Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ένα λογισμικό κλειδώματος αρχείων/φακέλων για να φυλάω κάποια ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο pc μου. Το πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής, έχω δημιουργήσει έναν φάκελο σε μια διαδρομή του δίσκου, όταν βρίσκω τον φάκελο τον ανοίγω πληκτρολογώ τον κωδικό και εμφανίζεται ένα κρυφό partition του δίσκου στο οποίο αποθηκεύω όλα τα αρχεία που θέλω, όταν μετά κλείσω τον φάκελο εξαφανίζεται και το partition.

Θέλω να ξέρω αν σε περίπτωση που γίνει uninstall στην εφαρμογή η γίνει κάποιο format και χρειαστεί μετά να την κάνω install, θα μπορέσω να μπώ στον φάκελο ή θα έχουν σβηστεί τελείως τα δεδομένα άμα σβηστεί και το πρόγραμμα κλειδώματος ? Το πρόγραμμα που έχω είναι το safehouse explorer.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ένα λογισμικό κλειδώματος αρχείων/φακέλων για να φυλάω κάποια ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο pc μου. Το πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής, έχω δημιουργήσει έναν φάκελο σε μια διαδρομή του δίσκου, όταν βρίσκω τον φάκελο τον ανοίγω πληκτρολογώ τον κωδικό και εμφανίζεται ένα κρυφό partition του δίσκου στο οποίο αποθηκεύω όλα τα αρχεία που θέλω, όταν μετά κλείσω τον φάκελο εξαφανίζεται και το partition.

Θέλω να ξέρω αν σε περίπτωση που γίνει uninstall στην εφαρμογή η γίνει κάποιο format και χρειαστεί μετά να την κάνω install, θα μπορέσω να μπώ στον φάκελο ή θα έχουν σβηστεί τελείως τα δεδομένα άμα σβηστεί και το πρόγραμμα κλειδώματος ? Το πρόγραμμα που έχω είναι το safehouse explorer.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα, συνήθως βάζω το truecrypt για τέτοιες δουλειές.

Λογικά δεν θα τον διαγράφει, ή τουλάχιστον θα σε ρωτάει. Αλλά για να μη παίρνεις το ρίσκο, γιατί δεν δοκιμάζεις;

Να απανεργοποιήσεις τη προστασία σε όλους τους φακέλους που έχεις βάλει, και να φτιάξεις έναν προστατευμένο με άχρηστα αρχεία. Και να απεγκαταστήσεις πλήρως το πρόγραμμα, και μετά να το ξαναβάλεις.

Έτσι θα καταλάβεις τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...