Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα με το wifi. Χαλασε το ρουτερ μου χτες,μου δωσανε ενα αλλο και τωρα το netbook μου δεν μπορει να συνδεθει,για την ακριβεια λεει connected αλλα δεν εχει ιντερνετ,καμια σελιδα δεν φορτωνει ουτε με firefox/google chrome. Μπορειτε να με βοηθησετε?

Δεν ειχα ποτε μου τετοιο προβλημα,το netbook μου παντα ειχε ιντερνετ μεσω wifi. Μεχρι και χτες που ειχα το HUAWEI (Καπως ετσι λεγοτανε) το ρουτερ ολα δουλευαν..τωρα δεν ξερω τι επαθε :(

Εχω ΟΤΕ οποτε το μοντεμ που μου δωσανε ειναι ενα ZTE ασπρο χρωμα.

Εγω πιστευω ειναι κατι απο τις ρυθμισεις wifi απο τη σελιδα του ρουτερ. Αλλα δεν ξερω τι ακριβως,και στον οτε που καλω δεν με βοηθανε,αυτα που μου λενε τα ξερω οποτε ειναι χασιμο χρονου.

Επισης εκει στο channel στη σελιδα του ρουτερ οταν το βαζω στο auto,τοτε το netbook μου δεν βρισκει καν το ρουτερ μου,ο τεχνικος μου ειπε να το βαλω στο 11 ωστε να το βρισκει,αλλα και στο 11 συνδεεται αλλα δεν εχω ιντερνετ..

Επισης,το ιντερνετ στον σταθερο και στο νοκια e61 λειτουργουν κανονικα,μονο στο netbook εχω προβλημα.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Sarandis ετσι ειναι ναι,επισης ο τεχνικος του οτε μου εδωσε κατι αλλα ιπ τα βαλαμε αλλα ουτε και τοτε εγινε,οποτε δεν πιστευω να εχει καποια σχεση αυτο.

Δημοσ.

Αφού σου συνδέεται τοπικά δεν είναι θέμα ip. Βάλε στους dns 8.8.8.8 και δες αν σε βάζει. Υποθέτω οτι αν δε δώσει internet και έτσι θα χρειαστεί κάποια αλλαγή απο το interface του router όπως είπες. Το netbook τι λειτουργικό έχει;

Δημοσ.

Επισης εκει στο channel στη σελιδα του ρουτερ οταν το βαζω στο auto,τοτε το netbook μου δεν βρισκει καν το ρουτερ μου,ο τεχνικος μου ειπε να το βαλω στο 11 ωστε να το βρισκει,αλλα και στο 11 συνδεεται αλλα δεν εχω ιντερνετ..

Αφού σου συνδέεται τοπικά δεν είναι θέμα ip. Βάλε στους dns 8.8.8.8 και δες αν σε βάζει. Υποθέτω οτι αν δε δώσει internet και έτσι θα χρειαστεί κάποια αλλαγή απο το interface του router όπως είπες. Το netbook τι λειτουργικό έχει;

ΧΠ εχει .

Δημοσ.

Δοκίμασε αν σου δίνει επιλογή για mode b&g. Το κανάλι αστο αφου το βρίσκει. Επίσης αν έχεις wpa2 βάλε wpa απλό.

WPA-PSK

WPA2-PSK

WPA-PSK/WPA2-PSK

Εχω δοκιμασει αυτα,αλλα δεν εχω ιντερνετ. το μode δεν το καταλαβα..τι εννοεις?

Το encryption εχει καπια σχεση? Εμενα ειναι ΤΚΙP

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε να κάνεις ping από cmd στο router σου, μετά στο 8.8.8.8 και μετα στο www.insomnia.gr και πες μας τα αποτελέσματα!

Δημοσ.

Όχι. Το wireless mode άλλαξε που σου είπα. Είναι λίγο πιο κάτω απο το channel. Κάνε και μια δοκιμή με wep αν και δεν προτείνεται. Τελευταίο ένα update στην κάρτα δικτύου. Τα pings που πρότεινε ο peavy. Δε μου έρχεται κάτι άλλο.

Δημοσ.

Όχι. Το wireless mode άλλαξε που σου είπα. Είναι λίγο πιο κάτω απο το channel. Κάνε και μια δοκιμή με wep αν και δεν προτείνεται. Τελευταίο ένα update στην κάρτα δικτύου. Τα pings που πρότεινε ο peavy. Δε μου έρχεται κάτι άλλο.

Την καρτα δικτυου πως την κανω update?

Δημοσ.

Το εκανα παιδια ευχαριστω,τελικα ητανε να βαλο wep-64bit παραξενο παντως γιατι με το παλιο μου μοντεμ ειχα wpa2-psk ενω τωρα ηθελε Wep..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...