jmallen3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εχει μπει η ψηφιακη τηλεοραση (digea) στην περιοχη μου και πριν παρω καποιον δεκτη εχω σκεφτει καποια πραγματα και θα ηθελα τις προτασεις σας. Στο δωματιο μου εχω μια 42αρα thomson η οποια δεν εχει hdmi ουτε και mpeg4 καθως ειναι πιο παλια και ενα λαπτοπ καινουριο με hdmi και τα συναφη. Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω παίρνοντας εναν οσο το δυνατον πιο οικονομικο projector να συνδεσω κατευθειαν το λαπτοπ πανω και να βλεπω κατευθειαν οποτε θελω ταινιες κλπ καθως και αν γινεται βαζωντας και μια καρτα τηλεορασης στο λαπτοπ να μπορω να βλεπω απο τον projector στον τοιχο τηλεοραση και στο λαπτοπ συγχρονως να κανω αλλα πραγματα. Γινεται κατι τετοιο? Επισης μπορειτε να μου προτεινετε φθηνους projectors που θα μπορω να κανω τη δουλεια μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis papachristofilou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο που ζητας φιλε ειναι σχετικα ευκολο.Σχεδον ολοι οι projector εχουν εισοδο RCA οποτε μπορουν να δεχτουν τα σηματα απο σχεδον ολες τις συσκευες.Τη τηλεοραση μπορεις να τη συνδεσεις απο την εξοδο scart ( καλωδιο scart σε 6 rca) και απο το laptop στην εξοδο του tuner η απο vga .Αν θες δες την αγγελια μου,ισως σε ενδιαφερει. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Σαφώς και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον projector και σαν τηλεόραση. Αρκεί να μην έχεις τη νοοτροπία της μάνας μου, που ανοίγει την τηλεόραση πριν πιει καφέ το πρωί και την κλείνει - αν το θυμηθεί... - μια και καλή, όταν πάει για ύπνο το βράδυ! Αυτό διότι οι «λάμπες» στους projectors έχουν συγκεκριμένο αριθμό ωρών λειτουργίας και η αντικατάστασή τους μόνο φθηνή δεν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα