Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω λεω να παρει μια το παιδι μεχρι εκει που βγαινει οικονομικά, ειτε 560 παρει ειτε 6870 μια χαρα καρτες ειναι και οι 2.

αυτο που πρεπει να προσέξει περισσοτερο ειναι να εχει η καρτα 3 χρονιά εγγύηση και οχι αν ειναι o/c έκδοση η εχει πολλα ανεμιστιρακια επανω η αν θα ειναι ομορφη.

η καρτα γραφικων ειναι ανταλλακτικό/εργαλείο για υπολογιστή. δεν θα αγοράσει παντελόνι για να του αρέσει και γενικά να του πηγαίνει !!!

παντος αμα ψήνεσαι να ειναι o/c να εχει καλο σύστημα ψύξεως και να εχει και 3 χρονιά εγγύηση πάρε αυτή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516425 196,95€ !!!

βασικα οι καρτες που εχουν 3 χρονια εγγυηση ειναι η της asus η της gigabyte.

και κιτα να την παρεις απο κανενα μαγαζι της προκοπής και οχι απο τίποτα skroutzομαγαζα που αμα τύχει και σου χαλασει η καρτα θα ψαχνεσε μετα !!

Δημοσ.

καλησπέρα,

λέω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου (4870 gainward golden sample) σε μια 6870. θα διάλεγα αυτήν στην φωτογραφία αλλά θέλω κιάλι άποψη.

Ψαξε στην περιοχη σου να βρεις 48xx μεταχειρισμενη , και αφου την τεσταρεις να την αγορασεις , crossfire με την 4870 , δεν ειναι εποχη τωρα για αγορα καινουργιας καρτας γραφικων ...

Δημοσ.

δεινοσαυρε δικιο εχεις, αν και την εβαλα ενδεικτικά, αλλα θα συμφωνήσω και με τον lost1 που η γνώμη του ειναι αρκετά ποιο σοφή απ τις δικές μας.

Δημοσ.

Μετα θα εχεις trifire.ποιος ο λογος να το κανεις αυτο.ξερεις τι τροφοδοτικο θα χρειαστιες και θερμοκρασιες θα εχεις?ασε που η καταναλωση θα παει στον θεο και δεν θα το αξιοποιουν ολα τα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...