Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα μου χάλασε η κάρτα γραφικών και επειδή ανέβαλα για πολύ καιρό την ανάβαθμιση σε 4 gb είπα να την κάνω τώρα.

Προς το παρόν έχω αυτή χ2 ( στο slot 3 άλλη μία δηλαδή )

JYajS.jpg

τι προτείνετε; Να πάρω ίδιας εταιρίας λιγο δύσκολο αφού δεν βρίσκω πουθενά (http://www.goodram.pl/lang/en/?lang=en)

Επίσης είχα την geforce 8800gt μέχρι τώρα. Μια βοήθεια και στην επιλογή της κάρτας θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ :)

Ξέχασα να προσθέσω ότι το PC χρησιμοποιείται και για gaming, καθώς και για προγράμματα επεξεργασίας/δημιουργίας γραφικών

Δημοσ.

Thanks για τις fast replies παιδιά.

Λοιπόν η μητρική είναι αυτή

e4ceo.jpg

Έχει άλλα 2 slots ελεύθερα απ' ότι είδα.

Όριο χρημάτων για ram, γύρω στα 100 ευρώ φαντάζομαι (το σύστημα έχει τα χρονάκια του oύτως ή άλλως). Τις χρήσεις του pc τις έγραψα στο πρώτο ποστ

O επεξεργαστής είναι Intel Core2Duo Ε8400 στα 3GHz

Δημοσ.

Κυρίως γι αυτό ρώτησα εδώ φίλε terry308. Γιατί ήταν τόσες πολλές οι επιλογές (και τόσο μεγάλο το price range) που ένιωσα λίγο χαμένος.

Και εφ'όσον δεν μπορώ να πάρω άλλες 2 όμοιες, που απ'ότι καταλαβαίνω θα ήταν η καλύτερη επιλογή, θέλω καθοδήγηση.

Για κάρτα θα δω, ανάλογα τι χαλάσω για RAM. Μάλλον προς nvidia οδεύω πάντως, λόγω καλής εμπειρίας με κάρτες αυτές της εταιρίας.

Το τροφοδοτικό μου είναι Antec EA-500D στα 500W

Δημοσ.

Για κάρτα θα δω, ανάλογα τι χαλάσω για RAM. Μάλλον προς nvidia οδεύω πάντως, λόγω καλής εμπειρίας με κάρτες αυτές της εταιρίας.

Το τροφοδοτικό μου είναι Antec EA-500D στα 500W

Δεν πάει έτσι φίλε μου. Απλά παίρνεις την καλύτερη που υπάρχει στα λεφτά σου και ταιριάζει στο σύστημά σου. Ας πούμε ότι χαλάς 30-40 για ram. Πόσα θα δώσεις για καρτα? Τη θες για παιχνίδια?

Α και ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι φίλε μου. Απλά παίρνεις την καλύτερη που υπάρχει στα λεφτά σου και ταιριάζει στο σύστημά σου. Ας πούμε ότι χαλάς 30-40 για ram. Πόσα θα δώσεις για καρτα? Τη θες για παιχνίδια?

Α και ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

βασικά δεν ξέρω γιατί κολλήσατε όλοι με την κάρτα. Κυρίως για RAM το κανα το θέμα. Αν χαλάσω 30-40 για ram τότε για κάρτα φτάνω μέχρι τα 100 φαντάζομαι. Ναι την θέλω και για gaming όπως γράφω στο πρώτο ποστ

Ανάλυση Οθόνης:1440x900

Δημοσ.

Σενάρια :

1o : 1 dimm των 2gb ... να πας 4 ~25€

2ο : 2 dimm των 2gb ... να πας 6 ~50€ (64bit λειτουργικό)

3ο : Μετάβαση σε ddr3 μητρική - ram (8gb) ~90€ (64bit λειτουργικό)

4o : Ολική αναβάθμιση σετ μητρικής-επεξεργαστή-ram ~ .... € (πουλώντας το σετάκι σου ~100-120€)

βάζοντας ~140€ + πας σε σετάκι Χ4 amd

αυτά για αρχή ... σε μπερδεύω αλλά πρέπει :P

Δημοσ.

Σενάρια :

1o : 1 dimm των 2gb ... να πας 4 ~25€

2ο : 2 dimm των 2gb ... να πας 6 ~50€ (64bit λειτουργικό)

3ο : Μετάβαση σε ddr3 μητρική - ram (8gb) ~90€ (64bit λειτουργικό)

4o : Ολική αναβάθμιση σετ μητρικής-επεξεργαστή-ram ~ .... € (πουλώντας το σετάκι σου ~100-120€)

βάζοντας ~140€ + πας σε σετάκι Χ4 amd

αυτά για αρχή ... σε μπερδεύω αλλά πρέπει :P

Καθόλου. Λογικά για το πρώτο σενάριο με βλέπω. Μπορείς να προτείνεις μοντέλα;

Δημοσ.

χμμ δεν ξέρω ρε φίλε. Γιατί κατά το googling oρισμένων RAM λέγαν οι ίδιες οι κατασκευαστικές ότι δεν προορίζονται για gaming αλλά για εφαρμογές γραφείου. Δηλαδή μην τις πάρω και τα φτύσουν αμέσως.

Ζωγράφου μένω

@Δεινόσαυρος

Θενκς. Ωραίες επιλογές. Θα τις λάβω σοβαρα υπ όψιν

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2 σας παιδιά.

Να υποθέσω ότι με 4gb ram, core2duo στα 3.00ghz και μια κάρτα ισάξια με μία από αυτές που πρότεινε ο δεινόσαυρος δεν θα παρουσιαστεί bottleneck;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...