necroboy12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για σας θελω ενα πρόγραμμα (το πιο ευκολο) με το οποιο θα μπορω να διαχειριστώ ενα βιντεακι π.χ παιζει κατι και σταματάει για να πει κατι και συνεχίζει πως μπορω να το κανω αυτο ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΊΑ
optimus_crime Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για σας θελω ενα πρόγραμμα (το πιο ευκολο) με το οποιο θα μπορω να διαχειριστώ ενα βιντεακι π.χ παιζει κατι και σταματάει για να πει κατι και συνεχίζει πως μπορω να το κανω αυτο ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΊΑ Mπορείς εύκολα να το κάνεις με το windows movie maker. Απλώς ορίζεις χρόνο που θα ξεκινάει το βίντεο και χρόνο που θα τελειώνει. Δες και μια εδώ. Γενικά είναι εύκολο, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
ereynitikos25 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Να ρωτησω και εγω κατι:Γιατι το movie maker των windows βγαζει τα βιντεος μονο σε μορφη wmv?? Το χρησιμοποιω γιατι ειναι ευκολο να βαλω καποιο τιτλο απο κατω ωστε να ανεβασω ενα βιντεο στο youtube και να μην το παρουν αλλοι αλλα με wmv δεν μειωνεται η ποιοτητα?βεβαια εχει επιλογη HD 1080 αλλα και παλι wmv?Με ποιο προγραμμα βγαινουν απευθειας mp4 τα βιντεο αφου τα επεξεργαστεις? Επισης το wmv οντως ισχυει οτι δεν ειναι καλη ποιοτητα?παντως πολλες φορες και το mp4 πολλες φορες πηξελιαζει και το wmv μου φαινεται πιο καλο σαν εικονα.
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όλα έχουν να κάνουν με της ρυθμίσεις,το μόνο που κάνει κάποιο codec καλύτερο από κάποιο άλλο είναι ο λόγος μεταξύ συμπίεσης και ποιότητας.Όλα(τα νέας γενιάς codec) μπορούν να βγάλουν τέλεια ποιότητα το θέμα είναι με τη μέγεθος,ένα ακόμα είναι ότι θα ξανά μετατραπούν όταν τα ανεβάζεις στο youtube και κάθε μετατροπή μειώνει και την ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα