Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θελω να μου πει καποιος αν ξερει πως γινονται μαθηματικοι υπολογισμοι μεσω καρτας γραφικων δηλαδη θα δωσω καποιες συναρτησεις και θα κανω καποιουσ υπολογισμους προσθεση αφαιρεση και πολ/σμος δν ξερω κατι πανω σε αυτο ειναι για εργασια και αν ξερει καποιος να μου πει οποιαδηποτε θεωρια πανω σε αυτο σε τι γλωσσα να τ τρεξω και τα σχετικα ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θελω να μου πει καποιος αν ξερει πως γινονται μαθηματικοι υπολογισμοι μεσω καρτας γραφικων δηλαδη θα δωσω καποιες συναρτησεις και θα κανω καποιουσ υπολογισμους προσθεση αφαιρεση και πολ/σμος δν ξερω κατι πανω σε αυτο ειναι για εργασια και αν ξερει καποιος να μου πει οποιαδηποτε θεωρια πανω σε αυτο σε τι γλωσσα να τ τρεξω και τα σχετικα ευχαριστω

Πρωτη φορα το ακουω παλι κ αυτο..!!!Η καρτα γραφικων δεν ειναι καποιο προγραμμα π θα σε βοηθησει στην εκτελεση πραξεων αλλα ενα εξαρτημα του υπολογιστη!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γίνεται... Και μερικες φορες πιο γρηγορα απο την cpu...

Δέν ξέρω κανενα προγραμμα για μαθηματικες πραξεις , εχω ομως ενα Rar password recovery tool που χρησιμοποιει την καρτα γραφικων για να σπασει τον κωδικο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι να πω απο οτι εψαξα κιολας στο google γινεται μεσω ενος λογισμικου της cuda που ειναι της nvidia τωρα κατι παραπανω σε αυτο δεν ξερω γιαυτο απευθυνθηκα εδω μηπωςσ καποιος ηξερε κατι που να με βοηθησει πανω σε αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...