herc_hatz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλημερα στο forum!Μετα απο μερικες προσπαθειες Ξξεκλειδωματος του μοτιβου ασφαλειας μου εχει βγαλει το εξης μνμ.."Παρα πολλες προσπαθειες μοτιβου" κ μου ζηταει το λογαριασμο google τον οποιο δν τον θυμαμαι..δν εχω προβλημα αν χαθουν τα αρχεια μου ...Υπαρχει καποια λυση να δουλεψει το καλο μου???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πάνε από το pc στο google και επανέφερε τον κωδικό του λογαριασμού σου. Στην συνέχεια ξεκλείδωσε με τον καινούριο το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herc_hatz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πάνε από το pc στο google και επανέφερε τον κωδικό του λογαριασμού σου. Στην συνέχεια ξεκλείδωσε με τον καινούριο το κινητό. Ολα ΟΚ κατεβασα ενα update απο την wind k ολα καλα!!!!ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbm Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 έχω το ίδιο πρόβλημα με το xperia x8! μπορείς να μου πεις πώς ακριβώς κινήθηκες για να δω εάν μπορώ να το δοκιμάσω και γω! το pc πως συνδέθηκε με το κινητό αφού ήταν κλειδωμένη η οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα