snakes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας, Επειδή πήρα το supercase lx-803 δεν χωράει η λατρεία μου η v8 και αναγκαστικά θα την αντικαταστήσω.. Θέλω λοιπόν να μου προτείνεται ψήκτρες οι οποίες θα χωράνε σίγουρα και να αντέχουν o/c (να κρατάνε τον επεξεργαστή κρύο..) Θα περιμένω προτάσεις σας..!
stm00192 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Βρε αγόρι μου αφού έχεις ήδη ένα θέμα για το ίδιο πρόβλημα γτ ανοιγεις και αλλο?? Οι απαντήσεις που πήρες σε εκείνο που δεν σε καλύπτουν??
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 snakes ΟΠΟΙΑ ψύχτρα και να πάρεις αν έχεις και τον πλαινό ανεμιστήρα δεν θα χωρέσει εκτός αν πας σε LP Την V8 την δοκίμασες χωρίς τον πλαινό και βρίσκει; Κατά τα άλλα ότι είπε ο Δημήτρης απο πάνω
snakes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Βρε αγόρι μου αφού έχεις ήδη ένα θέμα για το ίδιο πρόβλημα γτ ανοιγεις και αλλο?? Οι απαντήσεις που πήρες σε εκείνο που δεν σε καλύπτουν?? Δεν μου έχουν δώσει απαντήσεις... snakes ΟΠΟΙΑ ψύχτρα και να πάρεις αν έχεις και τον πλαινό ανεμιστήρα δεν θα χωρέσει εκτός αν πας σε LP Την V8 την δοκίμασες χωρίς τον πλαινό και βρίσκει; Κατά τα άλλα ότι είπε ο Δημήτρης απο πάνω Χωρίς ανεμιστήρα την δοκίμασα και βρίσκει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δεν μου έχουν δώσει απαντήσεις... [...] Η υπομονή είναι αρετή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις