TASOS60 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Έχω ενα dell mini 1018 που ειχε πάνω τα windows 7 starter. Εκανα format για να εκγαταστήσω τα xp και δεν μπορώ γιατι δεν μου αναγνωρίζει τους sata drivers. Δοκίμασα να ξαναβαλω τα starter αλλα κ παλι δεν με αναγνωρίζει τους drivers απο το επίσημο site!! Εχω ψάξει αλλα δεν βρήκα καμια λυση.... Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 http://www.dell.com/support/drivers/gr/en/grdhs1 Και για XP και για τα 7 θα πρέπει να κατεβάσεις τα driver από εδώ αυτά τα δύο που είναι στο Serial ATA για τα xp θα πρέπει να τα περάσεις και να φτιάξεις νέο δίσκο εγκατάστασης με το nlite. Για τα 7 μπορείς να τα διαβάσεις εκεί που διαλέγεις δίσκους,έχει κουμπί load drivers,θα πρέπει να είναι αποσυμπιεσμένη,αν κάνεις εγκατάσταση από usb ίσως να χρειαστεί να είναι σε άλλο usb.
TASOS60 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τα δοκιμασα αυτα. Με το windows xp δεν ειμαι σιγουρος αλλα με τα 7 το δοκιμασα δεν το αναγνωριζε σιγουρα.
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε και το chipset driver Tiger Pointer Chipset ενδέχεται να είναι μέσα εκεί ο driver για τον controller του δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα