makhs5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν σκέφτεσαι ετσι δεν θα πάρεις ποτε τίποτα η τεχνολογία δεν ειναι επένδυση όχι φίλε μισα θα πάω να το δώσω σε μαγαζι 400 δεν είμαι κορόιδο! Sent from my iPhone using Insomnia Μα δε ψαχνω κοροιδο φιλε μου, γι αυτο σου ειπα δωστο στο μαγαζι αν σου ειπανε τοσο. Αν το παρω εγω 400 απο σενα, δε θα ειμαι κοροιδο εγω που θα σου στηχισει εσενα το galaxy s2 99 ευρω..? Ποιος μιλαει για κοροιδο .. Αγορι μου 41 χρονων ειμαι δεν ειμαι πιτσιρικας, και ασχολουμε με τεχνολογια πανω απο 15 χρονια
oldermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ασε να το δώσω στο μαγαζι 400!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Ούτε το κινητο θα το κράτησω θα τα στείλω και τα 2 Sent from my iPhone using Insomnia iPad new! Sent from my iPhone using Insomnia
makhs5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Διαβασε τα προηγουμενα μυνηματα σου που εκραζες καποιους που λεγανε να τα μεταπουλησουν 400 ευρω, κι εσυ τους εκραζες, τωρα λες τα ιδια κι εσυ. Τα μηνυματα σου ειναι ολα γραμενα εδω, για διαβασε τα..
oldermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν Μαλωνουμε διάλογο κάνουμε! Sent from my iPhone using Insomnia
makhs5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Κλασικοι ελληνες.. Ποτε δε θ αλλαξετε. Τη καμπουρα του αλλου ξερετε να τη κρινετε, τη δικη σας ποτε .. Δεν μαλωνω, διαλογο κανω..
oldermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Φίλε ξέρω τι έγραψα αλλα αν αν λέω εσένα σου το παίρνει το μαγαζι 400 και εδω στο ζητάγε κάποιος 250 σε ποιον θα το εδεινες; Ειλικρινα απάντησε! Sent from my iPhone using Insomnia
makhs5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Φίλε ξέρω τι έγραψα αλλα αν αν λέω εσένα σου το παίρνει το μαγαζι 400 και εδω στο ζητάγε κάποιος 250 σε ποιον θα το εδεινες; Ειλικρινα απάντησε! Sent from my iPhone using Insomnia Μα εγω τι σου ειπα πριν..? Δωστο στο μαγαζι δε σου ειπα? Οτι εχω γραψει μπορεις να το τσεκαρεις, οπως οτι εχεις γραψει εσυ απ το πρωι μπορουν να το τσεκαρουν. Πολυ απλα
oldermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μάκης δεν με γνωρίζεις αν ήμουν ο κλασικός έλληνας δεν θα ποσταρα τίποτα εδω μέσα θα έπαιρνα όσα μπορούσα και θα τα μοσχοπουλουσα εδω δεν είμαι παρτακιας αλλα ούτε και κοτσος! Sent from my iPhone using Insomnia Δεν έχει σημασία λύση βρέθηκε ανώφελο να μαλωσω μαζι σου goodnight! Sent from my iPhone using Insomnia
makhs5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μάκης δεν με γνωρίζεις αν ήμουν ο κλασικός έλληνας δεν θα ποσταρα τίποτα εδω μέσα θα έπαιρνα όσα μπορούσα και θα τα μοσχοπουλουσα εδω δεν είμαι παρτακιας αλλα ούτε και κοτσος! Sent from my iPhone using Insomnia Ξερεις τι με πειραξε σε σενα? Μονο ενα. Οτι κατηγορουσες καποιους που ζηταγανε τετοια ποσα, ενω τωρα γινεσαι ιδιος μ αυτους. Αν δεν τα λεγες το μεσημερακι οτι εγραψες, δεν θα ελεγα τιποτα. Πολυ απλα Θες να σου βρω εγω τα μηνυματα σου τι γραφεις για καποιους? Δεν νομιζω, μπορεις και μονος σου να τα ξαναδιαβασεις, οπως ολοι εδω μεσα
oldermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν πήγα να βγάλω χρήματα εδω μεσα αλλα στο μαγαζι θα το δώσω το ίδιο ειναι; Sent from my iPhone using Insomnia Εσυ δηλαδη θα έκανες το αντίθετο ; Δεν νομίζω !!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτο ακριβώς φίλε μου καλές αναζητήσεις στο σκρουτζ Sent from my iPhone using Insomnia
makhs5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτο ακριβώς φίλε μου καλές αναζητήσεις στο σκρουτζ Sent from my iPhone using Insomnia Κι εσυ καλα κερδη
menta Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 παρακαλω τους moderators, να σβησουν τα ασχετα ποστ. εχει ξεχειλωσει το πραγμα απο πολλους. εχει γινει το θεμα εδω, ενα μικρο παζαρι. φιλικα
nomikarios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά του Galaxy Nexus ή του Galaxy S2 από όποιον συμφορουμίτη θέλει να χρησιμοποιήσει την προσφορά και να κρατήσει το tablet. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις