kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Λυπάμαι, αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω από όποια σκοπιά και αν το δω... εν πάση περιπτώσει, μέχρι τον Οκτώβριο είναι ένα καλό διάστημα για τους developers να ετοιμαστούν. Η υλοποίηση όλων των νέων ενεργειών (γωνίες, κρυφά μενού κλπ) είναι από κακή έως απαράδεκτη. Όλα μαζί αθροιστικά κάνουν την εμπειρία προβληματική, κατά τη γνώμη μου. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη σύγκριση με το Mac OS και θα διαπιστώσει τις διαφορές.
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αν μπορεί ο χρόνια windows user να πάει πιο εύκολα στα settings στο mac os απ'ότι στα windwos 8 τότε και πάλι αποτελώ περίπτωση μελέτης της NASA...
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πριν ζητήσουμε μελέτες από τη NASA, μπορείς να κάνεις μια πρόχειρη έρευνα στο φόρουμ αλλά και στο διαδίκτυο για παράπονα χρηστών σχετικά με το σχεδιασμό των windows 8 και όχι μόνο. Και μη μου πεις πάλι "ποιός είμαι εγώ που θα αμφισβητήσω το ταλέντο και τις επιλογές των designers της Microsoft" όπως τότε με τις χρυσές τομές, τους κανόνες των τρίτων και τις σπείρες του Αρχι-μήδη στη home screen των windows phone! Θα ξαναπώ την άποψή μου: Τόσο το dual UI όσο και ο τρόπος λειτουργίας πολλών από τις καινοτομίες των windows 8 είναι κακοσχεδιασμένα και προβληματικά, καμία σχέση με το Mac OS (και προηγούμενες εκδόσεις των windows) που ακόμα και τεχνολογικά αναλφάβητοι δε δυσκολεύονται να χειριστούν (τουλάχιστον στις βασικές τους λειτουργίες).
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Σε κάθε αλλαγή UI σε οποιαδήποτε εφαρμογή στον κόσμο τα ίδια ακούμε. Και τα ίδια ακούμε και μετά από λίγο καιρό, πόσο πιο πολύ βολεύει τελικά κτλ κτλ. Στο mac os δεν βρήκα με την μία το disk utility. Το ίδιο και στο Ubuntu με το Unity. Στα 8 δεν είχα πρόβλημα να βρω με την μία το πίνακα ελέγχου που από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι όπως και στα Seven. Δεν είναι πάντα πρόβλημα σχεδίασης... είναι και πρόβλημα διάθεσης να δούμε τα πράματα ψύχραιμα.
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δε βλέπω κάποια έλλειψη ψυχραιμίας. Έλλειψη χρημάτων ναι, έλλειψη χρόνου για δοκιμές και πειραματισμούς ίσως.
gkanel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Λυπάμαι, αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω από όποια σκοπιά και αν το δω... εν πάση περιπτώσει, μέχρι τον Οκτώβριο είναι ένα καλό διάστημα για τους developers να ετοιμαστούν. Και το έναυσμα για να αρχίσουν θα είναι στις 4 Απριλίου. Λεπτομέρειες σε λίγες μέρες.
jimthb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 παιδια τα win 8 ειναι καλα; σκοπευω να αγορασω τωρα λαπτοπ με win 7 και επεξεργαστη AMD. θα μπορεσω να βαλω στην πορεια τα win 8 αν ειναι καλυτερα απο τα 7; μπορει να πεταξα κοτσανα αλλα καθε φορα που αγοραζω κατι καινουργιο βγαινει κατι αλλο πιο καινουργιο..
pafimar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 εγω τα βλεπω πολλυ γρηγορα και ειναι τελεια..........δοκιμαστε τα
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εγώ θα κάνω την απόπειρα με την RC1, όπως είχα κάνει και με τα Windows 7 δηλαδή. Το αν θα με κερδίσουν ή όχι εξαρτάται από το πόσο φιλικά στη χρήση θα μου φανούν με την πρώτη ματιά. Εάν δηλαδή υπάρχει μεγάλο learning curve, έφυγαν από το παράθυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα