drapanakis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 εχω εναν παλιο Pentium 4 ο οποιος δουλευει μια χαρα. η παστα του δε θα θελει αλλαγη τωρα Τον εχω απο το 2004. η ιδια ερωτηση και για το ανεμηστηρακι του. δουλευει αλλα δεν πρεπει να αλλαχθει πριν παρουσιασει προβλημα ? ευχαριστω για το χρονο σας.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 κανε μια αλλαγη στην παστα γιατι εχουνε περασει τοσα χρονια..τωρα για το ανεμιστηρακι..δεν υπαρχει λογος να θελει αλλαγη αν λειτουργει ενταξει
Greatape Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μονο η πάστα ίσως θέλει αλαγή. Αλλά τσέκαρε πρώτα τις θερμορκασίες για να δεις αν οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές. Επίσης αν το ενεμιστηράκι έχει μαζέψει πολύ σκόνη καλό είναι να το καθαρίσεις.
drapanakis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 απο που θα τσεκαρω τις θερμοκρασιες ? το ανεμηστηρακι να περιμενω να χαλασει ? δε θα μου κανει προβλημα η βλαβη του ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 τις θερμοκρασιες μπορεις να τις δεις με αυτο το προγραμμα http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html καντο εγκατασταση και ανεβασε εδω ενα screenshot για να δουμε τις θερμοκρασιες σου..οσο για το ανεμιστηρακι...αν λειτουργει σωστα και ειναι ενταξει γιατι να το αλλαξεις? αν τυχον χαλασει θα αγορασεις καινουργιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα