Vasilis 07 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 δεν λενε η συναλλαγη ολοκληρωθηκε, απλα οτι προωθηθηκε η παραγγελια. δεν ειναι δεσμευτικο, οταν ρωτας εαν σιγουρα θα παραλαβεις σιγουρα, εαν υπαρχει διαθεσιμο στοκ κτλ.. δεν γνωριζουμε η απαντηση Σαν συναλλαγή είναι το όλο στόρυ.Εσύ πότε πήρες τηλ μετά τις 1:15 ? Εμένα μου είπαν σε 5 μέρες παραλαμβάνω. Αυτή η απάντηση δεν δεχεται αμφιβολίας για το αποτέλεσμα. Τώρα αν στην πορεία τα γυρίσουν οκ αυτοί θα χάσουν γιατί 500 μόνο για το Galaxy δεν τα δίνω.
makhs5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγω πάντως όταν Πήρα και εκανα την Παραγγελία μου είχαν Πει οτι έχουν Sent from my iPhone using Insomnia Καλα εσυ την εκανες και νωρις φιλε μου.. Τωρα περνανε οι ωρες.. Θα δειξει παντως
oldermania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ναι εκανα την παραγγελία και μετα το ποσταρα εδω πέσανε όλοι σαν κοράκια Sent from my iPhone using Insomnia Βέβαια μου είπαν σε 5 μέρες να πάω στο κατάστημα δηλαδη να μετραω απο σήμερα; Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ))) και μετα να μας πούνε sold out !!!! Τα πουλησαμε!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Αν δεν τα πάρω στα χέρια δεν πιστεύω τίποτα!!!!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
makhs5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Να σου πω την αληθεια για ολα τους εχω ικανους. Μη ξεχνας στην ελλαδα ειμαστε ..
oldermania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 μετα θα κλαιμε εδω μέσα αχ αυτη η Ελλάδα πολυ χύμα! Ελπίζω μην ειναι απο αραβικά εμιρατα! Sent from my iPhone using Insomnia
bloodlessz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 oldermania αν πέσουν ακυρώσεις θα κλαίμε μαζί. Σε σένα στηρίζω τις ελπίδες μου. χαχαχα Είχαμε κανένα νεότερο ή μπα;
oldermania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τίποτα . Εντωμεταξυ ακόμα περιμένω να μου πούνε το ακριβές μοντέλο ούτε ξέρουν! Sent from my iPhone using Insomnia Τελικα αυτο έχει sd θύρα και hdmi? Sent from my iPhone using Insomnia
menta Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τίποτα . Εντωμεταξυ ακόμα περιμένω να μου πούνε το ακριβές μοντέλο ούτε ξέρουν! Sent from my iPhone using Insomnia Τελικα αυτο έχει sd θύρα και hdmi? Sent from my iPhone using Insomnia SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 P4 ANDROID 3.0 P7510 16GB BLACK αυτο ειναι 99,9%, αυτο επισημα κυκλοφορησε για ελλαδα, το αλλο ηταν για τα καταστηματα vodafone, Samsung P7100 Galaxy Tab 10.1v 16GB δεν εχει sd, και θελει ανταπτορα για να δουλεψει το hdmi Link
astymagos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 P4 ANDROID 3.0 P7510 16GB BLACK αυτο ειναι 99,9%, αυτο επισημα κυκλοφορησε για ελλαδα, το αλλο ηταν για τα καταστηματα vodafone, Samsung P7100 Galaxy Tab 10.1v 16GB δεν εχει sd, και θελει ανταπτορα για να δουλεψει το hdmi Link Link στην σελιδα 22-23 / 36 αυτο ειναι μου είπαν από τον γερμανο οτι ειναι.. αλλα ποιο ακριβώς μοντέλο ειναι? εγω αν το πάρω το δίνω 300.νομίζω μια χαρά τιμή εφοσον θα μπεί σε δικια μου κάρτα και θα το πάω εγω οπου θέλει μέσα στην Αθήνα.επίσης πάω για το nexus. αλλα βλέπω ακυρώσεις.. Link Link αυτο ειναι..
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 εγω ενδιαφέρομαι για smartphone θέλει κανεις με κάρτα eurobank να επιμερισουμε κάπως το κοστος και να πάρει το tab?
special Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλα δεν νομιζω να σας τα ακυρωσουν.Παντως μεχρι το απογευμα στις 4:30 εδειχνε 118 κομματια.Μην ξεχνατε οτι ανακοινωνετε s3 και τα νεα note 10aria οποτε σιγα σιγα να μειωθουν τα στοκαριμενα σε βιτρινες γιατι παλιωσαν ποια και πρεπει να χτυπησουν τα νεα μηλα με νεες συσκευες.Ασε που η διαφημιση και το σουσουρο ειναι αρκετο που αμφιβαλλω να ρισκαρουν μαυριλα και δυσαρεστημενους πελατες ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΙΣ EUROBANK. τραπεζα ειναι τοσα πηραν ας δωσουν και λιγα πισω στο λαο του ινσομνια!!!! Α νομιζω οτι ολοι πρεπει να προσεξετε τον oldermania εαν δεν παραλαβει αυτος θα ειναι αδικια και παρουν αλλοι.
remaster Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Παιδιά και εγω ψήνομαι για την τα ταμπλετα οποίος έχει κάρτα κ προλάβει την προσφορα ας μου στήλει, Βέροια - θες/νίκη Sent from my iPad using Insomnia
oldermania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Θα δείξει εγω θα πάω σάββατο να δω αν τα πάρω θα σας ενημερώσω βασικά θέλω να ξέρω θα κόψουν 2 αποδείξεις! ;ίσως πουλησω και την ταμπλετα να πάρω το iPad:D Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις