KaRouLi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας !! Σκοπεύω να αγοράσω λιαν συντόμως 3ds αλλά έχω απορίες . Έψαξα στο official θέμα που υπάρχει εδώ αλλά δεν μπόρεσε να μου λύσει ολες τις απορίες μου και γεννήθηκαν καινούριες ( 125 σελίδες είναι λιγουλάκι πολλές )!! Ζήτω προκαταβολικά συγνώμη αν αυτό είναι το 1000οστο θέμα για το 3ds αλλά είμαι παντελώς άσχετος σε αυτόν τον τομέα και θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας !! Ευχαριστώ. Λοιπόν,έχουμε και λέμε: 1)Από ό,τι έψαξα,βρήκα ότι το 3ds παίζει όλα τα παιχνίδια του ds. Αληθεύει αυτό? 2)Στην συσκευασία διαβάζω ότι περιέχεται και μία κάρτα sd 2GB. Η χρήση της είναι για να κάνω save τα διάφορα games? Επίσης στο αντίστοιχο θέμα εδώ διάβασα κάτι flashcards κλπ και δεν ξερω καθόλου τι είναι αυτό... . Το χρειάζομαι κι αυτό απαραίτητα? Γενικότερα,τι άλλο χρειάζομαι για να παίζω? Προς το παρόν αυτά !! Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγνώμη για τις ανόητες ερωτήσεις μου !! ΥΓ: Το gba και το gba sp ήταν πολύ πιο απλά στην χρήση και λειτουργία νομίζω.
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας !! Σκοπεύω να αγοράσω λιαν συντόμως 3ds αλλά έχω απορίες . Έψαξα στο official θέμα που υπάρχει εδώ αλλά δεν μπόρεσε να μου λύσει ολες τις απορίες μου και γεννήθηκαν καινούριες ( 125 σελίδες είναι λιγουλάκι πολλές )!! Ζήτω προκαταβολικά συγνώμη αν αυτό είναι το 1000οστο θέμα για το 3ds αλλά είμαι παντελώς άσχετος σε αυτόν τον τομέα και θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας !! Ευχαριστώ. Λοιπόν,έχουμε και λέμε: 1)Από ό,τι έψαξα,βρήκα ότι το 3ds παίζει όλα τα παιχνίδια του ds. Αληθεύει αυτό? 2)Στην συσκευασία διαβάζω ότι περιέχεται και μία κάρτα sd 2GB. Η χρήση της είναι για να κάνω save τα διάφορα games? Επίσης στο αντίστοιχο θέμα εδώ διάβασα κάτι flashcards κλπ και δεν ξερω καθόλου τι είναι αυτό... . Το χρειάζομαι κι αυτό απαραίτητα? Γενικότερα,τι άλλο χρειάζομαι για να παίζω? Προς το παρόν αυτά !! Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγνώμη για τις ανόητες ερωτήσεις μου !! ΥΓ: Το gba και το gba sp ήταν πολύ πιο απλά στην χρήση και λειτουργία νομίζω. 1) Ναι έχει πλήρη backwards compability. 2) Δεν ξέρω αν περιέχει 2GB κάρτα μνήμης. Αυτή νομίζω είναι για saves. Αν δεν κάνω λάθος οι flashcards είναι για να παίζεις πειρατικά παιχνίδια. Δεν τις χρειάζεσαι αν σκοπεύεις να είσαι νόμιμος. Ελπίζω να βοήθησα. Περίμενε να ακούσεις και από πιο έμπειρους γιατί εγώ δεν έχω 3DS. Από τις γνώσεις μου τα λέω αυτά.
darksoho33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 εχει μεσα 2gb καρτα μνημης για saves κλπ. ναι χρειαζεσαι flash card
skanjos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 δεν υπάρχει flash card για 3ds μην μπερδέυετε τον κόσμο, η μόνη flashcard που δέχεται είναι για τα ds games.δεν έχει σπάσει ακόμα η κονσόλα.
naruto14 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 εχει μεσα 2gb καρτα μνημης για saves κλπ. ναι χρειαζεσαι flash card Δεν χρειάζεται flash card για να παίξει παιχνίδια 3ds. Αμα θα πάρει θα ειναι για να παιζει ds games. Πως λειτουργούν οι flash cards? Βάζεις την κάρτα του παιχνιδιού και παίζεις ή το αποθηκεύσεις στην κάρτα μνήμης? Η κάρτα μνήμης ειναι sd?
skanjos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 οι flash cards είναι σαν οποιαδήποτε κάρτα παιχνιδιού ,απλά εχει θύρα για microsd,που εκει μέσα αποθηκέυεις games. η flash card μπαίνει εκεί που μπαίνει η κάρτα παιχνιδιού καμία σχέση με την θύρα sd που έχει η κονσόλα που είναι καθαρά αποθηκευτικός χόρος.
naruto14 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Η κονσόλα εχει θύρα sd ή micro sd? Το ds αρχικά δεν είχε τέτοια υποδοχή για sd και για αυτό έκαναν στις flash cards να αποθηκεύεται εκεί το game?
KaRouLi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μπερδεύτηκα λίγο. Τι διαφορά έχει τότε η sd και η flashcard? Στην sd δεν μπορώ να αποθηκεύω παιχνίδια?
skanjos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 τα εξηγώ πολύ απλά η κονσόλα έχει 2 θύρες μια για τις κάρτες παιχνιδιού(catridge που catridge είναι και η flashcard)και μια sd που είναι καθαρά για αποθηκευτικό χώρο για βίντεο/εικόνες/Saves όχι για παιχνίδια κτλπ. τώρα οι flashcards έχουν πάνω τους θύρα microsd για να μπορείς να βάλεις μια microsd μέσα και να διαβάζει τα παιχνίδια απο εκεί η κάρτα μέσω του ds mode του 3ds
KaRouLi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 τα εξηγώ πολύ απλά η κονσόλα έχει 2 θύρες μια για τις κάρτες παιχνιδιού(catridge που catridge είναι και η flashcard)και μια sd που είναι καθαρά για αποθηκευτικό χώρο για βίντεο/εικόνες/Saves όχι για παιχνίδια κτλπ. τώρα οι flashcards έχουν πάνω τους θύρα microsd για να μπορείς να βάλεις μια microsd μέσα και να διαβάζει τα παιχνίδια απο εκεί η κάρτα μέσω του ds mode του 3ds Α μάλιστα. Άρα χρειάζομαι flashcard μόνο εάν θέλω να προσθέσω,αποθηκεύσω και να παίξω παιχνίδια αμφιβόλου νομιμότητος αν με πιάνεις.. Κι αυτά τα παιχνίδια αποθηκεύονται στην flashcard.. Για τα παιχνίδια που αγοράζω,απλά κανονικά κάνω save στην sd και όλα καλά. Το πιασα. Ευχαριστώ πολύ και όλους όσους με βοήθησαν. Η παραγγελία έγινε με nintendo 3ds + mario kart 7 + new super mario bros ( για ds ) και βρίσκεται καθοδόν !! Μια χαράαα !!
naruto14 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πόσο το πηρες και από που αν επιτρέπεται? ΚαλορίΖικο! Καλό κάψιμο να έχεις!:-P
KaRouLi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 250 μαζι με τα δυο παιχνιδια. Ευχαριστώ !!! Το κακό είναι ότι θέλω να πάρω πολλά παιχνίδια και ειναι πανάκριβα.
naruto14 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 250 μαζι με τα δυο παιχνιδια. Ευχαριστώ !!! Το κακό είναι ότι θέλω να πάρω πολλά παιχνίδια και ειναι πανάκριβα. Φρόντισε να πάρεις τα πιο παλιά παιχνίδια που έχουν πεσει η τιμή τους.
KaRouLi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Φρόντισε να πάρεις τα πιο παλιά παιχνίδια που έχουν πεσει η τιμή τους. Έχεις να προτείνεις κάποια καλά παιχνίδια? Θα ήθελα να ακούσω μερικές προτάσεις. Μου αρέσουν πολύ τα rpg,fps,tps κλπ.
naruto14 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Resident evil revelations, legend of Zelda Oscarina time. αυτά θυμάμαι που ειναι παιχνιδαρες. Τό δεύτερο θα το βρεις και πιό φθηνά γιατί βγήκε πέρσι το καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα