John911 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τα εχω απ τον Σεπτεμβρη και ειναι σφαιρα και σταθεροτατα.Κατα την πρωτη εγκατασταση μονο κανουν μερικες κομπλες, αλλα με λιγο ρυθμισμα, κανενα προβλημα.Τα εχω σε 7200 σκληρο και ειναι λιγο πιο αργα απο τα 7 στον ssd.love it!!!
damastes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αν μπορουν να αντικαταστήσουν πληρως ένα λαπτοπ, πολοι θα ξεχάσουμε το κοστος.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App είναι δυνατόν ποτέ ενα tablet να αντικαταστήσει πλήρως ενα laptop στον τομέα productivity ; Κακά τα ψέματα σε γενικές γραμμές τα laptop είναι μηχανήματα παραγωγής, ενώ τα tablet κατανάλωσης (αντε να υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα επαγγέλματα που εξαιρούνται). Ιδιαίτερα για τα windows 8 σε ARM, τι να αντικαταστήσουν οταν σε desktop Mode θα μπορούν να τρέξουν μόνο προγράμματα της microsoft και κανένα άλλο WOA does not support running, emulating, or porting existing x86/64 desktop apps." Office is a special, unique case. All third-party applications for WOA will be Metro applications delivered via the Windows Store, and must meet the restrictions imposed on those applications. Πηγή: Windows 8 on ARM: the desktop is there, so's Office, but not much more
nikosl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όπως θα κάτσουν οι εταιρείες ψυχαγωγίας να φτιάξουν metro apps, έτσι και οι εταιρείες με productivity desktop software αν δουν ότι μεγαλώνει η αγορά με τα arm tablets θα κανουν port τις εφαρμογές τους σε αυτήν την αρχιτεκτονική. Πάντως η intel ήδη έχει κάνει μεγάλα βήματα για x86 SOC επεξεργαστές χαμηλής κατανάλωσης (παρουσίασε και smartphone προσφατα), αρα απλά βλέπω αυτους που θα χρησιμοποιούν και για παραγωγικότητα τα tablets να πηγαίνουν σε intel μεριά.
loverix Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και Εγώ έβαλα στο laptop την beta έκδοση των 8 αλλα δεν λειτουργει το iCloud και επιπλέον στην εφαρμογή mail στην αρχή σύγχρονη στα το gmail και τώρα δεν είναι. Sent from my iPhone using Insomnia
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 είναι δυνατόν ποτέ ενα tablet να αντικαταστήσει πλήρως ενα laptop στον τομέα productivity ; Προσωπικά θεωρώ εντελώς αυτονόητο ότι ειναι. Δεν ξέρω γιατί το ρωτας τόσο κατηγορηματικά θεωρώντας εντελώς αυτονόητο το αντίθετό. Που βρίσκεις τη δυσκολία; Το hardware μπορεί καλυστα να ειναι πανίσχυρο, το software να τρεχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που έχεις στο pc. Το μονο που λείπει και θα παρει χρονο, αλλα δεν εχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα γίνει, να βγουν finger friendly εφαρμογές. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
damastes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 δεν είμαι κατηγορηματικός, ούτε απόλυτος για το μέλλον, αναφερόμουν για το τώρα και το κοντινό μέλλον και έχοντας στο μυαλό και τα windows 8. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες οτι εν καιρώ θα γίνει, σίγουρα το hardware προχωράει αλλά στο θέμα software και window 8 ομολογώ οτι είμαι λίγο απογοητευμένος.
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 δεν είμαι κατηγορηματικός' date=' ούτε απόλυτος για το μέλλον, αναφερόμουν για το τώρα και το κοντινό μέλλον και έχοντας στο μυαλό και τα windows 8. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες οτι εν καιρώ θα γίνει, σίγουρα το hardware προχωράει αλλά στο θέμα software και window 8 ομολογώ οτι είμαι λίγο απογοητευμένος.[/quote']Αν μιλαμε για άμεσα, σίγουρα ειναι λίγο μπερδεμένα τα πραγματα. Ούτε και εγω έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις απο τα win8. Αλλα οι προοπτικές που ανοίγονται ειναι θετικές. Αφού και εγώ βρίσκομαι σε δηλημα. Να πάρω ένα android tablet για τώρα, παρολο που το επόμενο tablet προβλέπω να ειναι με win8, ή να περιμένω τα πρώτα tablet με win8; Ειμαι σίγουρος οι περισσότεροι βρίσκονται στο ιδιο δηλημα... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kostas00t Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εμένα μου άρεσαν τα Windows 8, τα περιμένω πως και πως
ilias_97 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγώ πιστεύω πως μετά από 1-2 χρόνια μετά την κυκλοφορία των 8 το ποσοστό χρηστών linux θα αυξηθεί γύρω στο 2%.
HomeBrew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 #notbad Sent from my iPod touch using Insomnia
moldovan20 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αν τα δώσει η σχολή δωρεάν όπως τα 7 θα τα βάλω .. Δε μπλέκω ξανά με πειρατικά
hyperspaced Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 είναι δυνατόν ποτέ ενα tablet να αντικαταστήσει πλήρως ενα laptop στον τομέα productivity ; Κακά τα ψέματα σε γενικές γραμμές τα laptop είναι μηχανήματα παραγωγής, ενώ τα tablet κατανάλωσης (αντε να υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα επαγγέλματα που εξαιρούνται). Κοίτα, υπάρχουν ωραιότατα tablets με docking station, keyboard κλπ. και με ισχυρούς επεξεργαστές. Ήδη τα nettops πέθαναν. Είναι θέμα χρόνου, να μπει και η Intel στο χωρό και να τελειώσει εκεί το πανηγυρι. Ιδιαίτερα για τα windows 8 σε ARM, τι να αντικαταστήσουν οταν σε desktop Mode θα μπορούν να τρέξουν μόνο προγράμματα της microsoft και κανένα άλλο Πηγή: Windows 8 on ARM: the desktop is there, so's Office, but not much more Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τί γράφεις. Για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα, οι εφαρμογές ως εχουν δε μπορούν να περάσουν στα tablet με 8. Υπάρχουν νέου τύπου εφαρμογές (metro) που τρέχουν και στα desktop και στα tablets (πολλές φορές με ένα απλό recompile). Αν τα δώσει η σχολή δωρεάν όπως τα 7 θα τα βάλω .. Δε μπλέκω ξανά με πειρατικά Σπουδάζεις σε δημόσιο πανεπιστήμιο/τει κλπ ;
haris013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Προσωπικα πιστευω οτι θα ηταν ωραιο να σου εχει μια επιλογη κατα την εγκατασταση των win8 να διαλεξεις σε τι ειδος μηχανιματος κανεις την εγκατασταση(desktop,netbook,tablet,laptop etc) ωστε να ειναι σε καταληλη μορφη το ui. Πχ να μην σου εχει το metro οταν κανεις install σε desktop αλλα καποιο ποιο ευχρηστο περιβαλλον για μη touch screen συσκευες Sent from my GT-I5800 using Insomnia
damastes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τί γράφεις. Για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα, οι εφαρμογές ως εχουν δε μπορούν να περάσουν στα tablet με 8. Υπάρχουν νέου τύπου εφαρμογές (metro) που τρέχουν και στα desktop και στα tablets (πολλές φορές με ένα απλό recompile). μιλάω για το desktop Mode των windows , οχι για τα desktop pc. Στα windows 8 arm, δεν θα τρέχουν third party (οχι της microsoft) σε desktop mode. Κοιτα το quote Που ειχα.
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγω αν και χρονια πανω στους υπολογιστες σαν τεχνικος ποιο ευκολα καταλαβα το Mac Os στην πρωτη μου επαφη παρα τα Windows 8 Λυπάμαι, αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω από όποια σκοπιά και αν το δω... εν πάση περιπτώσει, μέχρι τον Οκτώβριο είναι ένα καλό διάστημα για τους developers να ετοιμαστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα