TRILOBYTER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα με το wifi. Χαλασε το ρουτερ μου χτες,μου δωσανε ενα αλλο και τωρα το netbook μου δεν μπορει να συνδεθει,για την ακριβεια λεει connected αλλα δεν εχει ιντερνετ,καμια σελιδα δεν φορτωνει ουτε με firefox/google chrome. Μπορειτε να με βοηθησετε? Δεν ειχα ποτε μου τετοιο προβλημα,το netbook μου παντα ειχε ιντερνετ μεσω wifi. Μεχρι και χτες που ειχα το HUAWEI (Καπως ετσι λεγοτανε) το ρουτερ ολα δουλευαν..τωρα δεν ξερω τι επαθε Εχω ΟΤΕ οποτε το μοντεμ που μου δωσανε ειναι ενα ZTE ασπρο χρωμα. Εγω πιστευω ειναι κατι απο τις ρυθμισεις wifi απο τη σελιδα του ρουτερ. Αλλα δεν ξερω τι ακριβως,και στον οτε που καλω δεν με βοηθανε,αυτα που μου λενε τα ξερω οποτε ειναι χασιμο χρονου. Επισης εκει στο channel στη σελιδα του ρουτερ οταν το βαζω στο auto,τοτε το netbook μου δεν βρισκει καν το ρουτερ μου,ο τεχνικος μου ειπε να το βαλω στο 11 ωστε να το βρισκει,αλλα και στο 11 συνδεεται αλλα δεν εχω ιντερνετ.. Επισης,το ιντερνετ στον σταθερο και στο νοκια e61 λειτουργουν κανονικα,μονο στο netbook εχω προβλημα. Ευχαριστω!
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δες αν αυτή η καρτέλα είναι έτσι. Μπες στις ιδιότητες της ασύρματης>πρωτόκολο internet v4
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Sarandis ετσι ειναι ναι,επισης ο τεχνικος του οτε μου εδωσε κατι αλλα ιπ τα βαλαμε αλλα ουτε και τοτε εγινε,οποτε δεν πιστευω να εχει καποια σχεση αυτο.
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αφού σου συνδέεται τοπικά δεν είναι θέμα ip. Βάλε στους dns 8.8.8.8 και δες αν σε βάζει. Υποθέτω οτι αν δε δώσει internet και έτσι θα χρειαστεί κάποια αλλαγή απο το interface του router όπως είπες. Το netbook τι λειτουργικό έχει;
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Επισης εκει στο channel στη σελιδα του ρουτερ οταν το βαζω στο auto,τοτε το netbook μου δεν βρισκει καν το ρουτερ μου,ο τεχνικος μου ειπε να το βαλω στο 11 ωστε να το βρισκει,αλλα και στο 11 συνδεεται αλλα δεν εχω ιντερνετ.. Αφού σου συνδέεται τοπικά δεν είναι θέμα ip. Βάλε στους dns 8.8.8.8 και δες αν σε βάζει. Υποθέτω οτι αν δε δώσει internet και έτσι θα χρειαστεί κάποια αλλαγή απο το interface του router όπως είπες. Το netbook τι λειτουργικό έχει; ΧΠ εχει .
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε αν σου δίνει επιλογή για mode b&g. Το κανάλι αστο αφου το βρίσκει. Επίσης αν έχεις wpa2 βάλε wpa απλό.
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε αν σου δίνει επιλογή για mode b&g. Το κανάλι αστο αφου το βρίσκει. Επίσης αν έχεις wpa2 βάλε wpa απλό. WPA-PSK WPA2-PSK WPA-PSK/WPA2-PSK Εχω δοκιμασει αυτα,αλλα δεν εχω ιντερνετ. το μode δεν το καταλαβα..τι εννοεις? Το encryption εχει καπια σχεση? Εμενα ειναι ΤΚΙP
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πρέπει να είναι στην ίδια καρτέλα με το channel. Έχω δουλέψει zte της on και της wind οπότε στα λέω όπως τα θυμάμαι.
Peavy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Επίσης δοκίμασε να κάνεις ping από cmd στο router σου, μετά στο 8.8.8.8 και μετα στο www.insomnia.gr και πες μας τα αποτελέσματα!
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όχι. Το wireless mode άλλαξε που σου είπα. Είναι λίγο πιο κάτω απο το channel. Κάνε και μια δοκιμή με wep αν και δεν προτείνεται. Τελευταίο ένα update στην κάρτα δικτύου. Τα pings που πρότεινε ο peavy. Δε μου έρχεται κάτι άλλο.
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όχι. Το wireless mode άλλαξε που σου είπα. Είναι λίγο πιο κάτω απο το channel. Κάνε και μια δοκιμή με wep αν και δεν προτείνεται. Τελευταίο ένα update στην κάρτα δικτύου. Τα pings που πρότεινε ο peavy. Δε μου έρχεται κάτι άλλο. Την καρτα δικτυου πως την κανω update?
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 drivers απο internet. ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα.
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Να γραψω το μοντελο του νετμπουκ μου για drivers wifi στο google?
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Το εκανα παιδια ευχαριστω,τελικα ητανε να βαλο wep-64bit παραξενο παντως γιατι με το παλιο μου μοντεμ ειχα wpa2-psk ενω τωρα ηθελε Wep..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα