geotrian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ενδιαφερομαστε...εγω και 3 φιλοι μου... να παιξουμε lan το age of mythology στο σπιτι μου.....εχουμε το παιχνιδι... πρεπει να κανουμε καποια ιδιαιτερη ρυθμιση ή πρεπει να κατεβασουμε καποιο patch για να λειτουργησει??? ακομα δεν εχουμε δοκιμασει τιποτα απλα ρωταω για να ειμαστε ετοιμοι για την μαχη.... :P
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος για το AOM αλλά στο AOE κάνει ένας Create σε Local (LAN), ορίζει τις επιλογές και τσεκάρει I'm OK. Οι υπόλοιποι πάλι Local (LAN) και αφού δουν το παιχνίδι το επιλέγουν και πατάν Join. Θέλει να προσέξετε μήπως κανένα firewall σα κόψει. Στα 7 σου ζητάει επιβεβαίωση για να επιτραπεί στο παισνίδι να συνδεθεί στο δίκτυο. Πατήστε ALT+TAB για να επιστρέψεται στο desktop αν δεν σας συνδέει μήπως πρέπει να πατήσετε ΟΚ για την σύνδεση.
geotrian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 να σαι καλα φιλε μου αλλα ειχαμε προσπαθησει παλιοτερα για το AOE III και δεν καταφεραμε τιποτα...δεν μπορεσαμε να βρουμε ο ενας τον αλλον και ειχαμε απενεργοποιημενα τα firewalls απο τα pc μας.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα