geowizard Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Τηλέφωνο. ffffffffuuuuuuuu archos43 .. γαμοτι, και ηθελα αρκα.. εγω παλι την περασα στο nexus s...
nickolasemp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Για πες, πώς;;; Τί άλλαξες; Έχεις το apk? Εάν ναι, κάνε μας την χάρη και ανέβασε το πουθενά.
geowizard Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Για πες, πώς;;; Τί άλλαξες; Έχεις το apk? Εάν ναι, κάνε μας την χάρη και ανέβασε το πουθενά. εχω το apk, οποιος το θελει ας μου στειλει pm απλα εκανα μια μοντα και κατεβασα απο το android play (market) το apk στο pc και το περασα απευθειας στο nexus s
kitsosdigital Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Πάνω στην ώρα ανακοινώθηκε , βγαίνει η επιδότηση σε 2 εβδομάδες και ο Αρκα είναι ότι χρειάζεται τις δύσκολες μέρες.
geowizard Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) ειπαμε οποιος θελει το Apk ας μου στειλει pm. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2012 από geowizard
y0shi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ναι ρε φίλε, Αρκάς και χαμηλές πτήσεις και δεν φεύγω ποτέ από το ΓΚΑμπινέ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα