dimitris2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Η ιστοσελίδα του Bloomberg αναφέρει ότι σύμφωνα με έγκυρες πηγές της, η επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 αναμένεται τον Οκτώβριο του 2012, με την επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft να γίνεται εκείνο το χρονικό διάστημα διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων. Η ανάπτυξη τους αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του καλοκαιριού, ενώ οι πηγές αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα τόσο Intel όσο και Arm (tablet) συσκευές που θα τα υποστηρίζουν, όπως είχε αρχικά υποσχεθεί η Microsoft. Ειδικότερα τον Απρίλιο αναμένεται να υπάρξει μια επίσημη εκδήλωση από μεριά της εταιρείας, όπου οι συνεργάτες της θα ενημερωθούν σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των Windows 8. Αν και αναμένεται ταυτόχρονη κυκλοφορία Intel και Arm συσκευών με Windows 8 όπως προαναφέρθηκε, τα προϊόντα Arm που θα τρέχουν τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα είναι αρκετά λίγοτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί η πλήρης έκδοση των Windows 8 να τρέχει σε συσκευή tablet. Site: bloomberg.com
Aspidas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Σαν τα 7 δεν θα πουλήσουν... Τώρα που ο κόσμος πήρε μια γεύση από την beta πολλοί άλλαξαν γνώμη
papahlamidas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Για κανένα οικονομικό tablet δεν θα με χάλαγε. Αλλά για να τα βάλω στο pc χλωμό.
palavomaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Σαν τα 7 δεν θα πουλήσουν... Τώρα που ο κόσμος πήρε μια γεύση από την beta πολλοί άλλαξαν γνώμη +1 κ απο μένα
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ακριβώς για κανά tablet όπως και για εκεί τα χρειάζονται καλά είναι,για το pc μπαα..Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν..δεν βρήκα κάτι το τρομερό..Οπότε καλά είμαστε με τα 7.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 πολλες μπλε οθονες εχω εγω και πολλα προβληματα. αλλα ειναι πολυ γρηγορα ρε γαμωτο,οποτε το σκεφτομαι να γυρισω στα 7... φερνουν μνημες απο windows me
corrupted Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εχουμε καιρο για να τα βαλουμε. Κατσε να βγει και το SP1 πρωτα και βλεπουμε...
mants118 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 την επιτυχία των Windows 7 σίγουρα δεν θα την έχουν.. αλλά μην ξεχνάμε ότι η επιτυχία των 7 βασίστηκε στην μεγάλη αποτυχία των (S)Vista... Τα 8 πάντως παρουσιάζουν κάτι καινούριο οπτικά και λειτουργικά, οπότε θα δείξει όσο αφορά τη χρήση σε laptops και desktops... Στα Tablet θα είναι αποτυχία λόγο της τιμολογιακής πολιτικής που πιστεύω θα ακολουθήσουν οι εταιρείες με υψηλές τιμές ακόμα και σε σχέση με την Apple...!!!
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Στα Tablet θα είναι αποτυχία λόγο της τιμολογιακής πολιτικής που πιστεύω θα ακολουθήσουν οι εταιρείες με υψηλές τιμές ακόμα και σε σχέση με την Apple...!!! Αν μπορουν να αντικαταστήσουν πληρως ένα λαπτοπ, πολοι θα ξεχάσουμε το κοστος.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
AlexPc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μετα απο τα Developer preview που ειχα για 4 μηνες μαλλον δεν θα τα βαλω στο pc..
Still_Shady Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω τι σας χαλαει, αλλα εγω θα τα βαλω 101% Ηδη εβαλα στο netbook μου το Consumer Preview και στους 2 Dell και πετανε.. ενω με το 7 το ειχαν ενα μικρο lag.
andr3as Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πιστεύω αυτοί που έχουν οθόνες αφής θα τα βάλουν σίγουρα, όσο για τους υπόλοιπους θα δείξει το πόσο χέρι θα μπορείς να τα βάλεις...
p3nny58 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ακριβώς για κανά tablet όπως και για εκεί τα χρειάζονται καλά είναι,για το pc μπαα..Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν..δεν βρήκα κάτι το τρομερό..Οπότε καλά είμαστε με τα 7. το ιδιο κι εγω δεν φευγω απο τα 7 με τιποτα
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγω αν και χρονια πανω στους υπολογιστες σαν τεχνικος ποιο ευκολα καταλαβα το Mac Os στην πρωτη μου επαφη παρα τα Windows 8
kazantzidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω τι σας χαλαει, αλλα εγω θα τα βαλω 101% Ηδη εβαλα στο netbook μου το Consumer Preview και στους 2 Dell και πετανε.. ενω με το 7 το ειχαν ενα μικρο lag. Τι ανάλυση εχει το netbook σου; Γιατι στο δικο μου δεν δουλευει τιποτα απο Metro, γιατι εχει λεει χαμηλη αναλυση ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα