει αργότερα. Θα σου ζητήσει ενα τετραψήφιο που θα το βρεις στη λίστα χρεώσεων της κάρτας
  5. Πήγαινε στο ebay και φτιάξε λογαριασμό και εκεί δήλωσε και το λογαριασμό paypal. ΔΕΝ δίνει κάρτα, αλλα μονο paypal.
  6. Είσαι έτοιμος. Ψωνίζεις οπου υποστηρίζει paypal.

[*]Αποκτάς μια προπληρωμένη ή μια χρεωστική κάρτα. Προτίμησε απο τις τράπεζες Κύπρου, eurobank, Πειραιώς. Προς το παρόν μείνε μακριά απο πιστωτική. αυτο το κανω εγω η καποιος ενηλικος?

θα προσπαθησω να κανω αυτα και μετα βλεπουμε

Δημοσ.

[*]Αποκτάς μια προπληρωμένη ή μια χρεωστική κάρτα. Προτίμησε απο τις τράπεζες Κύπρου, eurobank, Πειραιώς. Προς το παρόν μείνε μακριά απο πιστωτική. αυτο το κανω εγω η καποιος ενηλικος?

Rn εφόσον είσαι ανήλικος, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου στοιχεία για λογαριασμούς, κάρτες και αγορές.

fixed

Προφανώς το κάνει κάποιςο ενηλικος ή περιμενεις ενα χρόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...