sobe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 παιδια καλησπερα θελω να μου πει καποιος αν ξερει πως γινονται μαθηματικοι υπολογισμοι μεσω καρτας γραφικων δηλαδη θα δωσω καποιες συναρτησεις και θα κανω καποιουσ υπολογισμους προσθεση αφαιρεση και πολ/σμος δν ξερω κατι πανω σε αυτο ειναι για εργασια και αν ξερει καποιος να μου πει οποιαδηποτε θεωρια πανω σε αυτο σε τι γλωσσα να τ τρεξω και τα σχετικα ευχαριστω
κοκολινος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 παιδια καλησπερα θελω να μου πει καποιος αν ξερει πως γινονται μαθηματικοι υπολογισμοι μεσω καρτας γραφικων δηλαδη θα δωσω καποιες συναρτησεις και θα κανω καποιουσ υπολογισμους προσθεση αφαιρεση και πολ/σμος δν ξερω κατι πανω σε αυτο ειναι για εργασια και αν ξερει καποιος να μου πει οποιαδηποτε θεωρια πανω σε αυτο σε τι γλωσσα να τ τρεξω και τα σχετικα ευχαριστω Πρωτη φορα το ακουω παλι κ αυτο..!!!Η καρτα γραφικων δεν ειναι καποιο προγραμμα π θα σε βοηθησει στην εκτελεση πραξεων αλλα ενα εξαρτημα του υπολογιστη!!!!
άδικος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 @ κοκολινος Using Graphics Cards For More Than Just 3D Graphics
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Γίνεται... Και μερικες φορες πιο γρηγορα απο την cpu... Δέν ξέρω κανενα προγραμμα για μαθηματικες πραξεις , εχω ομως ενα Rar password recovery tool που χρησιμοποιει την καρτα γραφικων για να σπασει τον κωδικο...
sobe Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 τι να πω απο οτι εψαξα κιολας στο google γινεται μεσω ενος λογισμικου της cuda που ειναι της nvidia τωρα κατι παραπανω σε αυτο δεν ξερω γιαυτο απευθυνθηκα εδω μηπωςσ καποιος ηξερε κατι που να με βοηθησει πανω σε αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα