Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια είναι η λύση... coolermaster evo tx3 στα 28 ευρώ... από 75 βαθμούς στο crysis 2 με όλα σχεδόν max τώρα είμαι στους 50 (!) σε i5 στα 3,33 mhz. Και έχει τις καλύτερες κριτικές σε αυτήν την τιμή.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια είναι η λύση... coolermaster evo tx3 στα 28 ευρώ... από 75 βαθμούς στο crysis 2 με όλα σχεδόν max τώρα είμαι στους 50 (!) σε i5 στα 3,33 mhz. Και έχει τις καλύτερες κριτικές σε αυτήν την τιμή.

Οπα! Ο επεξεργαστής είχε 75 βαθμούς? Γιατί πάνω από 50 δεν πάει με τη στοκ.

Δημοσ.

Ναι 70 δν πάει Π ν χτυπιέται...έκτοΣ κ αν η πάστα την είχε κάνει ελαφρώς....πάντως ξαναλέω καλύτερα την στοκ πάρΑ 30 ευρώ Γ. Tx3 .....

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σ λεΩ 50 βαθμούς Θ είχεΣ κ μ την.στοκ αν ήταν οκ η πάστα κ γενικά η επαφή ψυχτρα κ.επεξεργαστή...η tx3 δν ήταν καλή επιλογή...σ αυτά τ λεφτά παίρνεις την Gaia κ είσαι άρχοντας

Δημοσ.

Δηλαδή βαρούσε ο επεξεργαστής με τη στοκ 70αρια? Αυτό εννοούσες πριν?

Ακριβώς... και με το που έφτανε 70 και κάτι (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς) έκαμνε επανεκκίνηση για λόγου ασφαλείας προφανώς

Μιλάμε σε full γκάζια έτσι.... η στοκ 70 η tx3 50

Δημοσ.

ΕΕ τότε δν μπορείΣ ν πεις ότι μ την.tx3 έκανες δουλειά από την στιγμή Π δν είχεΣ βάλει σωστά την.στοκ..τον 2500k έχεις??

Δημοσ.

ΕΕ τότε δν μπορείΣ ν πεις ότι μ την.tx3 έκανες δουλειά από την στιγμή Π δν είχεΣ βάλει σωστά την.στοκ..τον 2500k έχεις??

Την στοκ δεν την έβαλα εγώ... Δώρο ήταν το PC έτυμο μου τον έφεραν. Όχι δεν έχω τον 2500 αλλά τον 661 με σοκετ lga 1156

Δημοσ.

Καμια σχεση στο θεμα θερμοκρασιας ο 2500 με αυτον που εχεις.

Δεν αντιλέγω για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις... Απλά πρότεινα κάτι το οποίο σε εμένα έκανε δουλειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...