coyote2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Η χρέωση γίνεται απευθείας στην κάρτα με την παραγγελία ή όταν το παραλάβεις? Το κοίταξε κανείς?? Ποια κάρτα ρε παιδιά/.... αφου δε μας ρωτάνε τι νουμερο έχει η κάρτα... ενα τηλεφωνο παίρνουμε
oldermania Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κάρτα δίνεις στο κατάστημα όταν πας να παραλαβεις Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ποια κάρτα ρε παιδιά/.... αφου δε μας ρωτάνε τι νουμερο έχει η κάρτα... ενα τηλεφωνο παίρνουμε Τηλ. παιρνεις μέσα από το application της Εurobank στο οποίο application έχεις δώσει Ονοματεπώνυμο κατόχου και αριθμό κάρτας. Αν δεν το έχεις κάνει αυτό πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι έγκυρη η παραγγελία σου. Εγώ τα έκανα όλα κατά γράμμα , αλλά τηλ. πήρα από το σταθερό. Όταν με ρώτησαν αν καλώ μέσα από την εφαρμογή και είπα όχι με έβαλαν να ξαναπάρω από το κινητό.
_emperor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τα τεμαχια εξαντηθηκανε, παρολο που εγραφε 64 διαθεσιμα η εφαρμογη..καλοριζικα σε οσους προλαβαν
menta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 τελος τα κομματια, αφαιρεθηκε και απο την εφαρμογη η προσφορα.
astymagos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τηλ. παιρνεις μέσα από το application της Εurobank στο οποίο application έχεις δώσει Ονοματεπώνυμο κατόχου και αριθμό κάρτας. Αν δεν το έχεις κάνει αυτό πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι έγκυρη η παραγγελία σου. Εγώ τα έκανα όλα κατά γράμμα , αλλά τηλ. πήρα από το σταθερό. Όταν με ρώτησαν αν καλώ μέσα από την εφαρμογή και είπα όχι με έβαλαν να ξαναπάρω από το κινητό. το application απλα σε παραπεμπει σε κληση απο το κινητο σου μεσω τηλεφωνικου δικτυου οχι μεσα απο την εφαρμογη βλακειες σου λενε.
oldermania Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εγω δεν έδωσα κάρτα απλα με ρωτήσανε απο που θέλω να παραλάβω και σε 5 μέρες παραλαβή απο το κατάστημα που δηλώνεις και άυριο μου είπαν θα έχουν παραλαβή Sent from my iPhone using Insomnia Καλοριζικα σε όσους πρόλαβαν Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 το application απλα σε παραπεμπει σε κληση απο το κινητο σου μεσω τηλεφωνικου δικτυου οχι μεσα απο την εφαρμογη βλακειες σου λενε. Εγώ τι είπα ?. Θέλουν τηλ. να πάρεις από αυτό που έχεις βάλει την εφαρμογή. Τσπ σου εύχομαι να παραλάβεις.
Screamer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ενημερώθηκε το status, άλλα 63 κομμάτια έχει.... Όποιος το σκέφτεται ακόμα κάλύτερα να βιαστεί.. Παίδες Πριν 10 Λεπτά Πήρα Τηλέφωνο & Ενώ Το Status Έλεγε Άλλα 34 Τεμάχια Μου Δήλωσαν Πως Τέλος Το Απόθεμα !!! Μπράβο Στον Topic Starter Για Την Προσφορά & Καλορίζικα Σε Όσους Πρόλαβαν !!! Αν Κάποιος Δεν Θέλει Το Κινήτο Ας Μου Στείλει PM ! (Αθήνα Μόνο)
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εγω δεν έδωσα κάρτα απλα με ρωτήσανε απο που θέλω να παραλάβω και σε 5 μέρες παραλαβή απο το κατάστημα που δηλώνεις και άυριο μου είπαν θα έχουν παραλαβή Sent from my iPhone using Insomnia Καλοριζικα σε όσους πρόλαβαν Sent from my iPhone using Insomnia Στην εφαρμογη δεν εβαλες την καρτα ?
astymagos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εγώ τι είπα ?. Θέλουν τηλ. να πάρεις από αυτό που έχεις βάλει την εφαρμογή. Τσπ σου εύχομαι να παραλάβεις. δεν μπορουν να δουν απο που καλώ.αν ας πουμε εχω αποκρυψη στο κινητό και αποκρυψη στο σταθερο πως γίνεται να δουν απο που καλώ.απλά η κοπέλα που σήκωνε το τηλέφωνο αυτα της είπαν αυτά λεει.
oldermania Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βλακείες δεν εδινες κάρτα απλα με ρώτησαν αν είμαι κάτοχος κάρτας και είπα ναι.να είστε καλα αν δω κάτι άλλο θα σας ενημερώσω Sent from my iPhone using Insomnia Τελικα απο εδω μέσα όλοι πήραν Και ξεπουλησε; Όταν εκανα παραγγελία έλεγε αλλα 296:D Sent from my iPhone using Insomnia
lakis25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αν δεν θελει καποιος το galaxy tab του , γιατι απο οτι φαινεται δεν θα προλαβω εγω ας μου στειλει ενα pm για θεσσαλονικη μονο.
mtzs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ηδη σε αλλα φορουμ και εδω αρχισαν να πουλιουνται Samsung tablets σφραγισμενες με αποδειξη αγορας 2-3 ημερων προς 350- 400 ευρω η μια
astymagos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 μιλάνε για μοντέλα με 3G.. Εχει τελικά 3g?λογικά για να το πουλάνε και στην cosmote και γερμανο ισως.. αυτο πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις